🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 390
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 840
Професионалните изпълнители/певци сред маскираните ще крият гласовете си с различни за начина им на пеене песни, иначе лесно биха били разпознати. С изключение на предплагаемата Алисия, или която е там фолк певица зад маската на Принцесата (не съм навътре с този жанр, за да я разпозная, но съдейки по начина ѝ на пеене е някоя фолк певица)

# 841
Розата със сигурност е известна. Във визитката си го каза - че някога не е била, но сега е. Освен това певица с такъв глас няма как да не е известна.
Да, Розата е известна сега!
Кулагин-известен гримьор!
Първа го предположих и още си държа на него!
Дъщерята на Албена Чакърова, също е добро предположение, защото преди се е пробвала да пее, а сега е актриса, Но все още много неизвестна.
Ако не участваше в "Пей или лъжеш", нямаше да знаем за нея.
Пее страхотно!
Докато Кулагин е известен сред шоубизнеса  и преди "Вип Брадър".
А и тия стойки, чупки, осанка, ханш, са неговите.

Гери Турийска не се занимава с мода,а и не е толкова известна.Ако имаше такъв глас мъжът и отдавна щеше да я лансира,нали той се занимава с музика.
Откакто има "Пощенска кутия за приказки", Гери Турийска е много известна личност в България.

# 842
Гери Турийска не се занимава с мода,а и не е толкова известна.Ако имаше такъв глас мъжът и отдавна щеше да я лансира,нали той се занимава с музика.
Гери Турийска: Аз съм шивачка по образование. След като завърших Текстилния техникум, бях пет години кандидат-студент. Кандидатствах българска филология, немска филология, журналистика и два пъти драматургия в НАТФИЗ и никъде не ме искаха.
Затова писах, че някои улики се припокриват. Не всичко. Иначе е от Казанлък.

# 843
Аз лично името Гери Турийска за първи път го чувам тук.

# 844
  • Sofia
Не знаех това за Гери...може и да е била шивачка,но за този глас имам съмнение,че няма как да е тя.

# 845
Гери Турийска ми се струва ниска за Розата. Пее хубаво, но не знам дали може чак като нея.
Ако беше тя, несъмнено щяха да завъртят уликите около Пощенска кутия за приказки.

# 846
  • Варна
Явно Розата ще излезе най- голямата загадка. Аз си мисля, че това е жена над 35 години, предполагам като по- млада се е пробвала в различни дейности ( шиене, пеене), докато сега се е утвърдила в съвсем различна област. Нещо подобно на Люси Иларионов, него напр. племенницата ми го знае като режисьор, но не и като певец. Ама пусто нищо не ми идва на акъл, а проверих в Гугъл доста актриси и тв водещи.

# 847
  • Viena
А, Мария Силвестър дали пее?

# 848
...Люси Иларионов, него напр. племенницата ми го знае като режисьор, но не и като певец.
Люси и Братя Аргирови, бяха най-сексапилните певци от моята младост! 😀😀😀

# 849
...Люси Иларионов, него напр. племенницата ми го знае като режисьор, но не и като певец.
Че ти колко младости си имала? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 13:18 от pip4i

# 850
  • Sofia
Някой от братята дали би могъл да е в образ?

# 851
Бикът? По походката..

# 852
  • Sofia
Бикът от всякъде ми е Фицата.

# 853
  • Варна

Хубав беше Люси, спор няма.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 854
  • Далечният изток
Какъв Кулагин, хора? Той като говори фалшивее, представям си как пее... Колкото ББ и Слави Трифонов ми е смешно това предположение. И фъфли...

Общи условия

Активация на акаунт