💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 175
  • 882
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Не бих се изненадала, ако Фафлите са част от сценария.
Затова и никой не ни обяснява кое правило точно е нарушено и от кого. Не се посочи кой е внесъл вафлите, а само кой ги е ял, затова и те не се чувстват толкова виновни.

# 721
На Марешка много бързо й разкриха двуличните тактики Grinning

# 722
Ох, моля ви! Кажете тази дума "агресирам" има ли я наистина в българския език? Повторена, потретена, взех да се замислям аз ли съм зле или...

# 723
Абе какви са тия фантасмагории с вафлите? Откъде вафли, защо не наказаха само ялите? Поредните мистификации. Не че Гастонови не сами несимпатични. Леле, другия път ще давят някого. Тези се надскочиха по садизъм. Дано на някои дечица не им хрумне да ги имитират.

# 724
  • Испания
Марешка говори какво е психоанализ.

# 725
Ма защо се правите на неразбрали?! Вафли нямат в менюто тези в рибарската колиба, Капитанът им носи обикновено риба, картофи, зеленчуци, боб и хляб. Без десерт. Какво им дават зад кулисите, са си тукашни спекулации, никой не знае със сигурност.

Повсеместни скандали почват... Добре дошъл ББ.
А тия по-ненормални игри дали могат да измислят?! Надявам се здравните им застраховки на участниците, да са добри!

# 726
Играта в понеделник изглежда доста тежка..

# 727
Ох, моля ви! Кажете тази дума "агресирам" има ли я наистина в българския език? Повторена, потретена, взех да се замислям аз ли съм зле или...
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/09/27/agresiram-i-aftyrparti … dumite-v-bg.99679

# 728
  • Sunshine state
Тия жени от славяните са гола вода и мокра слама.
Егати битката пак, егати чудото.. 😳 Наистина са решили да ги потрошат до края на състезанието.. То давене, чупене на глави, ужас.

# 729
Гледам, гледам и вече съм убедена, че в тия игри целта е най малко да потрошат някого или в по добрия случай, направо да го утрепат 😳

# 730
  • София
Добре, че Атанас е активен в социалните мрежи, иначе щях да си помисля, че са му счупили врата, съдейки по промото за епизода в понеделник.

# 731
  • Sunshine state
То след това предаване сигурно 80% от тях ще имат трайни увреждания и хронични болежки..

# 732
  • София
Ма защо се правите на неразбрали?! Вафли нямат в менюто тези в рибарската колиба, Капитанът им носи обикновено риба, картофи, зеленчуци, боб и хляб. Без десерт. Какво им дават зад кулисите, са си тукашни спекулации, никой не знае със сигурност.
Аз лично не се правя на неразбрала. Сценката и последвалото наказание бяха нелепи. И не беше даден отговор откъде са се пявили вафлите.

# 733
  • Испания
Илиан хич не бил се оплаквал. Този май мисли, че в друго шоу е участвал.

# 734
Има я, има я..

Можеше поне едно извинявай да кажат, бива бива нагляри..И тоя Добри и той ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт