ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 511
  • 262
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 bdbaloniДЖЪМП, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! МНОГО ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ ! newsm51

# 211
 newsm51ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДЖЪМП!!! bdbaloni
БЪДИ ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА И СЪПРУГА! newsm67

ПРИЯТЕН ДЕН И СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВИ!
ЦЕЛУВКИ ОТ БИНИ И НАТИ. lovekiss

# 212
Честит рожден ден, Джъмп  newsm59! Много обич, щастие и здраве! И весело изкарване   bigdance2!

Меги, радвам се че Йоничка е добре, целувки от Валерия   love001!
Гери, бебчето да не се удари в кошарата  Sad? Май ще слагам дунапрен по периметъра на кошарка.

# 213
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РОСИ! newsm59Пожелавам ти много здраве,любов,семейно щастие,твоите малки принцеси безкрайно много да те радват и всичко най-хубаво!!
Весел празник!
Меги,радвам се,че сте си в къщи и дано никога повече не преживяваш този ужас.Целувки на Йоничка и от мен и Вики Hug  bouquet
Гери,съжелявам за зъбенцето ви,дано не се се случва на никое детенце.
Ние още сме болнички-кашляме,сополи,зъбите ни мъчат и вече 4 вечери не сме спали с мъжа ми.Дано по-скоро се оправи малката ми шушулка,че ми е кофти да я гледам болничка.
Хубав ден от нас!

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,РОСИ!!!МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ И НЕЗАБРАВИМО ИЗКАРВАНЕ НА ДНЕШНИЯТ ПРАЗНИК nbirthday  bigdance2

Калинке,аз нищо не съм давала за зъбчетата Thinking
Гале,дано да оздравявате по-бързичко,че всички имате нужда от сън и почивка Peace

# 215
  • София - Младост 1А
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РОСИ!!!

ПРИВЕТ МЕГИ И ЙОНИ!!!

Привет момичета!  Hug
Знам, че не съм писала отдавна, ама пусто време не остава. Rolling Eyes  Имам нужда от вашата помощ, трябва ми добър очен лекар за малката, от няколко дни едното й оченце е зачервено и вътре има нещо като мехурче, вчера я водих при педито той рече и отсече- конюктивит, но аз се съмнявам в диагнозата,  Confusedзащото окото нито сълзи, нито има гурелчета. Ако някоя от вас може да ми помогне ще бъда признателна Heart EyesБлагодаря ви предварително, ще пиша по-късно, щото сега ми е доста притеснено Sad

Бързичко да ти кажа за очния, че ни гони вихъра на ремонтите и нямам много време. Ние водихме Пепи при академик Петя Василева. Тя е една от най-добрите офталмоложки в БГ. Клиниката й се намира в едно крило на първия етаж на 18 ДКЦ в Подуене. За съжаление не знам телефона за записване, защото мен ме заведе неин близък. Ето ти телефоните на поликлиниката, мисля че те ще имат информация.
Регистратура
Тел: 02 / 847 19 14
Централа
Тел: 02 / 847 03 21
Не знам и колко струва, защото не ни взе пари. Като се обаждаш подчертай че става дума за бебе, за да ви дадат час възможно най скоро.
Успех!

# 216
 Two Hearts  РОСИ  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59 Бъди жива и здрава и ти пожелавам всичко найхубаво!

Меги дано никога повече не преживяваш този ужас с малката. Нацелувай я от нас.

ГАли, вие дано да оздравеете по бързо.

ГЕри дано да нямате проблеми със зъбките и повече да не се чупят.

# 217
Джъмп честит празник бъди здрава и много щастлива

По повод на зъбчето незная как и от какво се е счупило, но няма какво да се направи много е малка...хубавото е че не беше пораснало цялото и вероятността да се пооправи е много голяма. Зъболекаря ни каза никаква вода със захар сокчета и т.н/не че съм давала/.

Лек ден

# 218
Честит рожден ден Джъмперче и от нас със Светославчик! Бъди жива и здрава и нека малките ти хубавици те правят още по- щастлива и обичана !  Hug

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЖЪМПЕР!!!!!!!ВСИЧКО НАЙ-ПРЕКРАСНО ДА ТИ СЕ СЛУЧВА!!!!!

Момичета, благодаря ви за всичко, страхотни приятелки сте, много ви обичам!!!! Йони е добре, не е вдигала Т, играе си, но малко, и постоянно иска да я гушкам, явно още я е страх, тя много се уплаши! Не се смее, само от време на време ми се усмихва, но предполагам, че и това е заради уплахата и скоро ще чуя звънкия и смях, който толкова обичам!!! Важното е ,ч е детенцето ми е живо и здраво!!!
За мен не знам какво да кажа, още съм в шок, но тази вечер успях малко да поспа и сега съм по-добре, вчера щях да рухна след толкова дни безсъние и нерви! Но само си гушкам сладуранката, пополаквам си от време на време и се моля никога повече да не преживеем това!
Кламерче, и ние ви подкрепихме с по 5 точки!!!!
Целувки!!!

# 220
Привет, майчета Heart Eyes
Ние се завърнахме. Отново сме си в къщи. Тук обаче бомбата продължава да е паднала, ама майната му. Нали сме живи и здрави, пък когато и да го завършим тоя ремонт....

Меги, удари най-голямата целувка на Йонката. Зная аз, че сте мъжки момичета и двете. Обичам си ви много  Heart Eyes.

Верче, много ми стана мъчно за бебката. Но нали след лошото идва доброто, така, че моля се да не се повтаря подобно нещо.

