🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 383
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 855
  • тук, на мястото си
Снощи изгледах доста клипове с изпълнения на Александра Раева. По нищо не мога да оприлича нейния глас с този на Розата. 
Такъв силен, мощен глас имат  Мариана Попова, Невена Пейкова, но пък уликите нещо бягат.  Розата каза, че някога е мислела да се занимава с пеене. На тази улика отговаря София Джамджиева и до там. Все си мисля, че ако е актриса ще сме я чували по-често. Дали не е някоя тв. водеща или репортерка?

# 856
Джамджиева си е участвала в доста формати на нова, нищо чудно.

# 857
Алекс Сърчаджиева ли е Розата в „Маскираният певец ...

https://trg.bg/aleks-sarchadzhieva-li-e-rozata-v-maskiraniyat-pevets/

# 858
# 859
  • София
Глупости на търкалета са това за Сърчаджиева

# 860
Според мен Сърчаджиева не може да пее по този начин, но надявам се да не я подценявам.

# 861
И аз мислех за тази Алекс, но гласът й е писклив. Когато микрофонът не беше пуснат, първият път Розата каза ,,да", но гласът беше по-нисичък. Не че Алекс не може да го снижи, но при положение, че гафът стана първият път, няма логика да го е преправила и да не е говорила с нейния си.

# 862
  • España
Това -улики ; въпроси ; отговори ....  , както между впрочем , видяхме , е въпрос на интерпретации! Дори и костюмите са подвеждащи...
За мен най-важното е музикалното изпълнение,защото, колкото и умело да преправяш гласа си, всеки човек притежава определен полезно използваем вокален диапазон , който е “оцветен” индивидуално т.е. все ще и”избие “ отнякъде!
В случая с Розата , няма как случаен (разбирай немузициращ) човек да пее така!

# 863
Доколкото разбирам, Розата не се занимава професионално с пеене, а някога и това е опитала.
Известна, но не като певица.
Видях във фейса един коментар за Гери Турийска. Някои улики се връзват, но не всичко, поне от прочетено. А и не знам дали може да пее така.

+1 на предния коментар

Metelanda:Не дръж много на това, че не е певица...с тези измислени отговори. Той и Ненчо каза, че е опитвал да имитира ББ...

Колкото до Гери Турийска, според мен, ако можеше да пее така, отдавна да е станала певица. Знам, че пише страхотни текстове за песни (пример "Ти" на Нина Никулина). Както вече споменахте и мъжът и е от бранша... какво и пречи, особено ако има гласа на Розата...

# 864
  • софия
На последните снимки, на които съм виждала Гери Турийска, беше напълняла. Нямаше фигурата на розата. Може и да е отслабнала за няколко месеца.

# 865
На последните снимки, на които съм виждала Гери Турийска, беше напълняла. Нямаше фигурата на розата. Може и да е отслабнала за няколко месеца.

Никога не съм чувал въпросната жена, както и 95% от хората предполагам. Търсете известни личности.

# 866
Зависи какво разбира под “известни” този, който ги поканил да участват.
Из публичното пространство разни персони добиват “известност” само чрез разни формати или предавания, които пък не се гледат непременно от всички.

# 867
http://static.metacast.eu/uploads/v/cabjaj/vid_20190923_215656_f0ve0p63a5.mp4  новата песен на Стефан, макар и да не показва високите си възможности, може да се крие зад някоя маска
Според мен Стефан е лъвът. Говори в мъжки род за себе си в уликите а пее като жена. Няма друг освен Стефан който да го може

# 868
Турийска си е достатъчо известна.
Виж ако розата беше чалга певачка, подозирам че феновете веднага щяха да я разпознаят. Хаха
Ще ми е интересно като свали маска принцесата. Фенове я надушиха "още по чупките в ханша".

# 869
Виктор Калев- имитира жени. Не казвам, че е той Лъвът

Общи условия

Активация на акаунт