Херпес

• 54 747
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Можете да си махате космите с тример. Късо подстригани ще бъдат, но няма да се появява херпес. Това е жертвата, която трябва да направим. И аз предпочитам да ходя космата, отколкото да се появяват херпеси.

О да, ако ще спрат да излиза, изобщо няма да ми пречи да съм късо подстригана отдоло, другия вариант е да не си правя около зоната на дупето, защото рецидива ми е само там и нали ви казвам последните два пъти е страшно агресивен...

# 211
За бръсненето е много индивидуално. За себе си съм установила, че ми се отразява добре ако се подържам идеално гладка, понеже наболите косъмчета ме дразнят и травмират. Бръсна се много внимателно през ден и няма проблем. Ако обаче прескоча повече дни веднага се появява проблем.

# 212
За бръсненето е много индивидуално. За себе си съм установила, че ми се отразява добре ако се подържам идеално гладка, понеже наболите косъмчета ме дразнят и травмират. Бръсна се много внимателно през ден и няма проблем. Ако обаче прескоча повече дни веднага се появява проблем.

Да, явно принвсеки е строго индивидуално.
Вчера ми направиха схема с ацикловира.
Ще си профъшжа котешкия нокът поне още месец, ще спра с тая кола маска, че да видим какво ще е положението Simple Smile

# 213
я кажи твойта схема.

# 214
я кажи твойта схема.

Сега си прочетох поста... писала съм с г**а си хаха.
Ами тя схемата май е всеки път една и съща.
През 4 часа ацикловир.
Пример
10ч - 1 капсула
14ч - 2 капсули
18ч - 1 капсула
22ч - 1 капсула
И така 5 дни, след 30 дни се повтаря същото, независимо дали има рецидив или не.
Това ми каза гинеколога.

# 215
оу, АГ.
Бих слушала само вирусолог.

# 216
оу, АГ.
Бих слушала само вирусолог.

Ще пробвам с тази схема и ако няма промяна ще търся вирусолог.
Не съм убедена обаче, че има в Ямбол, но пък ще проверя.

# 217
Здравейте,бих искала да ми дадете съвет относно Herpes Zoster,майка ми на 50,преди 1 месец и половина получила обриви на гърба,които се превърнаха в мехури а сега по изсъхнали.Кво ли не пила и мазала ,и по лекари и нищо.Който имал същия проблем,какво ви помогнало при силна болка? Благодаря.

# 218
Милгамма N пробвай аз също имах но по главата херпеса се блокира за 5 дена с ацикловир но си го носиш цял живот симтомите могат да отминат след 5дена след година гадно е но иска търпение успех

# 219
Майка ми имаше,болките и бяха ужасни ☹ Пиеше болкоуспокояващи (аулин) и нагревки с електрическа възглавница

# 220
  • София
Здравейте, сдобих се с Херпес Зостер по кръста. Изписаха ми Валтрекс, Дексофен и Милгама, обаче явно от Валтрекса имам странични ефекти (много тежко главоболие, отпадналост, раздразнителност, които много ми пречат да работя) и се чудя има ли начин да туширам с нещо тези странични ефекти. Дозата на Валтрекса ми е 3 х 1000 мг дневно. Днес ми е втори ден.

# 221
Замени го с ацикловир.

# 222
И аз съм за ацикловир. Пила съм Валтрекс и не се чувствах добре, с ацикловир нямам проблеми.

# 223
  • София
Аз вече го почнах и си купих валтрекс за целия период на лечението, докторката каза, че е по-лесен за приемане (не е денонощно на всеки 4 часа). Сега, следобеда, съм по-добре, тежката глава като че ли поотмина. Май трябва да пия повече вода.

# 224
Az pochnah da maja maikami sus zmiuska mas i bolkata otihva no za kratko vreme

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 15:56 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт