Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за появата на херпесния вирус след бръснене?
Какви са най-ефективните методи за премахване на косми в интимната зона, без да се предизвиква активиране на вируса на херпес?
Към какъв специалист трябва да се обърна за херпес тип 1, който се появява в гениталната област?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за появата на херпесния вирус след бръснене?
-
Какви са най-ефективните методи за премахване на косми в интимната зона, без да се предизвиква активиране на вируса на херпес?
-
Към какъв специалист трябва да се обърна за херпес тип 1, който се появява в гениталната област?
-
Какви са препоръчителните лечения за херпес тип 1?
-
Какви са препоръките за укрепване на имунната система при херпес?
Имам генерален херпес повече от 10 години. За първи път се появи, когато преживях голям стрес по време на бременност и след това се наложи да родя секцио. Мъжът ми никога не е имал генерален херпес. Излизал му е само орален на устната, но не знам дали е възможно да съм се заразила от това. Прочетох темата и виждам, че повечето момичета, много се притесняват от това. Честно казано за мен никога не е било проблем или поне не съм го приемам за такъв. Лечение съм правила веднъж с имуностимулатори, но нямаше особен ефект. Мъжът ми до сега не се е разарил. Понякога ми излиза рядко, понякога зачестява. Бях ходила на преглед при проф. Дундаров. От него си и купувах лекарство за мазане - Пандавир, който той си прозивеждаше. Само докато усетя сърбежа мажех и изобщо не се появяваше. Ако пък изтърва мажех, като е излезнал и за 1 ден хващаше коричка и минаваше. Прочетох обаче, че професорът е починал (светла му памет). Сега не знам от къде да си набавя лекарството. Някой друг да го е ползвал и да знае от къде мога да се сдобия с него?