Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 57

• 17 557
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Мисля, че тогава и двете имаме къса памет, защото и аз не помня да са я обличали така в предишните сезони. Joy
Виж поне на полички и роклички го докарваше, ако не на деколтета... Grinning

# 46
Виж поне на полички и роклички го докарваше, ако не на деколтета... Grinning
Вярно че така беше. Е деколтето ще е стъпка към роклята с голия бедър на събитието на болницата Scream Yum

# 47
А червените обувки, които си купи с Наталия и още на другия ден в леда отиде на работа с тях помните ли? 😍👠

# 48
Още от началото на сезона я обличат по-женствено. А не с дънки и блузки/тениски. Може би да има абсолютен контраст между двете - едната все още момиченце, другата жена. . И без това като възраст героините не са много далечни, 4-5 някъде е разликата, щом Зорница е на 33.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 08:31 от maichetoooo

# 49
С това 33 пак не им излязоха сметките. Зорница трябва да е на 36-37 поне.

# 50
Е то тогава когато кaзаха за опита й като лекар е било, за да не бъде чак толкова голяма разликата с Банков. Сега са решили да я подмладят и да кажат точната възраст Joy
И то по други сметки излизаше, че Марио е 2-3 години по-малък от нея Grinning

# 51
В другия сезон ще е на 18 Joy

Сега на практика е на една възраст с Тони и 5 години по-малка от Марио.

# 52
Е защо чак като Тони.1-2 години трябва да е по-голяма от него. Иначе да е на 33й пасва повече, така както я бяха нагласили кака на Марио беше леко комично Joy

# 53
Момичета, в промото когато Зорница и Нора уж се засичат (ако приемем, че не е заблуждаващ монтаж), Норчето не ви ли се струва че някак странно гледа? Все едно са я хванали да прави нещо, което предпочита никой да не вижда 🤔.

# 54
Момичета, в промото когато Зорница и Нора уж се засичат (ако приемем, че не е заблуждаващ монтаж), Норчето не ви ли се струва че някак странно гледа? Все едно са я хванали да прави нещо, което предпочита никой да не вижда 🤔.
Да пише любовен смс на Пенев? Joy

Това обаче е готино - ако тя не знае, че Зорница е бившата, Зорница я сгащи да прави нещо нередно, съгласи се да пази тайна и Нора решава, че Зорница ще й е дружка Joy

# 55
Според мен може да се е разсърдила тогава на Марио, как е представил връзката им пред колегите.

# 56
Може да я е хванала да шмърка Grinning
Предполагам си е пооправяла грима, след като Марио я е натъжил и е пуснала някоя друга сълза.
Simple Smile

# 57
Изглежда ми някак уморен  или просто  попрекъркал Joy  То не е лесно и  на купон да си .

Залагам на уморен след продължителни снимки Wink

# 58
На Диде септември й е август. Grinning Много ме радва колко е усмихната. Blush

# 59
Щастието на Диана, спомага за моето душевно спокойствие 😊😆.
Да вземе да прави снимки на повече мегапиксели, че да можем да разчетем онези симпатични листи, които е хванала 😜.

Общи условия

Активация на акаунт