ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 523
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Гласувах аз за Краско, за Натката и за Крум.
Други наши бебчета има ли?

Аз чакам одобрение от админа.. Живот и здраве тия дни ще имам комп и ще ви засипя с постинги Mr. Green.

Мерси за зездичките , ще се реваншираме подобаващо и ние  Hug
На klamerche сладуранките също ги има . Ето тук са и те :
за Криси http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=2&sort=3&rID=871
 и за Вики http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=2&sort=3&rID=872

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 00:52 от babka_jabka

# 241
Супер, гласувах и за принцесите.
Хайде мами и баби, по-голяма активност...

# 242
  • Пловдив
Привет и от мен н малките часове!От работа и веднага да прочета,а то днес много smile3501
Ер-кадобре дошла.Много се радвам,че сте си изкарали добре.Ще чакаме снимки да видим Краско колко пораснал. Heart Eyes
Мирка честито християнче!  bouquet
Гея Чакаме снимки и на рибарчето.Сигорно и той е пораснал много!Само за мачкане Simple Smile
smiley Tanya Добре,че сте подновили договора,че гадно би било да се местите с бебе!
emym не се притеснявай-ще мине!Радвам се,че не е нещо много сериозно!
Drina не се отказвай!И аз така няколко пъти брах нерви,ма взе че стана!
Гласувах за всички сладури-страхотни са! Heart Eyes
Ако искате пуснете и за нас по един глас Hug Адреса е в подписа ми.
Айде от мен лека нощ!Ако съм пропуснала някой-моля да ме извини,просто съм изморена!
Целувки на мъниците lovekiss

# 243
Момичета благодаря на всички,които гласуваха за нас!
Естествено и ние подкрепяме тези ,които събират звездички за конкурса.
Весело лято от нас и целувки за сладките мушмуроци!

# 244
Здравейте сладурки и сладури! Гласувах за всички  smile3509, давайте още линкове !
Мирка, честито ви християнче   bouquet! И на нощно къпане сте изкарали страхотно, личи  newsm19!
Танче, как успя да ни разконсперираш  Wink? Благодаря много  Hug!  Честито ви подновения договор   cheers!
emym, бързо оздравяване на оченце    Flowers Bouquet!
Ер-ка, супер почивка - моренце, планина  grinning039  newsm41!

Ето и нашата снимка http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=10&sort=3&rID=874  Heart Eyes!

Да попитам, момичета, как оцелявате, ако кошарата не се люлее? Вчера "свалихме" Валерия на долното ниво на кошарата, специално купихме матраче. На обяд спеше - супер. Обаче през ноща    smile3556! Свикнала е да я люлея, ужас! Половината от ноща така плачеше, милата, а мама се опитваше да друса цялата кошара    Stuck Out Tongue Winking Eye!

# 245
Ер-че, много съм ти благодарна  bouquet, днес звъннахме в хотела и условията изцяло ни удовлетворяват. В края на седмицата ще преведем капарото и септември живот и здраве ще сме там. Аз бях намерила един в Равда, но нямаше климатик и хладилник, а в този има, добре че не избързах там с превода.

Еми, Рали също има проблем с оченцето, капеме капки Тобрин и вече е по-добре, но и на нас ни казаха, че е конюктивид. Дано се оправят бързо бебоците.

Валерийка, вие до сега на горното ниво ли бяхте, ние отдавна сме свалили Рали. Не ни се люлее кошарата, но тя си се занимава с разни играчки и си заспива сама.

Гласувах за всички наши бебоци с по 5 звездички. Дано фотоапаратите да се паднат на някои от нашия отбор. На мен все не ми остава време и май няма да пусна.

# 246
Здравейте,мами! Heart Eyes
Гласувах за всички нови попълнения.
Понеже нещо са променили реда на снимките,адреса на нашата е в подписа ми.
Благодаря на всички гласували!
Имате много целувки от Нати и мен.  love001

# 247
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=1&sort=3&rID=1553
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=1&sort=3&rID=1555

Ето, и ние барабар с всички , ама си е тръпка! Гласувайте, моляяяяяяяяя, ако ме обичкате  Hug

Гласувах за всички наши бебчета с по 5 точкиi!!! Всички са мноооооооого сладки!!
Гея, душко, пропуснала ли съм, зъбче имате, а!!!! Бравооооооооооо!Честито, много беличко и здравичко и лесно да излизат!!!
Ер-че, радвам се че сте изкарали хубаво на морето!!
Ако всичко е наред ние пътуваме за Варна в събота рано сутринта, по точно посред нощ, до 8-9 да пристигнем!Дофтора каза, че няма проблеми, даже на плаж може, ама много внимателно, до 11 или след 16.30.
Днес ни направиха ЕЕГ-няма проблеми, няма отклонения!!!Всичко е ОК! Прие ни д-р Литвиненко, един от най-добрите невролози! Изписа ни със зелена рецепта Диазепам-ако не дай боже пак се случи да и направим половин ампулка в дупето за отпускане на мускулите. Моля се  Praynig да не се повтаря повече, макар че ще си нося лекарството в джоба!
Моето слънце пак си е слънце, вчера ходихме при една баба да ни бае, може някой да не вярва, ама сме по-спокойни и двете и тя се смее, играе, същото мило слънце като преди е!!! Толкова много го обичам това дете, че не мога да го изкажа..............  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обичам и вас, милички!!!Прегръдки за всички мами и целувки за всички бебки и бебчовци!!!!

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 17:13 от megan@

# 248
Момичета, гласувах  Heart Eyes!
Меги , радвам се, че всичко е минало и Йоничка е добре! Целувки и се  наслаждавайте на лято   love001!

# 249
ЧЕСТИТО НА МИНИРОЖДЕННИЦИТЕ НИ КРИСИ НА МАМА КЛАМЕРЧЕ И ИВЧО НА МАМА МАНДАРИНКА!!!!!!!!!!!

СКОРО ЩЕ ПОЧНЕМ С РОЖДЕНИТЕ ДНИ, ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ, КОЛКО СА ГОЛЕМИ ВЕЧЕ МАЛКИТЕ НИ СЛЪНЧИЦА!!!!!!!

# 250
Здравейте,мамчета!
Нещо съвсем изчезнахте...
Напоследък изобщо не се сещам за минирожденните дни,но истината е че времето толкова бързо върви,скоро вярно ще почнем с рожденните.
ЧЕСТИТО НА КРИСИ И ИВЧО!!! baloniДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
За конкурса гласувам усилено за всички нови попълнения.Мамчета не си трайте,свиркайте,че току виж сме пропуснали някого.
Вчера направихме супер фотосесия на Преско и Нати,но снимки ще кача по-късно.
Целувки от нас. lovekiss

ПП.Успях да кача малко снимки,тук са и вчерашните на Преско и Нати.ВИЖТЕ КАКВИ СЛАДУРИ СА САМО!

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 17:17 от bini_og

# 251
Привет на всички!
И ние се включихме в конкурса така че, който иска нека гласува  и за нас  Wink Благодарим и успех на всички сладури от нашия прекрасен отбор  bouquet
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=4&sort=3&rID=1604
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=4&sort=3&rID=1601

# 252
Eмим,вчера ви разконспирирах с Рая,както и Ивчо на Мандаринката,та имате по 5 звездички от нас.

# 253
А, добър ден и от кака ви Гея  Kissing Heart.
То станало вечер, де, ама като все не намирам повечко свободно време......Пък и днес форума нещо се беше бъгясал.Та....
Ние нали бяхме в Плевен, щото тук ремонта продължава и да не се пречкаме допълнително и ние. Изкарахме си страхотно-меко казано. Особено аз  Embarassed. сякаш нямах дете. Ползваха ме само за млеконадой  breastfeeding.Вечер след 21.30 фрии гърл. Кеф ти бира, кеф ти некой младеж засукан( нали моя го забравих в София да ремонтира Mr. Green). Та така...бяхме на язовир, на Дунава за риба, по паркове, градинки, по разни семейни и роднински гостита. Абе за 2 седмици аз лично си се наживях   superuu.
Именно в Плевен, Пресиян бе захранен с глутен. Баба му( сиреч моята майка) ми извади душицата с тая попара-да му дадем, та да му дадем попара. И така на 25 юни- вече на 9 месеца, Пресата папка попара- и като отвори оная ми ти човка.....Майка ми ме насмете как може да съм го лишавала от попарка горкото детенце, но пък нямаше къде да ходи и изслуша лекцията ми за глутена  Mr. Green. "Тука" вика"няма интернет, така, че Преско ще го гледам аз, пък като си идете си спазвай схемите" Иначе се хвали, че го кърмя, ама нали за нещо трябва да ме порицае, 2 деца е отгледала- да си каже думата.
Абе -бабушкери  smile3505.
Между другото му купи и бисквити Житен дар- "на Нестле са бе, майче, от зелените, без масло" Mr. Green.
Та тази паметна дата-25 юни бе записана подобаващо в тефтери, схеми и т.н., толкова е важна, колкото и датите, когато е захранен с чушка, картоф и т.н.  Mr. Green.
Водихме Преско на фризьор-пак в Пле'йн- взеха му 1 левче. малко порева, щото се уплаши от машинката. Сега е като рапонче .
Дойдохме си и на 30 юни опааааа- зъбче   newsm47. Та такива ми ти работи.
Иначе е станал много бесен- Преско-белята. Днес, след като изсипа един шпиндел от 100 диска на земята и като облиза старателно повечето от тях се запъти в другия край на хола. Докато горката му майка смогне да ги прибере тия пусти дискове, че де да знам кви програми има( после баща му едва ли ще ме изслуша, че Преско е виновен), дзвера вече ровеше в саксията с палмата и ръцете му бяха целите в кал- прасе и половина.
Абсолютна хлебарка е, не иска ни кошара, ни легло, ни бънджи, иска на пода. Стои прав по 30 минути, като чуе музика- независимо каква почва да се клати като циганин. То той си е циганин откъдето и да го погледнеш, де.
Аз, както виждате имам нов хард и трябва да си оправя бакиите и да отделя 100 часа за да подреждам. ремонта продължава- темата е шпакловки, гранитогрес, кабели, канго и т.н  Rage. Обаче нали сме в 60 квадрата, та искаме Пресата да си има своя стая, и кухнята ще бъде" дневна" Засега е Бейрут- на замазка.....Поне до рожденния ден на Преско да стане грубата работа, пък неща от сорта на шкафчета и уреди- за Коледа.....
аз със своите 160 кинта на месец не помагам никак в ремонта, а как само цедим Форката....ама да не ме е взимал, че и дете да ми прави  Mr. Green.
Ето малко снимки от нас:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2259&AlbumId=62070
А ако пък искате ударете едно рамо за конкурса, ама само ако искате
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=9&sort=1&rID=1471
Това е от нас.
Разказах ви в общи линии.

Честито на Криси и Ивчо  bdbaloni

Хайде, че мойто еднозъбо прасе се насочи към другата палма  bye

# 254
Ейййр Бини, голяма си шпионка ти Laughing Благодариме за гласът ви, аз току що гласувах за всички, за които не бях до този момент, така че октомврийския отбор е стабилно подкрепен от нас Heart Eyes
Гея, добре си дошла, надявам се си си починала, аз с две баби в София въобще не мога да разчитам на такива екстри като твоите,въпреки,че и двете живеят на по двайсетина минути от нас, така че ти завиждам искренно Rolling Eyes
Ние се прибрахме преди малко и сега утолявам жаждата със студена бирица, че навън направо не се трае Confused Да споделя, че Райчето вече и добре с оченцето и от вчера се опитва да пълзи Crazy тежко ми и горко оттук нататък #Crazy
Хайде приятна вечер на всички и целувки от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт