Hercai/Вятърничав по ATV Тема 8

• 70 447
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
То не само при снимките може да стане свалка. Навсякъде напористи девойки дебнат хубавите мъже. Така че щом 5 години са заедно, може би се справя Сандра с обожателките на Акън.

wavey

Популярността на Акън сега и преди е различна. И определено преди време Сандра се е чувствала по-спокойна, защото и той самият не е бил толкова известен. Аз не си спомням да е имало подобна истерия, когато Бурджу Йозберк му беше партньорка. Ебру е много различна. Пълната противоположност на Сандра. Къдравелката все още спазва дистанция, но Акън  Whistling

# 526
  • Варна
Ебру е много деликатна, едва ли би искала да нарани Сандра.
Пък Акън може просто да си седи в роля за пред медийте.

Не знам Мери , само си предполагам. Но има някаква връзка между Дилшах и Есма, иначе защо ще я вика Хазар?

# 527
Това войниче да не се окаже нечии друг син?

# 528
Според това, което стана ясно от срещата между Хазар и Есма, тя по-скоро е помагала на Дилшах при срещите й с Хазар, което означава, че вече е била в конака на Азизе. Аз си мислех за неизвестното собствено дете на Есма, заради което тя мълчи и което явно е под контрола на Азизе. Рускини подхвърлиха идеята за Махмут, като най-малкото от 9 деца, чийто живот Азизе е спасила. Всъщност, ако пред някого Азизе се открива, това са Есма и Махмут. Тя знае миналото й, Махмут - настоящите й действия. Има логика Есма да се жертва за болното си дете, което може и да не знае коя е истинската му майка. Тя, Азизе общо взето държи всички чрез роднините им и измислените истории за тях. Но няма да се учудя, ако Есма е родила още 8 деца. Тогава и отвличането би могло да се задейства набързо чрез близките на Есма от околните села.
Хазар търси врагове на Азизе в Карс, но истински врагове тя си е създала в конака си. Thinking

# 529
Ебру е много деликатна, едва ли би искала да нарани Сандра.
Пък Акън може просто да си седи в роля за пред медийте.

Не знам Мери , само си предполагам. Но има някаква връзка между Дилшах и Есма, иначе защо ще я вика Хазар?

Може да са сестри и аз само предполагам. Не си спомням от бедно семейство ли е Дилшах, защото ако е от богато, Есма няма да е прислужница. Ако пък е от бедно семейство, се обяснява и жестокостта към нея от страна на сем. Асланбей. Нямало е сила нейното семейство да я защити.

Катя, и на мен ми мина мисълта, че може да е Махмут, но Хазар каза на Есма - твойто дете приеха като господарско /нещо от тоя род беше/. Махмут не е с такъв статус, по-скоро Гюна, ама пак само си предполагам Simple Smile )))))))))))))

# 530
Ами Хазар имаше предвид Фърат - това е, което той знае. А той знае което и другите знаят. Есма много малко му каза на срещата им. Явно от страх. При такава рискова среща можеше да му каже поне, че Миран е негов син.

# 531
Цитат
То не само при снимките може да стане свалка. Навсякъде напористи девойки дебнат хубавите мъже. Така че щом 5 години са заедно, може би се справя Сандра с обожателките на Акън.

wavey

Популярността на Акън сега и преди е различна. И определено преди време Сандра се е чувствала по-спокойна, защото и той самият не е бил толкова известен. Аз не си спомням да е имало подобна истерия, когато Бурджу Йозберк му беше партньорка. Ебру е много различна. Пълната противоположност на Сандра. Къдравелката все още спазва дистанция, но Акън  Whistling

Ани, съгласна съм с теб, че няма място за сравнение м/у Ебру и Сандра. Сандра няма присъствие /доколкото съдя по снимките/, а Ебру е пълна с енергия и се забелязва навсякъде.
Аз говоря за хубав мъж, не толкова като хубав и известен артист. А Акън си е хубавец и мисля, че не само сега предизвиква вниманието на жените.

