💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 178
  • 882
  •   1
Отговори
# 705
Браво на Роберта, започвам да й симпатизирам. От техния отбор като че ли само тя ми е симпатична. Донякъде Пламен и Стоян, но за тях не съм сигурна още.
Тъпо ще е да накажат цялото племе на траките заради Гастонови... Rolling Eyes

# 706
  • 221B Baker Street
Браво на Роберта!
А Илиян се видя, че е само едно плямпало и нищо повече. При първата самостоятелна игра да не проявиш грам воля за победа е доста тъпо.

# 707
Някой може ли да ми обясни с две думи, че малко изпуснах - Гастонови ядоха вафли, които се появиха от някъде и сега ще има наказание ?

# 708
  • Sunshine state
А така, сгазиха лука заради Гастоновите изпълнения. 🙄  Роберта не трябва да се доказва на никого, най-малко на оня недорасляк.

# 709
Роберта не спря да повтаря, че сега се надява Юлиян да я уважава. Изобщо не трябва да го споменава.
И аз съм на това мнение. Яд ме е, че се интересува от това какво мисли тоя бастун (извинявам се за израза).

# 710
  • Испания
Абсолютно всички около Роберта са лицемери. Дано го е разбрала, макар че не виждам нищо подобно.

# 711
  • София
Кои "морски правила" включват забрана за ядене на вафли? Знам, че е неморална постъпка да не споделиш храната си, но е направо смешно да ги изгонят заради това. Ако бяха споделили вафлите, пак ли щеше да има наказание, защото са контрабанда? Драмата в шоуто е силно преувеличена и създадена по-скоро от продукцията, отколкото от участниците.

# 712
Много долно поне всички да ги бяха яли тоя вафли..а то..3 мишки се събрали и гризали и накрая и котките го отнасят от стопанина..

# 713
Илиан дали е толкова тъп или нарочно се остави да го бият  newsm78 Можеше поне да открадне идеята на Роберта

# 714
Кои "морски правила" включват забрана за ядене на вафли? Знам, че е неморална постъпка да не споделиш храната си, но е направо смешно да ги изгонят заради това. Ако бяха споделили вафлите, пак ли щеше да има наказание, защото са контрабанда? Драмата в шоуто е силно преувеличена и създадена по-скоро от продукцията, отколкото от участниците.
Мисля, че наказанието е за това, че са откраднали вафлите, а не че не са споделили.. Може да са си ги откраднали от екипа, който е около тях.

# 715
  • Испания
Не бих се изненадала, ако Фафлите са част от сценария.

# 716
Изтървах началото, но разбирам че Гастонови са хапвали тайничко 😂 Смешно звучи, но е тъпо, че не са споделили с другите. Чудя се ако на Славяните някои от летуващите донесе храна дали е пак подлежащо на санкция 🤔 както и да е като цяло аз ги обвинявам не толкова в яденето, а в липсата на колегиалност.

За Роберта какво да кажа - очаквано победи, но ми пада в очите с това желание да се хареса на Юлиан и забележете, да спечели уважението му. Та кой е той, че търси одобрение от него - като човек, жена и негов съотборник трябва по презумция да я уважава, а не да коментира как ядее, пие и пърди...това последното толкова ме потресе като го каза, та се чудя дали въобще чух правилно.🤔

# 717
Ама глупости! Веднъж ги откраднали, втори път ги яли тайно, при положение, че по правило тяхната група работи нещо, за да получи храната си. Не знам морски ли са правилата, които са нарушили, но са и морални, и човешки! Като няма - няма за всички, като има - има за всички, като има правила, те не са за това, за да се нарушават, както обикновено се оправдават всички, които нарушават правилата.

# 718
  • София
Роберта не спря да повтаря, че сега се надява Юлиян да я уважава. Изобщо не трябва да го споменава.
Ако някой ти дудне непрекъснато колко си некадърен, дебел и те тормози от сутрин до вечер, сигурно ти се иска да му докажеш обратното и най-после да те остави на мира... А и най-вероятно да те уважава /ужас направо Flushed/, ако медузата изобщо знае какво е това да уважаваш някого...

Кой ли ще е следващата цел за отстрелване на Боклука!? Или ще си намери пак причини това да е Роберта... Rolling Eyes

# 719
  • Sunshine state
Силно преувеличената драма с вафлите, егати простотията. 😆 Те сами им врат храната в ръцете, а за едни вафли вече ги гонят от къщата, видиш ли. 🤦🏼♀ Че чак и морски правила. 😂

Общи условия

Активация на акаунт