💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 132
  • 882
  •   1
Отговори
# 825
Косата й изглежда чиста. И освен това не е на фитили - по принцип повечето екстеншъни изглеждат много фалшиво, нейната не е такава. Може да е истинска. Това, че са й израсли корените, не е нещо особено - оставаше и да се боядисват на тоя плаж.
Не ми изглежда чиста на мен, но не се и учудвам предвид условията, а корени не израстват за 3 седмици. Simple Smile Абе,  гнусна ми изглежда косата й.

# 826
Е, аз не го знаех от къде е. Просто изглежда, че не разговаря често с хора, иначе нямаше да се пали толкова лесно.

Такава дълга коса, като на Марешка, щеше да заприлича на раста, ако не я реши и мие редовно.

# 827
Сигурно в морето си ги мият, от солената вода така става косата 😀

# 828
Косите как да е, но прави впечатление, че някои от мъжете са идеално епилирани, а Веско след една седмица на пустия плаж, се появи с оформено катинарче. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 829
По-епилиран от Юлиян няма! Той е като кренвирш. Ходят на фото епилация момците. Мъжете вече са по-оскубани от жените.

# 830
  • Другата България
И Гогата е доста гладък, на Пламен пък кубето лъщи така откакто са влезли.

# 831
Гогата е шарен, та не се впечатлявам от гладкост. Йорго май и той е дюс? Само киче дето развява.

# 832
  • Другата България
Славяните са епилирани всички, не помня Татко Гастон как е, него изобщо не го заглеждам....по обясними причини. Sunglasses

# 833
Между другото винаги са ми излизали подобни битови въпроси - пък всички ли да са се минали с лазерна епилация, не ми се вярва. Айде, седмица две държат кола маската и епилаторът..сигурно в почивките има козметичка на смяна и тогава доказват мъжеството си 😂😂

# 834
Лазерна епилация. Нищо странно толкова. Почти всички я ползват вече.

# 835
За мен са адски отблъскващи епилираните мъже.

Може всички спортисти да я ползват, аз нямам такива познати (спортисти и епилирани).

# 836
Не само спортисти. Обикновените хора нямат право да ходят без косми ли?

МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ ! играта която роберта и илиян са играли е била преиграна понеже в денят на битката е имало буря която е изпочупила декора и затова са я спрели. В дадената игра илиян е водел ! Но на следващия ден роберта отпочинала , хапнала и със вече правилна стратегия видно доминира . Вафлите са дадени от екипа на предаването на александър понеже по време на бурята им е помагал .

Взето е от фейса.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 19:15 от ░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а░

# 837
  • Испания
Този на снимката със Светла Умното не е ли Томас?

# 838
Както казах, мъжете без никакви косми са ми отблъскващи - особено на ръцете, просто не мога да опиша, колко ми е грозно. Всеки има право да ходи както се харесва.
Наистина нямам познати, които да се епилират лазерно, не го написах с някакъв специален умисъл.

Томас също ли е модел?

# 839

Общи условия

Активация на акаунт