Браво на Мандаринката- майка-умница.

Джъмп, честито на теб. Жива и здрава да си.

Това е засега.
До скоро Heart Eyes

# 221
здравейте
много се радвам, че йони вече си е у дома и е по добре. Меги, никак не се притеснявай съвсем скоро ще се смее както преди и изобщо няма да си спомня за гадния престой при белите престилки /казва го майката на най-болнавото октомврииче, лежало 4 пъти  Crazy в болница/ И от все сърце ти пожелаваме това да не се повтаря повече.

Ами, аз да се похваля. Все още не съм ви изчела и не мога да се включа по актуалните теми.  Mr. Green Вчера обаче беше един великолепен ден. Е, не започна толкова добре, понеже живеем заедно със свеки и рано, рано ме ядоса. Разбирайте, накараме да се почувствам като чужда и че нямам право да подреждам масите за  кръщенето на Мишето. Да, беше вчера в Кремиковския манастир. Попа беше страхотен и дори се майтапеше. За съжаление обаче, точно в този ден Мишето си развали режима /реши, че трябва да стане доста по-рано от обикновено/  и когато наближи часа на кръщенето вече му се спеше. По случай случката си  порева. После беше гостито у нас. Бяхме поканили 50 човека /роднини и приятели/ + 10 деца. Шоу и лудница на едно място. Получихме много подаръци, а и доста в кеш Grinning /може би за пюренца/ С други думи партито се радваше на по голям успех от това преди 3 год за баткото. За подаръците - равносметката е, че имаме 2 еднакви летни костюмчета , 2 еднакви дънкови гащеризончета и 2 еднакви комплектчета долно бельо  и за малко и 2 еднакви играчки /добре че приятелката ми в последният момент е купила друга играчка/ Пиршеството продължи до 6ч. вечерта.

Знаете ли какво направихме после? Зарязах, като една лоша майка децата на свеки и отидохме с приятели на нощно къпане. За информация на майките, които не желаят или не могат да се отделят от децата си през деня, басейна в Кубратово работи и през нощта. Много е приятно. Тези, които не могат да се плацикат,например бременните, могат да поседнат на масички край басейна и да изпият някой и друг коктейл от бара. Та ние така откарахме до 12 часа.
Ето сега и малко снимков материал - от кръщенето и от къпането /някъде около 11ч. посред нощ/.http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=17056&AlbumId=61575 Помните ли Афродита? И тя беше с нас, има я на снимките Grinning

хайде чао и лек ден и да нацелувате мъниците

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 00:12 от miramax

# 222
eeeeeee, какво става тук? От вчера до днес никой ли не е влизал?

# 223
Мирка, честито християнче   bouquet, снимките са много хубави. А нощното къпане звучи много добре. Наистина е много готино на Кубратово, въпреки, че неделя става малко пренаселено.

Меги, много се радвам, че сте си вкъщи, дано НИКОГА повече не се случват подобни неща. Много целувки и прегръдки и на двете ви Hug

Гея, добре дошла отново  bouquet

Ние събота и неделя бяхме в Пловдив на гости на сестрата на мъжа ми. Много добре си изкарахме, къщичката са си я направили чудничко. Рали много се кефи в басейна, а за нас беше рай да я пуснеме на райграса да си пълзи и да не се притеснявам, че ще се удари в нещо, а той един такъв мекичък и гъст, като килимче.
Ето малко снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=61629

Обаче такава жегичка беше по пътя, добре, че хората са измислили климатиците, иначе детенцето щеше да се измъчи.

# 224
Здравейте приятели!  sohappy Ние се завърнахме щастливи, още по-щури и диви от преди и заредени с много усмивки и положителни емоции.   superuu Всичко беше страхотно, а настроението повече от добро. Не излизахме от морето през деня   grinning039, а вечер край огъня се смяхме от сърце и гледахме звездите.  newsm41 Ех, че малко беше... Обожавам ги тези мигове сред природата. За съжаление вече "нашето" плажче е оценено и от други хора и този път беше пренаселено   yahoo_49 Предишния път като ходихме бяхме само ние и още едни диви купонджии като нас. Но всичко останало беше повече от страхотно. На бързо качих малко снимки, но сега като гледам не съм качали голяма част от хубавите. Ами трудно се избира между 500 снимки.  ooooh! Ето ТУК можете да видите съвсем малка част от тях.  photo
Меги миличка, прегръщам теб и мъничката ти звездичка.  lovekiss Никога, ама никога вече да не те стряска така Йони и да порасне здраво, слънчево и все така лъчезарно детенце. Целувам я по пухкавите петички и ви пожелавам здраве, здраве и пак здраве  Flowers Four Leaf Clover
miramax честито християнче.  bishop Да ти расте здрав, щастлив и късмета да е винаги с него  balloon За двойните ви подаръци много се смях. Как така пък точно едни и същи неща са купували приятелите ви. Ще кажеш, че от един магазин са пазаряли. Хохо хо. Е нищо, важното е, че сте се позабавлявали заедно и сте отразили луд купон в басейна. Много яки снимки. Разгледах ги с удоволствие.  Heart Eyes
Гея добре дошли  55 Като намериш малко време пиши как сте изкарали  dancing
Мишленце снимките ви са много хубави, а малката принцеса на тях още повече.  Hug
Момичета благодаря на всички ви, че сти ни подарили звездички  lovekiss lovekiss lovekiss Видях и гласувах за Крумчо и супер много се зарадвах че не сме само ние лудите дето участват в конкурса  Blush

Общи условия

Активация на акаунт