ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 535
  • 262
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добър ден!!!

След морето набързо оправих багажа (да не повярва човек) и после го ударихме на мързел. Общо взето ни липсва морето много. Там го ударих съвсем на почивка въпреки, че бяхме с детето. Краско си направи режим там, който облекчи и мен. Сутрин ставаше към 7, папкаше, ние с баща му пиехме кафе на тераската гледайки морето и раните плажуващи. Към 9:30 се замъквахме на плажа, там Краси папкаше, правеше 2-3 бани и към 11 заспиваше  на плажа за около час. След като се събудеше се излежаваше на шезлонга, изпивайки цялото шише сок и лудориите се започваха наново и така до 13 и нещо. След това ходехме да обядваме с баща му, прибирахме се в хотела, къпехме се и в 2 часа детето вече беше в леглото и спеше до към 6 часа. Пусках му климатика на 23 градуса и той си спинкаше на хладно много спокойно. След това се разхождахме, вечеряхме, прибираме се към 7 : 30, къпехме детето, ядеше и в 8 часа откъртваше чак до сутринта. Направиха си с баща му ретро снимки, като мускетари  Crazy много са сладки! Аз взех, че хванах тен - чак да не повярва човек. Пържех се като риба!!! Детето и то хвана тен. Първите 3-4 дни го мажех през 40 мин - 50 фактор, 32 и за десерт оставах 30 фактор - много мазане, голямо чудо  Naughty Накрая вече ме хвана секлета и разрезих мазанията до 2 за около 4 часа и го хвана слънцето, само гънките му останаха бели  Mr. Green Баща му стана като цигане, ама той и без това си има една баня по рождение! Хотела ни беше много хубав, на 50 метра от плажа. Чистички, просторни стаи с тераси с изглед към морето. До година, живот и здраве, пак ще повториме там! На морето моя синковец пред погледите на мноооого хора ме напика по лицето, умряха хората да се смеят.  Blush След морето се качихме на Доспат за 3 дни. Там малко на по хладно си беше живот, а вечер направо си бе студ. Краско, тъй като му беше вече за 3-ти път почивката на Доспат се чувстваше като у дома си. Аз вече нямах търпение да си се приберем - нали съм си домашарка! Като се прибрахме, Краско, както го сложих в леглото и хвана и се изправи  Shocked, а не показваше никакви такива признаци, просто го направи изведнъж. На морето го беше гад от пясъка, ама никакъв допир с него, не го кефеше. Нацапа ли се вдигаше на горе ръцете и обръщаше джуката, ама виж водата и басейна го кефеха максимално. Много е станал щур. Научил се е като му кажеш "Браво" и да си пляска с ръце. Сутринта ме повърна и аз му викам "Е, браво, много хубаво" и той почва да пляска  Mr. Green Голям шемет. Имаме си първото лего в живота вече и от 3 дни го разглабя, мята и треска по всички параграфи. Иска напрекъсната до ходи, ама не в проходилката, а да го държи някой. Качва се по стълбите. За няколко дни много се промени, някакси порасна.
Аз още не съм се прочела всичко, но майка ми разказа горе-долу за к'во иде реч.
Верич, миличка, прегръщам те силно  Hug . Радвай се на Крумчо, а живот и здраве, сигурна съм, ще мачкаш малко бебешорче!
Мирка, честито ти християнче! Мишето е много пораснал.
Меги, съжалявам за вашите неволи! Дано всичко е наред вече. Нацелувай малката принцеска!   bouquet
Малко на патерици, Честит рожден ден на Танчето и Джъмпер!!!  newsm59
Гери, жалко за зъбчето. Ама аз си мисля, че зимафлора няма кой знае каква файда, въпреки, че аз му давам  newsm78
Със сигурност, пропускам някой, ама моля да ме извините!!!
Прегръдки на всички ви и лек и прекрасен ден!!!    bouquet

# 226
Р-че като чета приключенията ви и много ви се радвам. Личи си, че сте си изкарали страхотно и ако покажеш снимки съвсем ще ни топнеш във вашата приказка  Mr. Green

# 227
Ер-че, радвам се, че сте изкарали добре на моренцето. Дай да гледаме снимки Wink Щом си доволна от хотелчето, дай някакъв сайт, или координати, че аз най-накрая ще трябва да резервирам някъде. Харесала съм един м/у Равда и Несебър, но ако вашия е по-готин, може да отидем там.

