Hercai/Вятърничав по ATV Тема 8

• 70 400
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Привет на компанията! Догонвам ви, още съм на 13-ти епизод, но ще компенсирам, за да съм в крак с коментарите! Добър рейтинг в началото на сезона!

# 106
  • Варна
Да - рейтинга си им е супер, да държат така и ще са ок.
Ама сега Миранчо да си върне бретончето : ))))
Видяхме ,че може и по друг начин.

# 107

Хазар си обажда на Миран, за да го информира, че не те са нападнали колата и семейството му. Миран не му вярва. Хазар му дава доказателство и Миран започва да има съмнения относно баба си.Предприема мерки да защити Рейян.
/От един румънски форум и не знам дали източникът е достоверен.

# 108
Аз знам от една, дето пуска спойлери в инстаграм, че Хазар му казвал - Търси врага в дома си.

# 109
  • Варна
"Търси врага в дома си. "  - ако наистина му го казва - е много добро!
Може да е разбрал вече  Хазар , кой е стрелял - нали пусна да проучват.
То в дома на  Миран - само врагове има : )))))

# 110
Здравейте!
Като сте почнали със спойлери, аз да продължа Simple Smile Миран урежда среща на Рейян със семейството и.

# 111
Здравейте!

След бурното недоволство на феновете от втория фраг, Бану е взела нещата в свои ръце и спешно се доснимат сцени, които ще се "харесат" 😄
Както знаем, тя се вслушва в мненията. Екшън сцените явно са дошли в повече на хората. То и на мен де, къде остана красивата приказка?

Миран е единственият, който кара лицето на Рейян да се усмихва Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 14:40 от Еванджелин

# 112
Озет

"Ще унищожа семейство Шадоглу!"

Азизе Асланбей, която казва, че ще направи тази любов част от отмъщението, позволява на Миран и Реян да се върнат в имението, за да започнате отново своята страшна игра. Ще успее ли Азизе Асланбей, която планира всичко внимателно, да спечели тази игра? Миран, въпреки натиска на баба си, в отговор на обещанието, дадено на Реян, отказва да отмъщава на Шадоглу и решава да спре всичко.Фактът, че Миран започва да се променя, засилва вярата на Реан, че те могат да преодолеят всички препятствия в борбата за любовта си.
От друга страна, Хазар, който не иска Реян да остане в имението на Асланбееви, започва да проучва цялата истина за нападението върху колата на Миран. Този ход на Хазар застрашава плана на Азизе.

# 113
  • Варна
Хахах - сериозно ли ще доснимат?  : )))

# 114
Хахах - сериозно ли ще доснимат?  : )))

Това е лошото на турските сериали, че не са последователни и логични, не са завършено цяло.
Не може да се дописва и пренаписва, и накрая манджа с грозде. Искам отначало докрай да проследявам идея, логика, развитие. Ама явно много искам.

# 115
  • Варна
Да, но те така ги правят  ,че да може да се донажда и принажда : ))))
Явно за това понякога седи като с бели конци съшито - не точно в Херджая, а по принцип в дизитата.

На мен с неговото си бретонче  Миран по ми харесваше Wink

Зехра е толкова хубава жена, защо я обличат толкова тъпо и да изглежда с грозно тяло. Много хубава двойка с Хазар.

# 116
Хахах - сериозно ли ще доснимат?  : )))
Боби, всичко е заради бретончето. Simple Smile
Като нищо ще срине рейтинга.Disappointed Relieved
Съгласна съм с тебе и аз си го искам старото.

# 117
От страст му се наелектризира бретона. Въпреки прекаления екшън ,сериала ми харесва. Има нещо различно от другите турски сериали. От бретона ли е ,от погледите ли е не знам ,но е огън .

# 118
Не го искахте този бретон, сега пък бретона да върнат Simple Smile
Все си е хубаво момчето, особено когато е щастлив до Рейян!

# 119
  • Варна
: ))))) ООО аз не съм от тези дето не са го искали бретона. Никога не ми е пречел. Смятам ,че си отговаряше на героя идеално.

Общи условия

Активация на акаунт