ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 9

• 25 921
  • 787
  •   1
Отговори
# 705
Честит да ви е малкия бебок!

# 706
И аз съм разочарована от памперс премиум не ми пречи миризмата но постоянно пропускат,сложа ли му от тях се опикава до гърба,засега молфикс и лидълските се представят чудесно без опикаване и излишни драми,сега тествам пуфис и дм марка но още нямам отзиви
Десуни,стерилизатора е само за шишета нали,друга функция няма?
Момичета,моя разбойник взе да се лигави,вчера педиатърката каза да дохранвам след гърдата с ам,обаче днес вече гърдата не му е интересна,дърпа се да засуче и си иска бутилката 😖 явно го мързи ...

# 707
Честито ! Жив и здрав Simple Smile
Моля те сподели повече За секциото ,когато имаш време Simple Smile

Аз родих тази сутрин с планово секцио син 3530 г, 51 см.

# 708
Честито , Козирогче. Да е много здрав ❤

На мен днес вече ми дадоха бебето, голяма съм паника, да не му направя нещо грешно. И аз до сега не знам, защо бях решила, че се е родил 50см, той бил 53...
Толкова е голям 🤣
Отделно от пълната упойка ,адската кашлица имам, от дразненето на тръбата, че ще се побъркам. Кашля, пък то болиии, ад е направо.

# 709
Здравейте и от мен. На 05.10 се роди нашият син - 3,800 и 52 см.

# 710
И аз съм разочарована от памперс премиум не ми пречи миризмата но постоянно пропускат,сложа ли му от тях се опикава до гърба,засега молфикс и лидълските се представят чудесно без опикаване и излишни драми,сега тествам пуфис и дм марка но още нямам отзиви
Десуни,стерилизатора е само за шишета нали,друга функция няма?
Момичета,моя разбойник взе да се лигави,вчера педиатърката каза да дохранвам след гърдата с ам,обаче днес вече гърдата не му е интересна,дърпа се да засуче и си иска бутилката 😖 явно го мързи ...
Стерилизирам освен шишетата и помпата общо взето всичко което би имало контакт с бебешката уста!
Fffrrr_bs помоли рехабилитатора да ти покаже как да кашляш безболезнено. Има начин на мен ми показаха. Подготовката е голяма и изглеждаш малко комично, но...
Успех утре ще е по-лесно!

# 711
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията!
Разказвам за секциото:
Сутринта към 7 минах през приемен кабинет-там дават нощница, слагаш си личните чехли и ти правят запис на тонове, ехография, кардиограма, проба за алергии и взимат кръв и влагалищен секрет. След това ме настаниха в стая и ми включиха физиологичен серум система. Към 9 ме вкараха в операционната, сложиха ми първо локална упойка, после спинална, сложиха ме да легна и ми обясниха как да дишам до изваждането на бебето. Болка не се чувства, но се усеща силно дърпане и натиск. Показаха ми бебето, снимаха го, зашиха ме и ме върнаха в същата стая. Междувременно са го показали и на мъжа ми. Сега лежа пак на системи. Вече си усещам краката, болки нямам за момента.

# 712
И аз съм в списъка с чакащите.моят термин е 25.10. На 21ви съм на преглед и ще видим какво ще стане Simple Smile

# 713
А защо взимат и влагалищен секрет в деня на секциото .. странно ... за нормално раждане знам ,че взимат и то преди това... но за секцио ... мен ме викат два дни преди секциото за кръв и други подобни неща ... предполагам в деня на секциото няма да взимат отново ... толкова игли минаха през мен направо се чудя как ги преодолях .. като се има предвид ,че изпадам в ужас и истерия от тях Sad

# 714
  • Пловдив
Предполагам защото моят беше от 27-ми. Трябва да е до две седмици преди операцията/раждането.

# 715
Сега се връщам от преглед имам 6 см разкритие, утре ще отида в болницата освен ако не почне довечера. Прегледа за разкритие в началото беше неприятно но по едно време нищо не усещах вече. Дано да се наспя довечера и утре като отида бързо да родя здраво бебенце.

# 716
Аз всеки път като стане дума за памперси си казвам колко ме е гнус от марката Pampers. Миришат ужасно Close

Връщам се от тонове и преглед. Док. не мисли, че ще родя преди термин (20-ти), че даже и след него. Вика ме пак в петък, после от понеделник всеки ден и ако не родя до  24-25ти си прави планове за предизвикване. Направо ще се побъркам вече- след няколко нощи със силни контракции от вчера- нищо. Всичко описано в нета правя- разходки, секс, стълби, упражнения, чай, но не й се излзиа и това си е. Единственото, което не съм правила е да пия рициново масло, но някак ми се виждаше прекалено. Вие имате ли някакви впечатления от предизвикване с рициново масло?
С малката ми дъщеря пробвах...ами освен зверска диария и кръв нищо друго не стана 😐

# 717
Fbid,6 см разкритие нищо ли не усещаш?аз на 5 не можех да стъпя на краката си и ревях за епидурална...

# 718
... Единственото, което не съм правила е да пия рициново масло, но някак ми се виждаше прекалено. Вие имате ли някакви впечатления от предизвикване с рициново масло?
С малката ми дъщеря пробвах...ами освен зверска диария и кръв нищо друго не стана 😐
Благодаря за отговора! И аз се поразровх днес и след прочетеното тотално се отказах. Направо си звучи опасно, ако бебето не е готово. Оставам си само с движението, пък когато реши-тогава. Simple Smile

FBID1838132979770265, Успех! Simple Smile

# 719
Нищо не усещам. Ще си хапна, ще поспя, ще се изкъпя и отивам да родя набързо Grinning  както нямам никакви болки да не вземе да родя докато спя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт