Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 57

• 17 541
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
За анкетата.....може би свързано с този 16 епизод. Какво предполагаме да се случи.

# 31
Доне , колажът ме кара да мисля , че сдобряването им ще мине през Тонича .

# 32
Ей, жесток е колажът 😎. Браво, Дона 👏 !

# 33
Зорница как гледа стреснато Коалка Joy

# 34
Еми тя на тези места е свикнала да среща Батко, не некви млади гаджета Joy

Това "Коалка" откъде дойде?

# 35
Понеже предполагах, че ще е някоя специализантка лепната за Марио като бебе коала за майка си, а и е малка откъдето и да я погледнеш, та от там Коалка Grinning

# 36
Обаче тая червената ризка с това деколте не я е облякла току така. Grinning Smirk

# 37
  • София
Зорница как гледа стреснато Коалка Joy

Не знам как гледа, но с това червено...... В съзнанието на Марио ще изплуват спомени за една червена рокля. 😂😂😂

Хахах Яни, казваш че Зорница може нарочно да дразни бика. 😜😂

# 38
Тъкмо щях да пиша, че тореадорите излизат с червено за битка Joy

# 39
Колажът е един път ! Красота !

# 40
Роси, дааа, според мен неслучайно този сезон Диана казва за Зорница, че ще е в нова светлина и мисля, че точно такава ще е тя - да изглежда по-женствена. Grinning

Мислех си нещо за Нора. В другата тема голямо залагане пада с кого е свързана, та се замислих, че може с Марио набързо да приключат отношенията си и той да е просто повод тя да се появи в болницата, за да разкажат нейната история. В описанието на героинята се акцентираше доста на това, а не толкова дали е с Марио или не.

# 41
Значи като гледам Зорница в това червено - не е решила, не е отнесла Норчето Joy

Яни, и аз така си мисля, че няма да е акцентът в тяхната връзка.
А и тази снимка, дето пусна Диана с Велислав ми изглеждат като да отиват някъде, което може да се случи, ако са прекратили взаимоотношенията тип Коя беше Огнянова, че не се сещам Joy

# 42
Хаха, аз Зорница с такова деколте не помня да съм я виждала... Аз ли имам къса памет Smile.
Върна се Марио и стана цветна Wink.

# 43
Дрийми, червената рокля в 5ти сезон не я ли броим? Grinning

# 44
Дрийми, червената рокля в 5ти сезон не я ли броим? Grinning
Не, тя не беше в графата "така ходя на работа" Smile.

Общи условия

Активация на акаунт