Херпес

• 54 859
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Аз пия л- лизин  повече от 1 година с две прекъсваня от 15 дни. За съжаление и с него херпеса избива, но не е толкова голям и  периода на въстановяване е по- кратък. За мен този вирос се повлиява добре със спорт и качествена храна, богата на витамини и трябва да се избягват вредните навици, като цигари, алкохол, недоспиване и... Поне аз това съм  разбрала за себеси и ще продължавам да се боря с него, за всичко има решение. Успех момичета 🤗
  Имам Biozin дали е едно и също?

Л-лизина е аминокисилина и няма нищо общо с Биозин .Има доста информация в интернет и може да прочетете.Успех😊

# 451

Здравейте, въпросът ми е, според вас това херпес ли е или лишей? Бременна съм в 9-ти месец и го забелязах преди 2-3 дена:
- не сърби;
- не боли;
- няма мехурче.
До сега никога не са ми излизали никъде херпеси.

# 452
Не прилича на херпес, поне не и такъв в активната си фаза.
Потърсете дерматолог най-добре, предвид състоянието Ви.
На коя част от тялото Ви е?

# 453
Зад мишницата към гърба.
Не прилича на херпес, поне не и такъв в активната си фаза.
Потърсете дерматолог най-добре, предвид състоянието Ви.
На коя част от тялото Ви е?
[/quote

# 454
А възможно ли е да е протрито от презрамка на сутиен или камизола?
Херпес има особен вид, дори и след пукнати мехури (като язвичка), а това и на лишей не прилича.
Аз мисля, че няма повод за притеснение.
Ако беше по гениталиите и беше херпес, тогава нямаше да допуснат естествено родоразширение.

# 455
Здравейте и от мен! Притежателка на генитален херпес. За първи път ми се появи това лято, след като моят приятел ме зарази. Не знаех какво е, мислех, че съм се изгоряла с фотоепилатор и посетих АГ. За 1 седмица ми излезнаха много мехурчета, започнах да вдигам температура, лимфите ми се подуха, като орех и почти не можех да ходя от болки в мускулите. АГ твърдеше, че не е херпес, изписа ми два вида антибиотик, направих микробиология и цитонамазка. Всичко беше нормално. На 20тия, след приема на антибиотици, без никакъв резултат и изчитанета на целият интернет, сама се удебих, че е херпес и отидох на дерматолог-венеролог. Той потвърди, че е херпес, и ми препоръча да приемам повече витамини, както и Котешки нокът, като не ми изписа никакви лекарства, защото трябвало да почина от антибиотиците  Естествено ми препоръча, ако имам следващо излизане, или чести такива, отново да я посетя, за да назначи схема на прием на подходящи лекарства.
От тогава минаха 4 месеца, а аз имам повече от 4 излизаня, като се появява около цикъла ми и всеки следващ е не толкова агресивен. При мен излиза по ануса и вътре във влагалището предимно. 2 месеца пих котешки нокът и нямаше никакъв ефект, сега пия Л-лизин и изопринозин 3x2, по схема за около 3 месеца напред. От днес сутринта, имам отново лек сърбеж и мисля, че е на път.
Радвам се, че не съм сама в тази гадостттттт, аз все още се опитвам да я приема чисто психологически и да не изпадам в депресии, всеки път когато ми излезе.

# 456
Здравейте момичета, как сте? Има ли някакво развитие при вас с борбата срещу херпеса?

# 457
  • София
При мен на този цикъл беше съвсем леко, като протъркване.

# 458
Здравейте, надявам се все по-редки появи на тази гад да има при Вас! За съжаление при мен е ежемесечно, а вече и друг проблем се появи!
От вчера за втори път в рамките на 2 години ми се възпалява седалищен нерв- Ишиас! Според Вас има ли общо с херпеса и случва ли ви се?
Попадам на стратии в интернет, че донякъде се свързва с херпеса, но знам ли.... това психически ме довършва. Болките са безумни ...

# 459
  • София
Няма промяна, а почнах биозин, с който преди две години успях да се спася за два месеца... Купих кверцитин, определено мисля, че като тръгне да излиза ако се пие 3х2 както беше казал варненсия имунолог (някпй беше писал тук за него) бързо спада и минава. Освен да пробвам да пия по едно на ден... не знам вече

# 460
Здравейте, преди три месеца ми излезе мехурче между клепача и веждата в началото, леко се пръсна, може би вече да две. Дерматологът каза, че е запушена жлеза, мазах 10 дена с фусидин и дипрогента...Нищо. Иска да го реже. Ходих на друг, той каза ще го .минем с лазер...пак не се съгласих. На мен ми прилича на херпес, но може ли вече да стои три месеца?
Просто не знам какво да правя и накъде да се насоча

# 461
Здравейте, надявам се все по-редки появи на тази гад да има при Вас! За съжаление при мен е ежемесечно, а вече и друг проблем се появи!
От вчера за втори път в рамките на 2 години ми се възпалява седалищен нерв- Ишиас! Според Вас има ли общо с херпеса и случва ли ви се?
Попадам на стратии в интернет, че донякъде се свързва с херпеса, но знам ли.... това психически ме довършва. Болките са безумни ...
Къде ти е фокусирана болката. На мен точно при опашката два пъти в продължение на седмица имах болки, която се засилваше при ставане и сядане. Така и не разбрах от какво беше, защото само си мина. Възможно ли е да е същото?

# 462
При мен на този цикъл беше съвсем леко, като протъркване.
[/quote
Взимаш ли някакви лекарства или витамини против херпеса?

# 463
Здравейте, преди три месеца ми излезе мехурче между клепача и веждата в началото, леко се пръсна, може би вече да две. Дерматологът каза, че е запушена жлеза, мазах 10 дена с фусидин и дипрогента...Нищо. Иска да го реже. Ходих на друг, той каза ще го .минем с лазер...пак не се съгласих. На мен ми прилича на херпес, но може ли вече да стои три месеца?
Не мисля че е херпес. Сърбеше ли те, излизал ли ти е някъде другаде по тялото до сега?

# 464
Не мисля че е херпес. Сърбеше ли те, излизал ли ти е някъде другаде по тялото до сега?

Само веднъж през живота си преди две години имах на устната стресница. И през бременността на реброто зостер мисля, че беше защото тръгна като пътечка.

Не ме сърби или дразни, зачервено е, като мехур пълен с нещо. Преди имаше някаква водичка и сраваше коричка.

Общи условия

Активация на акаунт