💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 138
  • 882
  •   1
Отговори
# 870
Изтървах го...

# 871
На мен пък изобщо не ми прави лошо впечатление поведението на Марешка спрямо Бояна (ако за това става дума). И не виждам защо да е завист - мазното поведение на Бояна спрямо мъжете, предизвиква позиви за повръщане. Това не е завист. След като Бояна е избрала това поведение като стратегия за оцеляване (в живота, не в предаването), да си търпи последствията.
Иначе, Марешка е груба и невъзпитана, но може би вече е късно да се оправи.

+ 1

Само за това, че е късно да се оправи не съм съгласна. Никога не е късно, има време, точно това отбранително поведение се лекува с обич, разбиране, толерантност.. някой друг към нея да го прояви.
Не знам за историята й, ако е истина аз й съчувствам, не мисля, че някой ще си измисли история за насилие само за да стане известен. Освен това й личи, че е преживяла неща, никой на 23 години не става отбранителен като защитна реакция само за да стане известен..
По скоро стават мазни като Бояна и се правят на ощипани девиции и така будят защита у мъжа, съжаление и оправдание. ''Къде да спя на главата ти ли'' .. явно на главата на мъж е по удобно, ако ме разбирате. Grinning Шегувам се.. нека всеки спи където иска, просто да не се оправдава със сълзи.

# 872
# 873
На мен пък изобщо не ми прави лошо впечатление поведението на Марешка спрямо Бояна (ако за това става дума). И не виждам защо да е завист - мазното поведение на Бояна спрямо мъжете, предизвиква позиви за повръщане. Това не е завист. След като Бояна е избрала това поведение като стратегия за оцеляване (в живота, не в предаването), да си търпи последствията.
Иначе, Марешка е груба и невъзпитана, но може би вече е късно да се оправи.

Това е и моето мнение за Марешка. Не виждам за какво ще завижда точно пък на Бояна?! По същата логика Марешка трябва да завижда и на Амелия, която е по-красива от Бояна.

За мен поведението на Бояна е много по-отблъскващо от това на Марешка.

# 874
  • Другата България
Ако ги сравним двете-Марешка и Бояна, на фона на формата, на представянето им във формата като състезателки /да приемем, че това е състезателно предаване 'се пак, а не пийп-шоу/, то определено Марешка е едни bombs напред. Wink
Представянето ѝ и в отборните битки, за капитанската да не говорим е на ниво. Жилава е, упорита, издръжлива, инат, има хъс, справя се много по-добре от Бояна. От която нищо не сме видели досега, освен сълзи, сополи, прегръщане и подскачане по цепките на мускулестите "красавци", неуспешното правене на домакиня /споменът за гледката на това, което бяха оставили в рибарската хижа още ме преследва baaa/, зле прикрита злобичка към Амелия с баналния рефрен "ама тя много говори" tooth, и...има ли друго? Значи ако може в битките да е настрана, да не участва, това не може, онова не може, не може да плува добре, не може да се справя на височини /пак Марешка Mr. Green/, не може да носи тежко, все открая, все по тъча...ами дори слаботелесната Йоана е много по-добре подготвена в сравнение с нея. Бояна е най-слабата жена /за мен/ във формата като физически качества, и тя го знае. И затова разчита на други методи и похвати, за да се задържи по-дълго. Не знам защо мисли, че това не се вижда, за да обвинява Марешка, че туй рекла, онова казала.

# 875
  • София
И аз предпочитам Марешка, ако правим съпоставка между нея и Бояна.

# 876
  • somewhere over the rainbow
А кой нарочи Амелия за красива? Прилично изглеждаща, да, ама чак красива?! Една блудкава, незапомняща се ...

# 877
На мен Амелия ми изглежда красива. Тийн визията (споделена в инстаграма й, както и тук) не беше хубава, но тя после се е научила да се гримира и затова сега изглежда по-добре.

# 878
За мен от жените най-красивите черти има Бояна. Останалите са набедени за хубавици.

# 879
  • Калгари, Канада
Без грим близначките ми изглеждат най-добре в лице, като прибавим грим и тяло - Амелия ми е най-красива.
Боряна ми изглежда пошло, визията й (и държанието й) е като на всяка курветина.

При мъжете е по сложно да кажа, понеже външната им красота не ми се набива в очи (като Сами например от фермата). По скоро характерите им се набиват и то с лошо. Все пак да речем, че Георгиос и Георги имат тяло, за лице се въздържам. Но от целия формат Ваня Джеферович ми е най-красив  (като визия, тяло, лице, характер) 😃 Нищо че е само коментатор, по привлекателен е от всички участници.

# 880
  • Другата България
Аз писах, и пак ще напиша-за външност и красота, в естествените условия, в които /уж/ са Wink, близначките изглеждат най-добре. В лице, коса, тяло, всичко.

# 881
Не съм споменавала диагнози, за мен този синдром е нищо (някой измислен учен е искал да стане по-значим и си го е съчинил) - както написах, повечето хора проявяват описаните признаци. По-скоро изключение са тези, които се съсредоточават лесно във всеки един момент, интересуват се от всичко по равно и винаги са в приповдигнато настроение.

Що се отнася до аутизма - добре, не е болест, а специфично поведение. Но как може да се сравни човек с аутизъм, който не може (или не желае, все едно) да говори и има нужда от личен асистент, за да оцелее, с такъв, който уж също има аутизъм, но работи, има семейство и общува относително нормално? "Има нещо гнило в Дания"...

Извинявам се, но не се стърпях да не се включа. С най-добри чувства Simple Smile Аутизмът е заболяване, психиатрично. Може да се провери в МКБ (международна класификация на болестите). Има леки форми, към които спада Синдромът на Аспергер, а най-тежката е т. нар. класически Аутизъм на Канер. Затова се говори за Аутистичен спектър. Просто най-често вниманието се фокусира върху лица с тежки форми и затова, нормално, хората неспециалисти се объркват Bowtie

# 882

Общи условия

Активация на акаунт