Hercai/Вятърничав по ATV Тема 8

• 70 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Ами според символиката на земята, тя се свързва с женската страна (в противовес на небето - с мъжката). Символизира и майчинската функция . "Вашите жени, казва Коранът, са за вас като полетата." От тук  - вземането на пръстта и след това разпръсването й като засяване.

Не съм чела корана /нямам и намерения/ и не съм компетентна по отношение на символиката. Просто написах какво съм прочела из дебрите на нета Simple Smile

# 556
Добро утро! Hug
Мери,
Скрит текст:
Коранът не ми е настолната книга. Laughing Но имам Речник на символите със статии за символите в различните култури и тълкуванията им. Той ми е в помощ, като ми направят впечатление някакви устойчиви образи. Мисля, че съм го споменавала. Simple Smile
В случая гледах и този танц в нета в различни изпълнения. Навсякъде го има докосването на земята с ръка от страна на мъжа. И сигурно това означава - благодарност на Бога за красивата съпруга. Напомня и жеста им при молитва в джамията - с две ръце. Обаче наистина в това, което изгледах, този жест на вземане на пръст и разпиляването й аз поне не видях. Затова се и зачетох в символиката на земята в тяхната култура специално. Оказва се, че го има в Азия и е свързан с желание за плодородие на жените. Там са използвали по-директни думички, ама ... аз се самоцензурирах.  Laughing

# 557
Привет, мацки Hug Оставиха ни с едно трейче тази седмица, но нищо Blush
Има снимка на Азизе с малкия Миран, флашбек снимат вероятно.

Нося ви едни лунички Heart

И едно дупе Sunglasses

# 558
Еви, благодаря за луничките! Много харесвам тази снимка на Акън!
Дупето е страхотно, а за кръстчето /талията/ да не говорим! Чаровница!

Дали това е възстановената колиба и ако е тя, дали ще има романтични моменти в нея Wink

# 559
Мери, ако има романтика, едва ли ще е в тази колиба.
Разправят, че флашбеци снимат, много ми е интересно, какви ще са Blush
Heart Eyes

# 560
Еви, ми то по-добре в колибата, отколкото в стаята им, пред която е масата и всички преминават под прозорците им през 5 минути. Да не споменавам, че стаята е с/у стаята на бабата. Пълна блокада отвсякъде Simple Smile

# 561
Разчитам на Миран, да уреди тази работа Sunglasses

# 562
  • Плевен / София
Еви, ми то по-добре в колибата, отколкото в стаята им, пред която е масата и всички преминават под прозорците им през 5 минути. Да не споменавам, че стаята е с/у стаята на бабата. Пълна блокада отвсякъде Simple Smile
Hands Plus1JoyJoyJoy

# 563
Здравейте, мацки Hug

Мери, и на мен ми харесва колибката, но на Рейянче навява асоциации, едва ли ще е там дългочаканото от нас и Миран халветче Joy
Вчера имаше бурно и гневно обсъждане в туитър, тъй като някаква приличаща на Ебру девойка се показала наметната с одеяло, както и Ебру. Помислили, че Ебру ще има дубльорка за халвета и бяха изпаднали в ярост Grinning
Днес снимат пак на моста, не знам какво ще е. Сцената в края на  3 епизод беше много емоционална Heart Eyes

И озета на руски Hug

🔺 Описание 18-ой серии второго сезона.🔺

"Ничто из того, что ты сделаешь, не сможет отнять у меня Рейян!»

Азизе возмущена тем, что Миран Асланбей вернулся на площадь, где когда-то она бросила Рейян в свадебном платье, и представил всем свою жену.  Сказав Мирану, что Рейян вышла за него замуж не по своему желанию, а для спасения Азата, и получив упоминание про записку она попадает в затруднительное положение. В это время, любовь и доверие между Рейян и Мираном только усиливается. Злобный ответ Азизе на вопрос, который задал Миран, изменит судьбу того, что будет происходить дальше. Правда, о которой никто не осмеливался говорить из-за Азизе Асланбей, начинает всплывать благодаря смелому шагу Рейян. Когда тайны прошлого постепенно раскрываются, в сердце Рейян появляется надежда - Миран узнает правду и откажется от мести! С одной стороны Рейян делает все возможное, что бы Миран отказался от мести, с другой стороны Азизе Асланбей, делает отчаянный шаг для того, что бы ударить Мирана по самой важной точке и вновь включить его в свой план мести. После всего, что предстоит пережить, Миран будет рядом с женой, или выберет Бабушку, которой он был предан столько лет?

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 13:29 от Еванджелин

# 564
Еви, сакън с дубльорката! Не го даваме на друга наш Миран! Ще прецакат сцената, няма Миран така да я гледа и вдъхва, както прави с Рейян!

Сега за озета - дъртия прилеп /кой нарече така Азизе, браво на него/ не се отказва и това си е. Сега щяла да каже истината на Миран. То коя истина по-напред да му казва, като целият му живот е изграден от лъжи.
Дали ще му каже, че Хазар му е баща?! Ако това му разкрие, Миран ще помисли, че Рейян му е сестра!!! Гадната бабушкераааааааааааааааааааа Misc Gun Misc Gun Misc Bomb Misc Bomb

# 565
Не вярвам Джем да позволи дубльорка на Ебру и то в такава сцена , а и не се знае ,кога изобщо ще е тази сцена. Рускините истерясват от скука , обичат да вкарват интрига и да надъхват сценаристите . Иначе нямам търпение до утре Yum

# 566
Отделен пост за Акън Blush

Както писа една рускиня - "Отношения Мирана с етой рубашке так и не сложились"

И от официалния канал

"Готови ли сте за епизод, пълен с любов?"

# 567
Кой ще е готов, ако не ние Wink

# 568
Отделен пост за Акън Blush

Както писа една рускиня - "Отношения Мирана с етой рубашке так и не сложились"

И от официалния канал

"Готови ли сте за епизод, пълен с любов?"

Готови сме, готови сме... Само да не ни попарят с някои флашбеци... И червената рокля на Реяйн, и червената кърпичка в джоба на Миран да са само мечта, копнеж или мираж... Иначе червената рокля е фантастична, както беше и роклята от първата къна на Рейян... Отново червена, изпълнена със страст, огън, жар и мноооооого сласт.....Smirk

# 569
Дружки , аз сравних Вещугерицата с ПРИЛЕП , ами много ми прилича .Това с дубльорката за любовна сцена е глупост , само си измислят фенките , за да се терзаят . Виж , за скачане от моста или друга екшън сцена  - става , понякога се налага даже . Няма да забравя като излезе филма на Бурак Озчивит , Мурат Боз и Аслъ Енвер - Братя , как някои луди ''фенки '' ( за мен психично болни ! ) , решиха ,че за сцената с целувката м/у героите на Бурак и Аслъ имало монтаж.Тъпанарки . Хората си се снимаха и това не им попречи да си имат отделен личен живот .Припомням ,че даже любовта на М.Боз и Аслъ започна оттам . Даже и за сцените в Кара севда м/у Бурак и Неслихан говореха ,че се снимат отделно и после се монтират . Да се чуди ли човек или да се смее... Така и това сега Миран- Акън  с дубльорка , защо ? За да не го изяде Ебру  ли ?

Общи условия

Активация на акаунт