Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 57

• 17 576
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Не успях да гледам съсредоточено серията. Но изводът е - Марио е от глупав по-глупав. С какъв акъл си води гаджето в Св. Анастасия и после я крие???
А де... Знам ли, да не е сам, ама и да няма клюки.
Примерно.

# 76
Блажени са вярващите - за Марио и желанието му да не се знае за връзката му с Коалка Grinning

# 77
Хаха, интересна среща имаха, помагат си по женски. Grinning Зорница ми хареса. Знае коя е Нора и изобщо не трепна или да показва някаква злоба, широко скроена е жената, това съм го забелязала още когато Ева беше в болницата.

# 78
Да бе, широко скроена Зорница. Все едно пет ножа ѝ забиха в сърцето. Виж погледа ѝ в последната секунда, когато Нора излезе. Зверски гадно ѝ стана.

Абе знаех си, че Марио няма да е казал нищо. Драмата ще стане още по-голяма.

# 79
Добре де, ще излезе, че Нора не само не знае коя е Зорница, ами и не знае изобщо, че Марио е имал връзка с колежка от болницата, и че тази връзка е приключила зле. А пък Марио, с целия си акъл, решава че е добра идея да доведе новото гажде при бившето гадже, та даже и ако може да не се разбира, че с новото гадже са гаджета Joy Тотална глупост Smile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 21:41 от Anichka32

# 80
Е да, Доне, но пред нея се сдържа. Сега съм сигурна, че Нора ще я приеме за дружка, заради жеста с тампона и като разбере коя е Зорница ще има изненада.

# 81
  • София
Зорница се стегна като видя Нора и едва се овладя. Пролича си и след катао малката замина. И не пропусна да зачекне въпроса за Ковачев с цел да получи повече информация. Вече сме го гледали с Пламена този сценарий Simple Smile

Аничка, признавам, че не вярвах да измислят такава глупост, особено след разговора на Марио с Табаков. Но ей на - глупав, глупа човек е този Марио

# 82
Ама наистина до нея ми изглежда като по-малката й сестра. Grinning Не знам дали се опитват да я правят по-възрастна Нора, но не им се получава съвсем, ако е така.

# 83
Всъщност да ви кажа ми беше забавно да гледам Нора Simple Smile Нещата, които констатирах (с уточнението, че не гледах съвсем внимателно заради малките калпазани вкъщи):
- Марио стои някак странно до Нора. Сякаш не я ревнуваше особено при закачките на Пенев. Спомням си как гледаше, когато Тонича и не само той са сваляли Зорница пред него. Ми нищо общо в погледа, в стойката, изражението като цяло.
- Нора е доста освободена, необременена, някак детински пряма. Марио е сдържан, обран от към емоции и доста по-зрял. Дори изказа им е коренно различен.
- явно живеят вече заедно, колкото и време да е минало, но въпреки това, Марио според мен не иска да афишира връзката им не толкова заради клюките, защото си знае, че там няма тайни, а защото просто вътрешно усеща, че тя няма да е жената до него.
- Зорница при срещата с Нора - аз на пурво гледане видях приятелско отношение. Сякаш Зорница се радва, че Марио има някого до себе си. Може би бъркам, просто това видях - нищо повече.
Ще го гледам още веднъж епизода, беше доста забавен Simple Smile

# 84
Ааа забравих да спомена колко се смях на поредния лаф на Табаков за любимият филм на Зорница 😂😂😂

# 85
Глупав не е Марио. Страшно наивен - 100% Да! Grinning

# 86
За съжаление лошите ми очаквания се потвърдиха
Сценаристите се гаврят с Марио - правят от него михлюз .За новата също се затвръждава мнението ми .

# 87
Поведението на Марио вече сме го гледали веднъж - с Тони.

Според мен му е зверски трудно да говори за миналото, особено с гаджето си. Не го е преодолял, още го боли и решението му на проблема е да не обсъжда темата - отново.

А и в крайна сметка го правят за "целта на повествованието" Joy

# 88
Е, поне е интересно 😎. В 6 беше гадно Wink.
Сценаристите не изневеряват на себе си и не проявяват никаква оригиналност. Марио пак има връзка, която крие. Думите на Зорница при срещата с Нора бяха 1:1 като при Пламена 😂.

Наивно от страна на Марио. Но и по-абсурдни неща сме виждали. На мен това което не ми е ясно в момента е, защо му беше толкова важно да докара Нора, като после ще я крие 🤔. А тя милата нищичко не знае, тцтцтцтц. Някой иска ли да се хванем на бас как ще разбере 😆? Дали ще се повтори пак сценарият 😜. (Доне, извинявай 😘).
Интересен персонаж е Нора, измислили са й характер. Просто...не пасва на Марио.

# 89
Дрийми, чудя се как не съм го писала, но си представях, че ще ги види ка се целуват на терасата по време на партито Joy Нали, гневното целуване. И ще стане мазалото.
Има там една чудна тераса.

На мен ми е по-интересно кой е на онази снимка. Частта с Марио и Зорница ми беше ясна от самото начало. Но виж, кръвната ѝ връзка ме гложди.

Общи условия

Активация на акаунт