🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 406
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 825
# 826
# 827
http://recepty.bg/rec_za_r7-747-Pevicata-Aleksandra-Raeva

Тук също има доста инфо за живота и способностите на Алекс Раева - даже и рисува....В "Търси се" нарисува Слави  /несъзнателно, трябваше да рисува Деси Добрева - предизвикателство, възложено от самата нея/.

# 828
Ето я Алекс през май. Родила е на 2 август. Първият концерт беше в средата септември. Кога според вас са заснети уликите и как се е побрала в костюмът на Розата?

# 829
  • София
Аз също все си мисля, че не е Алекс Розата. Grinning

# 830
  • София
А някои почти се кълнят че е тя...
Да сте забравили още някоя кирлива риза да ѝ извадите?!

# 831
Независимо дали е тя или не е тя, темата е за обсъждане, даване на предположения и т.н. - не разбирам какъв е проблемът? Да не би да разкриваме лични, интимни тайни на най-добрата си приятелка, че да се нарича това "вадене на кирливи ризи"? Това е публична личност, с публични изяви, живот на показ, хиляди статии в мрежата, които всеки може да прочете, пускайки търсачка...

# 832
  • Испания
White_Freesia,

Цитат
Последователните постове (последователни публикации от един и същ потребител, без между тях да има други отговори) са забранени. Имате възможност да редактирате предишния пост до 24 часа след публикуването му. Моля, възползвайте се от тази възможност тъй като всеки след първия се изтрива, а при системно нарушаване на това правило, се ограничава профила на потребителя.

# 833
Розата няма гърди или са много малки. Раева няма как да ги скрие.

# 834
http://static.metacast.eu/uploads/v/cabjaj/vid_20190923_215656_f0ve0p63a5.mp4  новата песен на Стефан, макар и да не показва високите си възможности, може да се крие зад някоя маска

# 835
Розата със сигурност е известна. Във визитката си го каза - че някога не е била, но сега е. Освен това певица с такъв глас няма как да не е известна.

# 836
Някои от вас имат неразбираемо за мен мислене върху формата - първо да се фиксирате върху потенциални участници и после да ги търсите под някоя маска.  То и затова имаше въпрос тук, дали няма предварително изтекла информация кой участва в шоуто. И аз съм се питала това. Виждам, че се хващате за някого и търсите под кой образ да го наместите.

# 837
Доколкото разбирам, Розата не се занимава професионално с пеене, а някога и това е опитала.
Известна, но не като певица.
Видях във фейса един коментар за Гери Турийска. Някои улики се връзват, но не всичко, поне от прочетено. А и не знам дали може да пее така.

# 838
White_Freesia,

Цитат
Последователните постове (последователни публикации от един и същ потребител, без между тях да има други отговори) са забранени. Имате възможност да редактирате предишния пост до 24 часа след публикуването му. Моля, възползвайте се от тази възможност тъй като всеки след първия се изтрива, а при системно нарушаване на това правило, се ограничава профила на потребителя.

Не знаех за това, но вече ще го имам предвид.

# 839
  • Sofia
Гери Турийска не се занимава с мода,а и не е толкова известна.Ако имаше такъв глас мъжът и отдавна щеше да я лансира,нали той се занимава с музика.

Общи условия

Активация на акаунт