Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 57

• 17 551
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Пламенаааа Joy

# 16
# 17
Майчице, дори не бих се сетила, че е тя. Joy

# 18
Shocked Shocked
Доне, Mоскита съм я признала, че забелязва и помни всякакви детайли, освен това е гледала пети сезон няколко пъти Joy Hо ти откъде изкопа снимка на това момиче?  Shocked Shocked

# 19
Случайно попаднах на инстаграм профила ѝ (ще ти пиша ЛС с подробностите). Нарочно подбрах снимка без грим, защото на такава с грим на секундата ще я познаете Joy

# 20
Доне , благодаря за темичката Cocktail !
Дано да имаме поводи да ни е приятно и интересно !

Колкото до това дали Марио е казал честно и почтено всичко на  мацката-пич , да , той не е такъв ,че да  крие и мишкува , НО  сценаристите са такива и като нищо може да посъсипят образа му Confused

Нищо лично , но всеки път като чета  за новата мацка , първо  ми  се набива  не  коалка , а клоака - гадина съм .
Всъщност не искам момичето да страда , то явно също си има някакъв тежък емоционален багаж  и затова  се държи така нахакано , почти истерично .  На мен ми се е случвало в тежки  моменти да се държа пренавито /като щит/ .

# 21
Ей Роси, много яко ще е ако има среща на Марио, Нора и Зорница. Изражението му ще е един път 😱😆. Не ми беше идвало на ум.

За тайните бих добавила, че освен секса в банята, другата тайна е какво става в главата на Зорница вече трети сезон Wink.

# 22
Мерси за темата, Доне! Heart Eyes
Вълнувам се за всеки следващ епизод, а само допреди един сезон тотално се бях отказала от сериала... Този Велислав, каква магия прави, ти да видиш Simple Smile А с Диана заедно на екран е още по-голям разкош.

Пламенка и аз я познах, малко по-руса е май от това, което си спомням или Grinning

А за Нора, според мен тя трябва да знае поне нещичко за бившата или поне, че работи в болницата. Иначе Марио да я доведе ей така без да й каже, че и Зорница е там... Не мисля, че ще бъде много типично за него или пък разумно. Но както каза Ели, сценаристите са тези, които ги вземат тези умни решения,ще видим какво са измисли във вторник Smiley

# 23
Чудех се защо Димитър ми изглежда странно на снимката - няма мустаци и брада! Joy

# 24
Чудех се защо Димитър ми изглежда странно на снимката - няма мустаци и брада! Joy

Изглежда ми някак уморен  или просто  попрекъркал Joy  То не е лесно и  на купон да си .

# 25
Все едно му се обажда черният дроб
Wink
Мерси за темичката, Доне

# 26
Ох, този черен дроб Joy Що нерви ми причини ахахахахахах
Тони, Тони...на кого ни остави - нас и брат си? Joy

Моля дайте идеи за анкета Blush

Новите епизоди са качени на първа страница.

# 27
Идеи за анкета:
1. Понеже смятам, че ще изпишем една тема до 16-ти епизод, нещо свързано с него освен.
2. Анкета свързана с Нора-Марио-Зорница
3. Анкета свързана с Марио и Зорница
Доне, по-натам и за Митето, още му е раничко

# 28
Хахаха, аз си мисля, че ще изпишем две теми до 16ти епизод Joy

Виж какъв як колаж направих на първа страница - гледам го и сама се кефя Joy

# 29
Уаууу ❤❤❤❤❤❤❤
Айде дано има тази седмица доста материал за колажи

Общи условия

Активация на акаунт