Кламерче, страхотни снимки, личи, че добре сте изкарали. А за конкурса и аз гласувах с 5звездички за принцеските, сега ще потърся и Крумчо да гласувам и за него.

# 228
Здравейте Майчета и сладки октомврийчета!
Гледам форума доста е опустял напоследък,но нали сега е най-отпускарския месец...
Тук при нас също е голяяма жега,вечер направо не се диша,а възглавниците и чаршафите са мокри,а не ни стига това ами и това зъбоникнене - измъчи се горкото,а и ние покрай него.Нощем ставаме през един,два часа и иска да суче нищо друго не го успокоява.През деня е по спокоен,но постоянно иска да хапе всичко включително и нас,досега го мазах с Дентинокс,от който нямаше кой знае какъв ефект,а от вчера му давам Камумила 15 хомеопатично,та щи видим.Покрай всичко това отказва и да яде,а иначе си хапваше доста добре,на предната консултация беше 10.500кг и 74 см.Основно е на кърма и отвреме на време хапва плодови пюрета и такива с бисквити и грис,а уважава и йогурт с плодове и вчера за първи път хапна малко попара.Пуешко,заешко,пилешко,зеленчуци отказва категорично,което ме притеснява.Толкова за нас.
Гея добре сте дошли липсвахте ни много,чакаме с нетърпение да разказваш,когато се докопаш до пецето и да ни покажеш снимки,представям си колко е пораснал Преско Heart Eyes
Меги изтръпнах цялата,когато четох какво ви се е случило,сигурна съм че е било от високата температура и се моля НИКОГА повече да не преживявате подобно нещо Hug Praynig
Облачка дано и вие вече да сте добре Hug
Кламерче зарази ме с идеята за конкурса-гласувах за твоите сладурки с пет звездички,а който има желание да ни подкрепи нека го направи тук http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=2&sort=1&rID=1135 и тук http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=3&sort=1&rID=1103.Моето мнение за такива конкурси е,че всико е предопределено и нагласено,но наистина заради тръпката си заслужава,а пък и надеждата умира последна.
Хубаво лято на всички и много целувки на най-сладките бебоци!

# 229
 bella_ гласувах за твоят слънчо. Между временно открих и сладкото Вики на Галето и за нея гласувах  Heart Eyes Хайде и другите майчета да се включват  Grinning

А като споменахте за зъбките на Вики и е избило 5-то зъбче докато бяхме на палатките. Ми то викам си аз - по-често да ходим на някъде  Mr. Green

# 230
  • София - Младост 1А
Мирка, честито ви християнче.

Мацки гласувах за всички ви. Опитах се и аз да сложа една снимка на Пешката, ама два пъти ме изхвърли сайта и нямах нерви да пробвам пак.

# 231
Здравейте,мамчета!  bouquet
Мира,честито ви християнче!Много е сладък Мишо!
Ер-че,супер сте си изкарали на моренцето!А,добре сте си дошли!Чакаме снимкииии! Simple Smile
Кламерче,и вие сте изкарали екстра!Ама мястото е чудесно! GrinningЧак и на мен ми се приходи на палатка,но без Нати няма как.
Бела,и аз пуснах един глас за вас.
Между временно видях и Крумчо,та и за него пуснах един.А Вики къде е,не я открих?Моля ви помагайте!
Мишленце,и вашите снимки са супер!
Така обичам да ви гледам!Всички бебчета вече са толкова порастнали! Grinning
Дринка,аз току що се регистрирах в germanos... успешно,пробвай пак!Та сега чакам одобрение за снимката на Нати.
Целувки от нас.

# 232
Благодаря,че сте гласували за Вики и аз гласувах за Крумчо и за мъника на Бела.
Поздрави и целувки на всички ви.

# 233
Здравейте момичета,

Тук заваля и аз съм невероятна щастлива GrinningЗа първи път ,от толкова години от както съм в тази държава се радвам на дъжд Mr. GreenПоне сега е хладничко през вечерта и може да се наспим.През деня пак грее слънчице и става много приятно за разходка.
Иначе вече добихме тренинг за жегите, които ни очакват в България Wink
Мамчета ,гласувах за всички ви  ,които успях да намеря на сайта на germanos-за Кламерчето,за Крумчо,за Белла ,дори открих и малката Валерийка Heart Eyes.Имате 5 звездички от нас с Жорето Blush
Аз сега съм във вихъра на подготовка на багажа.Имам още една седмица и потеглям.Само ходя и пазарувам подаръци,сувенири и каквото друго се сетя.Не знам дали ще ми се смеете ,но дори АМ от тук ще си нося ooooh!Говорих скоро с една моя приятелка в България и тя ме оринтира за цените на АМ ,на памперсите и на пюретата  В България.Ами какво се оказа-че в родната ни държава е по-скъпо от колкото тук Rolling Eyes #2gunfireКак издържате и се справяте,направо не знам #Crazy
За храненето не се притеснявам,защото аз и без друго му готвя на Жорето.
Ще се включа пак след къпането .....
Чакайте меееееее Simple Smile

# 234
Привет, мамчета!
Ние днес бяхме на доктор, оказа се, че имаме алергичен конюктивит, кавото  и да означава това Confused капеме капки в очичките и се надявам всичко да се оправи до няколко дни Praynig Не искам да ви казвам, че това ми беше най-дългия уикенд в живота, с нетърпение чаках да дойде Понеделник и да заведа бебка на доктор та да видя за какво става въпрос, много се бях притеснила, но слава богу нещата не са толкова страшни Grinning
Дринка, заведох я в клиниката, която ти ми препоръча, само че докторката, за която говореше е в отпуск, но ни прегледа неин колега, специалист по детски очни болести, доволна съм, симпатяга  е доктора Wink Още веднъж ти благодаря на теб и на Танчето за бързата реакция и за инфото, което ми дадохте Heart Eyes
Ер-че, Гея добре сте си дошли отново при нас, надявам се,  че сте изкарали прекрасно Wink
Мирка, честито ти християнче, да ти е живо  и здраво  bouquet
Мишленце, Кламерче и вие не сте скучали Wink
Бела, дано по-бързо пробият тия пусти зъби, че оправия няма, нищо не помага Sad
Ние вече имаме цели 7 зъбчета та те разбирам напълно за какво иде реч Rolling Eyes Слава богу при нас няма ексцесии, яде, спи спокойно, да чукам на дърво.
Лека вечер на всички, ако съм пропуснала някой да ме прощава Rolling Eyes

# 235
  • София
Снимки ще кача утре вечер, обещавам!!!  Simple Smile Аз също качих снимки на Краско за конкурса, сега чакам удобрение.
Мишленце, хотела се казва "Фиорд" (първата снимка и последните 2 снимки са снимани от стаята в която бяхме ние, баните във всички стаи са еднакви), ето тук може да видиш повече :
http://www.primorskobg.com/?action=2&id=6

# 236
Нати е одобрена! Grinning
Моля ви да гласувате и за нас ето тук!
Благодаря ви!
Видях,че и Краско го има,та ше пусна и там един глас.

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 11:47 от bini_og

# 237
ето ме пак....

Жорето вече е изкъпан и нахранен и мама веднага е във форума Mr. Green
Искам да ви се похваля ,че днес преподнисахме договора за нашата квартира за още една година.Много сме доволни от условията на къщата,от квартала и от взаимоотношенията с хазайката Peace.А за вбъдеще къде ща сме-ами като дойде времето ще му мислим Wink.
Мирка,да ти е живо и здраво Християнчето  bouquetДобре сте се забавлявали на басейна help  sport027.Предай поздрави на Афродитата  HugА на свеки не й се вързвай-нали ги знаеш че те всичките са еднакви  afwitchMr. Green
Ер-че,страхорна почивка сте изкарали.Програмата ви е пълна за тази година-море,планина...супер Simple Smile
Еми,дано всичко да отмине за няколко дни PraynigСега си отдъхни и успокой и ще видиш че Рая ще е здравичка и весела както преди Hug

# 238
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Видях,че и Краско го има,та ше пусна и там един глас.
Благодарение на бабка оба4е  Embarassed
Не сме пропуснали и ние с Краско никой от бебоците , всички сме оценили подобаващо с  5 звезди  Hug
Който има желание да гласува и за Краско  Blush

http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=3&rID=1439
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=3&rID=1440
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=3&rID=1441

Предварително благодарим!  Heart Eyes

# 239
Гласувах аз за Краско, за Натката и за Крум.
Други наши бебчета има ли?

Аз чакам одобрение от админа.. Живот и здраве тия дни ще имам комп и ще ви засипя с постинги Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт