Неподходящите чувства към неподходящия човек

• 14 624
  • 194
  •   1
Отговори
# 45
Нямам представа какво точно очакваш, пускайки тема тук. Ще разкостят теб какъв човек си, каква майка си, каква комплексарка си и какъвото още покажеш. Ще разкостят него, макар грам да не го познават или разбират. Ще разнищят любовната ви история и ще ти я представят като най-гнусното нещо на света.
Вярвам, че писа само с желанието да споделиш, да говориш с някого за изживяното, да получиш малко надежда за любовта си.  Heart Eyes

Моя съвет е - изживей си любовта, забавлявай се, дистанцирай детето да не разбере какво става, и не влагай никакви очаквания.

# 46
И най-вече не обръщай внимание на разни, за които секс се прави само с цел брак/съвместно съжителство/създаване на деца! Grinning

# 47
Авторке, би ли отговорила на един въпрос? На морето най-вероятно си била на хотел, но дори и в бунгало да си била -то си е една стаичка с баня и тераса. Къде за Бога беше това дете, докато ти правеше секс с онзи?

# 48
Grinning Не съм авторката, но бих могла да те светна за доста места, на които може да се прави секс без да е намешано детето. Grinning

# 49
Може да е взела апартамент с 2 стаи.

Защо пък да не си кажем мнението. Нищо не заклеймявам. Учудвам се, но хората сме различни. Аз съм страхлива дори за себе си да се усамотя с мъж, когото виждам за първи път. А детето ми да е там - не си го представям. Де да го знам кой е и какъв е. Бил професионалист - това не значи нищо относно личния му живот. Но пак казвам - всички сме различни.

Това, че авторката толкова бързо е скочила в нови чувства показва, че поне не страда излишно за брака си. Което е полезно за нея.

# 50
Grinning Не съм авторката, но бих могла да те светна за доста места, на които може да се прави секс без да е намешано детето. Grinning
Светни мен, щото аз наистина креативност по този въпрос нямам къде бих го денала детето.

# 51
  • Пловдив
annie 11 отговора си го имаш и няма да го пиша специално за да ме цитират надолу 1000 пъти.
Относно критериите доколко е добър в това, което прави - достатъчно добър за да е национално признат и търсен (Това не го знам от него, а от публикации по въпроса.) Иначе аз грам не разбирам от това, което той прави.
Във всичко друго може би има истина.
Аз всъщност изобщо се чудя често, защо не ме блокира и защо се среща с мен отново. Тона е странно.
Ако, може би, най-невероятно в момента не е само с мен, защо е и с мен понякога. Може и да е комплексарско от моя страна, но не виждам, с какво толкова може да съм привлекателна.

# 52
Ясно е, че детето си е спало и едва ли нещо е схванало. Авторката защо се захваща с толкова игрив тип си е нейна работа. Може да й е по-лесно да мисли за него, вместо да страда за мъжа си.

# 53
Добре, но къде са го пратили да се шляе през това време, кой го е гледал? Не искам да си представям...всъщност нищо не искам да си представям (а още повече, че е било в същата стая през това време, че ми се повръща)
Светни мен, щото аз наистина креативност по този въпрос нямам къде бих го денала детето.

# 54
Аз не съм чак такава моралистка, но дори и за мен условието да се прави секс е да има като минимум афера. Тоест приятно очакване, отлагане, гонене и игрички. Такива технически срещи за секс...не знам кое е вълнуващото, щото сексът само по себе си е 90% настройка и емоция. А без аферата - не казвам връзка, точно афера и забавление, то никаква тръпка няма, все едно АГ преглед и нещо там по задължение. Честно, на мен такъв вид секс ми се струва по-малко страстен и ценен дори от съпружески с цел бременност.

А защо е с теб? Щото е от по-дъртия контингент на Тиндър и никой не го захейва.

# 55
  • Варна
Наистина детето не трябва да е свидетел на подобни срещи. При една сериозна, осъзната  връзка - да. Жената има секс влечение, каква любов, от подобен сайт? Не мисля да и очертавам романтичен оазис, именно защото ми е съвестно . Големите очаквания носят и най- болезнените разочарования.Това е ролята на приятелите по принцип. Омаяната е в  яростна защита на ухажора, проглежда и абстиненцията и минава.Наскоро ми се наложи да " събудя "една приятелка. Вярваше сляпо в секси шанса си. Не се притесни от голите снимки и флирта на "принца". Като и предложи тройка с безразличен тон я приземи. Мацката е егоистична натура, не обича да дели. Grinning

# 56
  • Пловдив
Теми относно секса в малко жилище или при спящо в стаята дете са други... Там подробно всеки изказва своите мнения и скрупули. Със съпруга ми сме правили също секс по този начин.
Относно афера и емоция. Афера не знам какво е. Емоция има.

# 57

Детето ти спи в стаята. Другото оставям на вашето въображение... Ако не можете - сори ... Grinning

# 58
След като разбрах какво море е изкарало детето ти...
Ами никак не се чудя, че си срещнала толкова по-интелигентен от теб човек.
Грозна картина.

# 59
Пухи, ти си в много уязвима позиция. Скоро си разбрала кофти неща за мъжа ти, просто не си в момента в най-силната си позиция в живота. Щади се и не се раздавай за случайни хора.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 22:53 от _Bianka__

Общи условия

Активация на акаунт