Гледам че обсъждате режима на хранене, и по всичко личи че ние се храним най НЕздравословно
Та ето го и нащият режим на хранене:
08,00ч- АМ - 220мл
10,00ч-попара или каша /според това колко я мързи мама!
13,00ч-манджа от кухнята, като ако е много рядка - сгъстявам със зеленчукова каша
17,00ч-кисел/нишасте/плодове с кис.мляко - различно всеки ден
20,00ч- вече сме на биричка и детето съответно хапва мезенца Сега не ме убивайте - пържени картофки и пилешки хапки, сиренца орли или пък дробчета по селски
21,00ч-супа от кухнята с 1 сухар вътре
23,00ч- АМ -220мл
Ако не изпие всичкото АМ щото яденето което изяда преди това не е малко... си го дояжда на първо събуждане към 2.
Да не забравя да спомена че през останалото време все си дъвчи нещо - бананче,Слънчо, солетки или сухаретки...
Това ни е режима - ако изобщо може да се нарече така...
Ама да ми е жив и здрав все така да хапка -
Ние отиваме сега да рисуваме една пицария... пък Яни ще ни е компетентен наблюдател!!!!

Вече се изправя сама от легнала права и започва да подскача. Не пълзи, въпреки че по това време кака й обикаляше навсякъде, точно като Еличка.
Спи по цяла нощ без да се буди и като цяло е едно слънчаво и кротко детенце. Ноооооооооооооо много се бият с кака си
Криси я оскубе и каката да не остане назад и тя е скуби. Криси я одере неволни и кака й си го връща. Абе ужас ви казвам.
Дано по-нататък се вразумят.
Естествено и много си се радват една на друга и никой друг освен Викито не може да разсмее така хубаво Кики
Бърбори си мъничката принцеса неща от рода на - АМ АМ, БА БА, МА МА, ЛЯ ЛЯ, ТАО-ТАО (чао) и маха с ръчичка за чао и пляска при браво.
Май това е. Като видя заро по баира и ги прибирам ей така 

А пък за хапването кой да те убива, всяка майка знае кое е най-добре за нейното дете
Аз например пък много се дразня като започнат да ми обесняват какво да й давам и какво не. Редовния въпрос е защо не й давам Зрънчо и разни други щуротии.
Та мисля, че всеки си знае какво да прави
Тя наистина ще ти проходи рано, щом от сега ги е научила тези номера с безболезненото приземяване!
. След малко отивам да хващам четката, че работното време не ми е свършило още.
Много съм се затъжила за теб и Вики. Днес ходихме в новооткритата пицария "Пицарела" над АГ. Следващия път като реша да отида ще ти свирна да се видим, че ти е наблизо.
Но пък ще си гушкам детенцето сладко.