След морето набързо оправих багажа (да не повярва човек) и после го ударихме на мързел. Общо взето ни липсва морето много. Там го ударих съвсем на почивка въпреки, че бяхме с детето. Краско си направи режим там, който облекчи и мен. Сутрин ставаше към 7, папкаше, ние с баща му пиехме кафе на тераската гледайки морето и раните плажуващи. Към 9:30 се замъквахме на плажа, там Краси папкаше, правеше 2-3 бани и към 11 заспиваше на плажа за около час. След като се събудеше се излежаваше на шезлонга, изпивайки цялото шише сок и лудориите се започваха наново и така до 13 и нещо. След това ходехме да обядваме с баща му, прибирахме се в хотела, къпехме се и в 2 часа детето вече беше в леглото и спеше до към 6 часа. Пусках му климатика на 23 градуса и той си спинкаше на хладно много спокойно. След това се разхождахме, вечеряхме, прибираме се към 7 : 30, къпехме детето, ядеше и в 8 часа откъртваше чак до сутринта. Направиха си с баща му ретро снимки, като мускетари
много са сладки! Аз взех, че хванах тен - чак да не повярва човек. Пържех се като риба!!! Детето и то хвана тен. Първите 3-4 дни го мажех през 40 мин - 50 фактор, 32 и за десерт оставах 30 фактор - много мазане, голямо чудо
Накрая вече ме хвана секлета и разрезих мазанията до 2 за около 4 часа и го хвана слънцето, само гънките му останаха бели
След морето се качихме на Доспат за 3 дни. Там малко на по хладно си беше живот, а вечер направо си бе студ. Краско, тъй като му беше вече за 3-ти път почивката на Доспат се чувстваше като у дома си. Аз вече нямах търпение да си се приберем - нали съм си домашарка! Като се прибрахме, Краско, както го сложих в леглото и хвана и се изправи Аз още не съм се прочела всичко, но майка ми разказа горе-долу за к'во иде реч.
Верич, миличка, прегръщам те силно
. Радвай се на Крумчо, а живот и здраве, сигурна съм, ще мачкаш малко бебешорче!Мирка, честито ти християнче! Мишето е много пораснал.
Меги, съжалявам за вашите неволи! Дано всичко е наред вече. Нацелувай малката принцеска!

Малко на патерици, Честит рожден ден на Танчето и Джъмпер!!!

Гери, жалко за зъбчето. Ама аз си мисля, че зимафлора няма кой знае каква файда, въпреки, че аз му давам

Със сигурност, пропускам някой, ама моля да ме извините!!!
Прегръдки на всички ви и лек и прекрасен ден!!!
Щом си доволна от хотелчето, дай някакъв сайт, или координати, че аз най-накрая ще трябва да резервирам някъде. Харесала съм един м/у Равда и Несебър, но ако вашия е по-готин, може да отидем там.

Говорих скоро с една моя приятелка в България и тя ме оринтира за цените на АМ ,на памперсите и на пюретата В България.Ами какво се оказа-че в родната ни държава е по-скъпо от колкото тук
Как издържате и се справяте,направо не знам 
.А за вбъдеще къде ща сме-ами като дойде времето ще му мислим
.Предай поздрави на Афродитата