Катя, може и за Фърат да става дума, ама аз съм нагазила яко в конспирацията Simple Smile ))))))))))))))

# 532
Wink

Цитат
Червената рокля на Реян се вижда на преден план при покупките-подаръци  от Миран  : )))))
В още 2 сериала го ползват този цвят - те нали комшуто си плюят в устите като правят дизита, че и еднакви дрехи съм виждала в различни сериали  : )))))) - тука само цвета краднали. И как пък горе долу все по едно и също време ги пускат сериите с тоя цвят дрехи. Карай - весело да става.
Но цветът е разкошен! Hands Clap

След като видях роклята и танца, веднага мисълта ме навя на това, че след такъв танц обикновено следва първа брачна нощ.... Макар и не в сватбена рокля, за мен това повторение на танца е символ на връзката и отдадеността един на друг... Не казвам, че веднага ще се метнат в леглото, но си мисля, че вероятно поне ще легнат в едно и също легло, един до друг, хванати за ръце... Ейййй, много се размечтах....Wink

# 533
Не ми се вярва, Есма да е майка на Дилшах, да знае, че дъртата е убила дъщеря й, и крои планове за внука й Миран.
По-скоро, както каза Катя, е помагала при срещите на Дилшах и Хазар, но преди да стане снаха в Асланбей.
Азизето е чакала 27 години отмъщението, а са минали 30 години от последната среща на Есма и Хазар.
На колко е бил Миран, като са убили родителите му?
Може би Есма влиза нарочно в конака Асланбей, за да помага на Дилшах, но дъртата я е хванала по неин си начин в мрежите си.

Мери, хубавец е Акън и е привличал внимание и преди, но сега е истерия.
Също мисля, че Ебру не би наранила Сандра, прекалено е мила и внимателна.
Виж, Бурджуто е друга работа, веднага му се е метнала на Акън, ама пък няма такава химия между тях.
Не знам...

# 534
Не ми се вярва, Есма да е майка на Дилшах, да знае, че дъртата е убила дъщеря й, и крои планове за внука й Миран.
По-скоро, както каза Катя, е помагала при срещите на Дилшах и Хазар, но преди да стане снаха в Асланбей.
Азизето е чакала 27 години отмъщението, а са минали 30 години от последната среща на Есма и Хазар.
На колко е бил Миран, като са убили родителите му?

Мери, хубавец е Акън и е привличал внимание и преди, но сега е истерия.
Също мисля, че Ебру не би наранила Сандра, прекалено е мила и внимателна.
Виж, Бурджуто е друга работа, веднага му се е метнала на Акън, ама пък няма такава химия между тях.
Не знам...

Миран спомена, че е бил на 5 години.

Бурджу не ме кефи и като визия и като игра /да извиняват феновете й/. Сега я издържам само заради моя фаворит Чаалар. Прочетох едно интервю с него и Бурджу. Супер интелигентно момче и с голямо чувство за хумор.

# 535
  • Варна
Има нещо тъмно. Миран кза ,че помни майка си - върти ми се в главата ,че е бил на 5 години. Иначе по спомените , които даваха как "баба му" ( която не му е баба реално)  го обработва беше някъде на 8.

Също - дали Хазар имаше предвид наистина 30 години, или просто ги закръгли.

Есма знае ,че Миран е на Хазар, ама мълчи . . . значи с нещо много здраво я държи Вещера Азизе.
Реян ще им много работа да оправи всичко и да намести нещата.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 20:18 от BVAR

# 536
[video][/video]Хубаво ни го засукафа, но ми прави впечатление,че има много символика почти във всички действия на Младите. В един от епизодите ,когато Рейян си сложи одеалото и излезе навън качвайки си по стълбите към горния етаж,одеалото се влачеше като шлейф на кралица. Счупената раковина и залепените парчета ,в другия епизод танца .Добре са наредени нещата. Азизе стана параноична почтихстигна до лудост в желанието си да разбере,кой я провокира .Но всъщност с нещата , което е сторила става ясно , че е луда

# 537
Аз пък всеки път се вбесявам, че масата за закуска в конака на Асланбей е под прозорците на младите- голямо уединение пада...Не на пода, а в кошница трябва да спят.

# 538
На мен ми хареса започналата промяна в Миран. Вместо непрекъснато да вади пищова и да вика, започна да постига целите си вече с акъл. Ако Азизе използва  напоследък  кода "Азат", за да отключи гнева на Миран, той я работи с кода  "семейната чест".  Видя се и че спечели ръкоплясканията на мидятчани, докато Азизе беше жегната с една подхвърлена фраза. И тъкмо Миран взе да влиза в пътя, Насух с неговите планове ще го настрои пак агресивно.

# 539

Рейян, Миран и Азат на аерогарата. Четох, че Азат е решил да замине и Рейян щяла до го спира. Но гледам, че в ръцете на Миран са билетите. Ще видим какво ще излезе от това летище

Общи условия

Активация на акаунт