💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 308
  • 882
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Пак да питам, пишеше ли в условието на задачата, че трябва да са мъже?

# 271
О, само Георги не исках да спечели.
Много добре се беше закрепил.
Ама, Добата пък беше най-атрактивен.
Март ми е като призрак, продължавам да не виждам нищо от него.

# 272
# 273
Масажът не е кой знае каква награда, да беше избрал имунитет.

# 274
  • Испания
Номерът е останалите да са му благодарни, че не е избрал индивидуална награда.

# 275
Да, освен това те не са изгнаници! Ядат всякаква храна, имат екстри, спят като на хотел, зор сега и масаж да им правят, че са се изкривили, горките... Няма умни стратези в тоя формат. Гадни и полди има, но умни няма.

# 276
  • София
Шансът да номинират победителя в играта, донесъл им награда почти винаги е минимален (освен ако това не е Амелия-Мира), затова Капитанът винаги избира награда пред имунитет.

# 277
Жалко, искаше ми се Добата да победи. Георги е невероятен противняк. Въобще, при тези Прабългари освен Пламен, който също почва да издиша, май другите или са част от интериора, или са адски противни. От Славяните харесвам Амелия и Томас и може би малко Марешка. При Траките само близначките. Ако има обединение, се надявам поне един от фаворитите ми да стигне до него.

# 278
  • София
Така неприятният за мен Борсук, победи. Pensive
За Юлиян нито една победа не била достатъчно голяма, по-важно било на останалите да им е зле. Хора с подобно мислене са упадъкът на обществото.

# 279
За Юлиян нито една победа не била достатъчно голяма, по-важно било на останалите да им е зле. Хора с подобно мислене са упадъкът на обществото.

И този е учител... Confounded

# 280
Вярно, че те още си гонят жените, няма нужда от имунитет...

# 281
Жалко, искаше ми се Добата да победи. Георги е невероятен противняк. Въобще, при тези Прабългари освен Пламен, който също почва да издиша, май другите или са част от интериора, или са адски противни. От Славяните харесвам Амелия и Томас и може би малко Марешка. При Траките само близначките. Ако има обединение, се надявам поне един от фаворитите ми да стигне до него.
Това абсолютно е и моето мнение.. Най-харесвам Амелия, Томас, Марешка (донякъде) и близначките.
По принцип харесвам и Март визуално..ама нищо повече не е показал, че да се нареди до фаворитите ми.

# 282
Джорджито / гъркът/ вече го броя от отбора на жените- женчо.
Насето снощи ме ядоса с това делене на храна, ама за тях съм засега.

# 283
И смятай - този боклук учи децата на хората! Нищо че не ги учи на знания, а само на физическо възпитание. Аз не само ще го уволня, ако съм директор на това училище, ами и в учителския съюз ще го докладвам, да не намери работа като учител никога! Отвратителен!
Ето го пак! Отвратяга, как не спря да говори за другите гадости. Ужасен бе, непоносим.

# 284
Аз по принцип от самото начало съм за прабългарите. Те имат повече хъс в битките и почти всички взимат участие.В другите два отбора, забелязвам, че двама, трима носят всички останали на гърба си.Например при славяни Бояна и онова мусколесто шофьорче, все се скътавът,или в траките Атанас и Илиян също се покриват.Ако  не са Марешка и още две три от дамите в отбора на славяни и траки,те са за никъде.Събрали са ги само позьори,а не мъже!

Общи условия

Активация на акаунт