Херпес

• 54 781
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Но е и факт, че просто трябва да се научим да живеем с него. Да го контролираме доколкото можем.

# 256
  • София
Безотговорни разпространители на херпес? Какво става в тази тема?
Аз съм се научила да живея с него. Знам какво работи , какво става и какво не става. Не се тревожа излишно.

# 257
Писах преди време как и аз не можех да се примиря, борех се, чувствах се грозна, скапваше ми се настроението за десет дни, отлагах срещи и тн.
Е, приех го като по-малкото зло. Напрежението избива навън, а не ме яде навътре.
Днес сутринта, докато си миех зъбите, го усетих. Просто се изненадах - защо сега като не съм в стрес. Взех си Zovirax и толкова.
Не се чувствам грозна, няма да си отложа срещата с приятели.
Напълно подкрепям Sigma и уточнявам, че аз говоря за херпес симплекс, който се появява на устните.

# 258
Но е и факт, че просто трябва да се научим да живеем с него. Да го контролираме доколкото можем.
Факт, да. Но не и да се отказваме от това да го контролираме и да не спираме да пазим хората около нас. Ако всеки беше отговорен и пазеше околните, тази напаст нямаше да е така разпространена.

# 259
Ние за другият говорим.
Но каквото и да е, научаваме се да съжителстваме и това е.

# 260
Здравейте! Знаете ли дали към настоящия момент има вариант за среща с професор Дундаров. Провежда ли консултации? Може ли някой да ми услужи с координати?  Сигурно е много трудно откриваем... И ако да, как подхожда той към хората? Обяснява ли, спокоен ли е? Благодаря!

# 261
Иди на психолог. Аз си живея с него вече 20 г. Пера всичко заедно. Не пера на ръка.
Сега ми излезе от жегата и ме дразни. А не ми беше излизал от 1-2 г.
Напълно съгласна с вас аз също 21г живея с тази гад.Никога не съм прала или изпадала в крайности с мисълта че ще заразя някой.
   Ако започнем да изпадаме в крайности то не трябва да живеем с никой и в пълна изорация изолация като се има в предвид че над 50%от населението е носител и го е изкарал поне няколко пъти.Та в този ред на мисли е по добре човек да се примири и да намери начин да съжителства с херпеса🤣 .Нервите които влагате са благоприятни за него

# 262
Излиза ми преди и/или след менструация. Преди беше голям ужас. Доста чести рецидиви имах. Бях изпаднала в голяма депресия.

Точно така. Не на психолози да бъдат пратени тези, които заразяват умишлено, а в затвора направо. Моят бивш приятел много добре знаеше, че имаше активни херпеси и въпреки всичко имаше интимни отношения с мене. После ме обвиняваше, че аз бях го протрила, защото бяха ми наболи косъмчета в интимните части. И му вярвах, че можех аз да бях го протрила. И на следващия ден вече беше избил първия херпес около ануса. Мислих, че беше хемороид или някаква анална фисура. Впоследствие ходих на дерматолог, беше излязъл херпес до пъпа, и след няколко грешни диагнози, накрая постави точната диагноза херпес. Аз изисках да ми бъде пуснато изследване за херпес и ме прати в лаборатория да си направя кръвно изследване за херпес.

# 263
Всеки месец е доста често. Не приемаш ли нещо, което да разреди рецидивите?

# 264
  • София
Аз го хванах като много млада, от един тиквеник. И аз не знаех какво е в началото, уплаших се да не е сифилис, но бързо ме диагностицираха. Оттам нататък винаги съм се пазила.
Абе дали Фенивир от миналата година не е изветрял? Все едно нищо не слагам! И сълзи, и боли.

# 265
Моля за съдействие в разчитането. Съкрушена съм, макар че дерматологът каза да изчакам и ДНК изследването
HSV 1&2 IgG   S        <0.5       Index     0 - 0.90     CLIA
(-) отрицателен

HSV 1&2 IgM   S        >3.5       Index     0 - 0.90     CLIA
(+) положителен

# 266
Излиза ми преди и/или след менструация. Преди беше голям ужас. Доста чести рецидиви имах. Бях изпаднала в голяма депресия.

Точно така. Не на психолози да бъдат пратени тези, които заразяват умишлено, а в затвора направо. Моят бивш приятел много добре знаеше, че имаше активни херпеси и въпреки всичко имаше интимни отношения с мене. После ме обвиняваше, че аз бях го протрила, защото бяха ми наболи косъмчета в интимните части. И му вярвах, че можех аз да бях го протрила. И на следващия ден вече беше избил първия херпес около ануса. Мислих, че беше хемороид или някаква анална фисура. Впоследствие ходих на дерматолог, беше излязъл херпес до пъпа, и след няколко грешни диагнози, накрая постави точната диагноза херпес. Аз изисках да ми бъде пуснато изследване за херпес и ме прати в лаборатория да си направя кръвно изследване за херпес.
И защо в затвора?На мен за първи път ми излезна когато забременях дори не знаех какво е Херпес.След 2г лутане в Гърция ми поставиха диагноза да не мислите че ми е било приятно .И сега по вашите разсъждения мъж ми трябва да ме прати в затвора така ли ? Я мислете малко по трезво!!! знаете ли колко хора са носители без дори да са имали изява ?Така че не е нужно да сме крайни в изказванията 😊

# 267
Моля за съдействие в разчитането. Съкрушена съм, макар че дерматологът каза да изчакам и ДНК изследването
(-) отрицателен

(+) положителен
Имаш активна инфекция, която си хванала скоро.

# 268
(-) отрицателен

(+) положителен
Имаш активна инфекция, която си хванала скоро.

Така разбрах и аз впоследствие и че организмът се сблъсква сега за пръв път...Колко скоро е това...месеци, седмици, години...? Гинекологът ми каза по-скоро седмици...

# 269
Mizzle, приятелят ти ще се изследва ли?
Беше споделила, че си с него отскоро. Няма как да не му мине през ум на човек, че инфекцията може да е дошла от него....

Общи условия

Активация на акаунт