ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 517
  • 262
  •   1
Отговори
# 195
Много се радвам че Меги и Йоничка са вече у дома. Дано никога повече да не им се налага да влизат в болница.  Praynig
 emym дано софийските майчета да ти препоръчат добър офталмолог. С оченцата шега не бива. Стискам палци да не е сериозно и да мине бързо.  Hug
Райче нацелувай хубавия малък Райчо. Той е фин младеж, но ще порасне голям и силен и товага да му мислят мадамите около него.  Grinning
galentina чакам те тук по комшийски да си пием кафето.  Wink
Mirinda утре да си изкарате хубаво на сбора и дано времето да е хубаво.

Ние днес въпреки дъжда който се изсипа преди малко във Варна отиваме на паладки. Сухо, мокро, гърми, трещи там сме. Няма да ни е за първи път да спим под открито небе и проливен дъжд. Дано поне утре да е хубаво моренцето и да успеем да му се нарадваме пълноценно.  Grinning

# 196
Здравейте, мами!
Не искам да ви кажа какъв ужас преживях, няма и защо да ви товаря с това! Просто детенцето ми умираше в ръцете и беше много страшно! Както беше добре започна да се тресе и после се вкочени и обърна очите..........Добре че имаше наблизо един доктор и извади езика, за да не се задуши  #Crazy
Никога на никой не го пожелавам и се моля да не ме подлага Господ повече на това изпитание!!! Как не умрях там не знам! Още съм в шок и ме е страх много да не се повтори. Лекарите казаха, че риска да се повтори е минимален, ама.......
Било 99.9 процента температурен гърч, някакъв летен вирус-ебаси вируса  Shocked, после гърлото и се зачерви ужасно, получи и разстройство, но вече почти отмина! Пи антибиотик от който тази нощ получи алергия и цялата се обрина. Но сега пием капки Фенистил и за това, и сме добре вече.
До вчера поддържаше Т=39 , но вече 2-ри ден няма.
Не иска да яде, сега сме на лечебна Хумана и оризова каша и попарка сутрин, но изяжда най-много 100 грама и то с мъка........ Thinking Но скоро ще се оправи, сигурна съм!!!
Другата седмица ще правим ЕЕГ, за този 0.1 процент опасност от начало на епилепсия да го отхвърлим!  Praynig Praynig Praynig

Благодаря ви мили момичета, много ме подкрепяте винаги! Страхотни сте и много ви обичам!!!
Отивам да храня Йони и да я гушкам!!!

Танче, миличка, честит рожден ден, на патерички!!!Всичко най прекрасно ти желая, извинявай че забравих вчера, но не бях на себе си още! Прегръщам те!!! Hug

# 197
Миличката ми Меги и още по-миличката ми Йони
Радвам се че сте си вече в къщи. Дано никога, ама никога не се повтаря това повече.
Вярно е че има гаден летен вирус ...
Стискам много здраво палци този 0,01% да се отхвърли Praynig/макар че аз съм сигурна че си е температурен гърч, след всички последвали симтоми и неразположения/
Бързо да нацелуваш малката душичка и да и предадеш нашите сърдечни пожелания за бързо оздравяване! Heart Eyes

# 198
  • София
ЕЙЙЙЙ, Меги, добре дошла! Много се радвам, че сте по-добре. Бъди спокойна и уверена. Много целувки на малката. Kissing Heart

# 199
Меги,радвам се вече всичко е отминало PraynigДано да не се  случва на никой тази ужас!!!Меги ,ти си невероятно силен човек-прегръщам те силно Hug Hug Hug
Да я нацелуваш нашата малка принцеса Йони от всички ни Heart Eyes
Гале,с голямо закъснение,но Честита ви годишнина txtlovesПожелава ви много любов и разбирателство.
На рожденниците-Таничка и Къци (на Джулката) -много здраве ,късмет и любов nbirthday newsm38
Мамо Raicheva ,поздравления на Райчо.Добре се справя момчето с упражнения.Дано въпросният сироп да помогне,че да се успокоите всички Peace
Мириндичка,и при нас е така с тези жеги ooooh!Имам чувството че от ден на ден все по-изморена се чувствам.Това не е нормално,но като не успявам да се наспя  ConfusedА горките мъници как издържат,направо не ми се мисли Rolling EyesВесело изкарване на събора dancing
Волтажче,браво за забавлението .Трябва да вземем пример от теб  и ние да се почувстваме пак бели хора Blush
Добре дошла на новата мама Гарфилд  bouquet

# 200
Меги,и аз се моля всичко да е наред на ЕЕГ-то и това да е било температурен гърч! Praynig Praynig Praynig
Да нацелуваш Йони от нас.
Емим,дано да намерите добър офталмолог,но наистина е добре да я види специалист Рая!Защо не разгледаш темите в здравния справочник или пусни тема там?Аз нямам представа къде има добър лекар.Успех и скоро сладурката да се оправи!
Райчева,радвам се,че има ефект от рехабилитацията!Ще видиш как Райчо ще порастне и всичко ще е ОК!
Кламерче,весело изкарване и хубаво време на палатките! newsm41
Мириндичка,да си изкарате супер на дискотеката! newsm68
Волтажче,браво на вас!Е,те това е живот!
И аз мисля да се класирам на морето поне за една вечер на дискотека.Абе ходи ми се бееее!Мисля да оставя мъжо да пази Нати,пък аз с племенничките да се развихря.
Джулка,и ние ще сме на Поморие,но от 21.08.Едва ли ще ни дочакате.Дано да си намерите хубава квартира!
Весел следобяд и приятна ви вечер!

# 201
Меги, страшно много се радвам за вас миличка, че сте вече добре и че ви се е разминало с този гаден гърч. Аз като съм била на 8 месеца също съм получила такъв гърч, и след това пак един път на 6 год.пак от висока температура, и от майка ми знам какъв ужас е, и че трябва веднага  да можеш да запазиш спокойствие, за да можеш да спасиш детенцето си. Най- важното наистина е да се извади езика, защото аз единия път съм си била глътнала езика и едвам са ми го извадили. След това ми правиха курбан за здраве. Затова наистина много добре те разбирам какво си преживяла и дано на никого да не се случва! А сега вече се успокой и се радвай на мъничкото си съкровище, нацелувай го и много го обичай!  Hug
Гале, на много хубаво място ви е апартамента, аз много го харесвам този квартал. Дано да става по- бързо и да се местите вече.
Кламерче, и аз се включих в гласуването- сигурна съм, че голото дупенце ще обере наградите  Grinning
При нас такъв готин дъжд се изсипа след обяд, и сега малко се поразхлади, че иначе беше ад направо. Светли си поспинка хубаво ( около два часа ) под звуците на дъжда и гръмотевиците. Иначе нашата стая е западна и такъв задух е, че просто не можеш да дишаш, а като отвориш вратата към терасата влиза още по- горещ въздух, а през нощта и хлебарки  Cry Затова сега съм толкова щастлива, че и ние малко хладен въздух ще подишаме.
Целувки от нас за вас  Hug

# 202
  • София
Кламерче  Peace Laughing. Всички сме за вас. Hug

# 203
целувки на всички!
особено на милите Йони и Меги! Направо изтръпнах, като прочетох какво се е случило!
Аз съм доста ошашавена напоследък покрай Световната седмица на кърменето.
Момичета, всички сте поканени, за да ни подкрепите. Или поне да погледате сеир (особено на карнавалното кърмене)  Mr. Green Ето го линка към Варненския екшън, и ето един към общия.
А за двете слънчица успях да гласувам, направо са страхотни!

# 204
Меги не го мисли този малък процент......радвам се за вас.

Сега да се оплача и аз , не стига че зъбчетата никнат трудно, а днес ни се счупи малко парченце от едното зъбче направо ми стана толкова гадно сега започвам да давам флуор и да се моля другите да са здрави.....

Лека вечер

# 205
  • София
Здравейте мили и от мен!
Меги, дано никога да не се повтаря. Радвам се, че сега сте по-добре. Моят мъж на 9 месеца е получил такъв гърч (не се е повтарял след това). Били са на село дето няма нито доктори, нито болница и добре че баща му е запазил спокойствие и извадил езика..... До ден днешен си прави курбан на тази дата! Сигурно е много страшно! Дано на никой вече не се случва...

Кламерче, вие на палатка с бебето ли ще ходите? И къде ще къмпингувате? Ние също много обичаме, ама сега заради Дея не смея още!

Иначе на последната консултация Дея е 9 950г . На 6 Август и ние ще правим кръщене, както Мирмакс в Кремиковски манастир. Хайде пак ще ви пиша

# 206
Меганче, мила, толкова се радвам, че сте си  у дома вече, аз не бях писала и чела отдавна, но като се върнах назад направо ми настърхна косата. Господ да ви пази,миличка, теб и малкото ти слънчице  и никога повече да не попадаш в подобна ситуация Praynig
Аз толкова съм се притеснила, че четох, четох и всичко ми излезе от главата Sad
Кламерче, гласувах за вас, то може лби човек да не гласува за тия бонбони Heart Eyes
Попи, и ние ядем всичко, което докопаме, включително леглото си, и мен ме притеснява да не й стане нещо на зъбките, ама не мога да я опазя честно казано Confused
Да не забравя да честитя на всички, които са имали повод за празнуване през отминалите дни  bouquet
Ох, не мога да си събера мислите, утре ще пробвам отново, лека вечер на всички и целувки от нас Heart Eyes

# 207
  • Където ми покаже сърцето
Меги, Praynigза Йони всичко да е ОК.Дано никога да не преживяваш повече този ужас.Нацелувай бебка по дупето.
Гери,съжалявам за зъбчето,то само ли се счупи или е от удар.Аз също нищо не давам и изтръпвам като се пуска с двете ръце в дървеното креватче.
Та по този повод вие давате ли нещо за зъбетата?
Лека и целувки на мъничетата.

# 208
  • Пловдив
Меги много се радвам,че сте си вече в къщи!Дано никога повече няма такива моменти! PraynigПрегърни малкото съкровище много силно от нас Hug и много целувки!

# 209
  • Пловдив
Джъмп,Честит рожден ден!Бъди здрава и винаги усмихната!Още дълги години семейно щастие и много да те слушкат всички WinkВесело изкарване на празника! smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт