Херпес

• 54 781
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Аз бих си имала едно наум. Не го пипай, чешай, бръсни. Пък то ще си покаже.

Сложих лепенка с ацикловир за всеки случай и ще мина самобръсначката със спирт, надявам се да изчезне и най-малкия процент останал вирус по нея...

# 391
Аз бих я хвърлила щом имам съмнения.

# 392
Аз бих я хвърлила щом имам съмнения.
а бе направо мисля, че си е такова, защото е с постоянен лек сърбеж, не съм махнала лепенката от сутринта да видя дали има мехурчета, защото ме е страх 😂

# 393
Дано не съм го разнесла на други места по краката ако е такова, ама как се е появило там, от юли не ми е излизал на интимните части, ако е рецидив, защо там?

# 394
Вземи ацикловир щом се съмняваш, че може да си го разнесла.

# 395
Да не използвате една и съща самобръсначка за бръснене на интимната зона, краката и подмишниците? Ако е така, то тогава това на бедрото може да се окаже херпес. Първоначално излиза червенина като пъпчица и после се образуват мехурчетата. Вече трябва да сте наясно дали е херпес на бедрото или не. Минаха се 2 дни, откакто зададохте дали това е херпес на бедрото ви. Също бих изхвърлила веднага самобръсначката си при съмнения за херпес. Наясно ли сте, че не трябва да минавате със самобръсначката си през "заспал" херпес на мястото, на което се появява?! Появява се отново, като минете със самобръсначката през него.

Относно хигиената. Кой вие е казал или къде сте прочели, че херпесът се предава само по полов път?! Пълна лъжа е. И можете да заразите семейството си чрез общото пране. И вирусът е устойчив и на повърхности. Затова когато се използват общи кърпи, общи твърди сапуни, самобръсначки, вероятността да се зарази човек с херпес е много висока.

Трябва да си миете много добре ръцете и често. Внимавайте постоянно какво правите и къде се пипате. Внимавайте как се изтривате с тоалетна хартия, когато отивате до тоелатна,  и винаги си мий ръцете след това. Можете да го пренесете чак в очите, дори може да се пренесе и до мозъка. Не давайте на никого да използва вашите лични вещи.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 18:16 от Jennifer_w

# 396
Да не използвате една и съща самобръсначка за бръснене на интимната зона, краката и подмишниците? Ако е така, то тогава това на бедрото може да се окаже херпес. Първоначално излиза червенина като пъпчица и после се образуват мехурчетата. Вече трябва да сте наясно дали е херпес на бедрото или не. Минаха се 2 дни, откакто зададохте дали това е херпес на бедрото ви. Също бих изхвърлила веднага самобръсначката си при съмнения за херпес. Наясно ли сте, че не трябва да минавате със самобръсначката си през "заспал" херпес на мястото, на което се появява?! Появява се отново, като минете със самобръсначката през него.

Относно хигиената. Кой вие е казал или къде сте прочели, че херпесът се предава само по полов път?! Пълна лъжа е. И можете да заразите семейството си чрез общото пране. И вирусът е устойчив и на повърхности. Затова когато се използват общи кърпи, общи твърди сапуни, самобръсначки, вероятността да се зарази човек с херпес е много висока.

Трябва да си миете много добре ръцете и често. Внимавайте постоянно какво правите и къде се пипате. Внимавайте как се изтривате с тоалетна хартия, когато отивате до тоелатна,  и винаги си мий ръцете след това. Можете да го пренесете чак в очите, дори може да се пренесе и до мозъка. Не давайте на никого да използва вашите лични вещи.

Добре написано но според вашата логика не трябва да съжиталстваме с никой🤣.За 20г и родила едно дете никой освем мен не се е заразил около мен .Е сега след толкова години болки и сърбежи мога да се похваля че със спирането ва цикъла и херпеса изчезна!Всеки трябва да живее нормално не са нужни истерии и изпадане в крайности .Всичкото това нещо иначе се отразявя на психиката и нервите а това е предпоставка за постоянната му поява. Спокойствие това е най зобрата рецепта.

# 397

Наясно съм с всичко, което сте написали.
1- не бръсна интимните си части, обезкосмявам се по друг начин.
2- ножчето на самобръсначката беше чисто ново, купих го и го сложих.
И как разбрахте, че си мисля, че се предава само по полова път.
Просто написах, дано не съм го пренесла по някакъв начин, не със самобръсначката.
Не се образуваха мехурчета, ни слагах ацикловир за всеки случай Simple Smile това е снимка от сега.

# 398
Между другото, аз съм забелязала, че когато се обезкосмявам с кола маска раздразвам кожата и често веднага след това ми излиза. Също така и към края на цикъла заради превръзките. Пробвах с какви ли не марки и видовете им, но си е и от самото заоарване, триене, знам ли к аз. Но да, определено самобръсначките трябва да са различни за там долу и останалите участъци от тялото.

# 399
Няма логика от обезкосмяване да се появява. Обикновено е на едно и също място.

# 400
Здравейте на мене ми излезе за 2 пореден месец.  Забелязах,че е 4-5 дена преди цикъл. Това всеки месец ли ще е така ужас направо. Години наред ми излизаше на бедрото и сега си смени местото,дори този път е малко по нагоре.  Sad

# 401
Между другото, аз съм забелязала, че когато се обезкосмявам с кола маска раздразвам кожата и често веднага след това ми излиза. Също така и към края на цикъла заради превръзките. Пробвах с какви ли не марки и видовете им, но си е и от самото заоарване, триене, знам ли к аз. Но да, определено самобръсначките трябва да са различни за там долу и останалите участъци от тялото.
Обезкосмявам се с епилатор, но слагам приставката, която е като машинка за бръснене, за мен това е най-безопасния начин да не ми излиза, уж, този месец не ми излезе на интимните части, но и това не съм сигурна, че е херпес.

# 402
Няма логика от обезкосмяване да се появява. Обикновено е на едно и също място.

Напротив. Когато един път минах със самобръсначката си в тази зона, в която се появява, още в същия ден се "събуди" херпесът там.

# 403
Два месеца не се беше появявал...
И от вчера го усещам как си проправя път на обичайното място.
Честито на печелившите 😁

# 404
Понеже съм с мобилна версия и не успявам да кача снимка ще споделя хомеопатична комбинация която ме избавя няколко пъти вече да не избие херпеса когато го усещам. Гранули които поръчвам от хомеопатичната аптека в София на ул. Чаталджа -  RHUS TOXICODENDRON 30CH & ARSENICUM ALBUM 30CH по 5-6 гранулки под езика. Не са скъпи. Май около 10лв бяха, но май май като ги изчислявам стигат за 4 курса. Редуват се през 3 часа. Първия път го редувах 3 дни защото усещах, че е там и се мъчи да избие, следващия път 2 дни го редувах. Зависи от как го усещате. Предписани са ми от хомеопат и се надявам да помогнат и на всеки който има този проблем. Успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт