💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 130
  • 882
  •   1
Отговори
# 735
  • 221B Baker Street
Каква е следващата игра?! Въйййй, човек,  да няма ранени в понеделник?!

# 736
  • Испания

Можеше поне едно извинявай да кажат, бива бива нагляри..И тоя Добри и той ме разочарова.

Може да не е имало за какво да се извиняват.

# 737
Не гледам, но ви изчетох.

Три пъти Ура!!! за Роберта!
А това за фаФлите и моряк, дето ги гони си е заигравка, сценарий
А къде отидоха?

# 738
Ма защо се правите на неразбрали?! Вафли нямат в менюто тези в рибарската колиба, Капитанът им носи обикновено риба, картофи, зеленчуци, боб и хляб. Без десерт. Какво им дават зад кулисите, са си тукашни спекулации, никой не знае със сигурност.
Аз лично не се правя на неразбрала. Сценката и последвалото наказание бяха нелепи. И не беше даден отговор откъде са се пявили вафлите.
Това ли е единственото неясно нещо от началото на предаването? Всеки ден се говори колко некадърно е направено и не говорим изобщо за това в момента, а за човешкото и морално в това да се криеш и да ядеш нещо, когато всички не се храните достатъчно.
Но както ти каза, човек от коментарите на хората си прави някои изводи.

# 739
  • София
Александра официално ги титулова "семейство Гастонови". Satisfied

# 740
Илиан защо толкова се заканва "ще видите вие кой съм аз" като се знае каква гола вода е?

# 741
  • Sunshine state
Те отдавна им викат Гастонови - откакто ги кръстихме ние тук, близначките само изпяха песента, а в живите предавания вече започнаха така да им викат коментиращите. Илиян с право си отпадна, да не се прави на умряла лисица и той. Не беше кой знае какво като участник. Това буквално са игрите на глада, майтап няма - опитват се да ги убият. 😆🙄

# 742
  • 221B Baker Street
Вафлите, ясно, че бяха сценарий. Едва ли трябва да им вярваме, че са спали цяла нощ навън. Но ми е чудно, за колко време ще са аут от рибарската къща.

# 743
  • ВАРНА
calabaza -  как да признаят от продукцията че им дават вафли - като постоянно Сърчаджева тръби че не са яли сдмици наред нищо?

# 744
  • София
Това ли е единственото неясно нещо от началото на предаването?
Това е единственото неясно нещо за мен днес, другите "неясноти" съм ги коментирала по време на конкретните епизоди.
Аз съм един от "най-върлите противници" на "семейство Гастонови" от началото на формата, надявам се не приемаш коментарите ми като тяхна защита, никъде не давам положителна оценка на действията им, дори обратното. Но също така имам съмнения относно мотивите им (макар и да не знам чии мотиви са това).

# 745
  • Sunshine state
Но ми е чудно, за колко време ще са аут от рибарската къща.
Сигурно докато се уверят, че вафлите са извън системата им. 😂

# 746
  • Испания
"За да стане човек президент, трябва да има първа дама" - една от кокошките близначки. Боже, Боже! Каква мисъл, какво познание!

# 747
Но ми е чудно, за колко време ще са аут от рибарската къща.
Е, в промото за понеделник ги показаха, че са в хижата.

# 748
  • Испания
Илиан и той като някоя кифла. "Не знам за какво ми завидяха".

# 749
  • София
Пропуснала съм момента, в който Ал*ксандър споделя, че той е откраднал вафлите. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт