ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 517
  • 262
  •   1
Отговори
# 180
Танче, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива, обичана и обичаща!
 hbdtu bdbaloni

Джулка, и на теб честит ти рожденник- много да те слуша и помага, че като тръгне по гаджета няма да се свърта много вкъщи  Mr. Green

Бързо оздравяване на Йоничка  Hug

# 181
  • Варна, България
Здравейте, мамчета!
Таня, честит рожден ден!   bouquet
Много усмивки, настроение и хубав празник!  
Галентинка, честита годишнина!  1dating  luvbed  и т.н.
Джулка, честит ти рожденик!
Не съм писала тези дни, но нещо все липсата ме хваща, а пък и Сами се беше подрискал. Добре, че беше само един ден и най-вероятно е било от храна, а не вирусно.
Моля се, Йони да оздравее и да се прибират вкъщи поживо-поздраво.
Добре дошла, Гарфилд!
Еййййй, да ви се похваля- снощи отразих първата си лятна дискотека! Че то и аз човек! И аз да видя хора по тъмни доби, че и хора да видят мен!  Mr. Green Беше много приятно- 3 в 1 удивително добра комбинация, т.е. 3 мами без бебета  Joy добре се повеселихме. Малкия го бях оставила на сестра ми и нали е на мама сладурчето сутринта остави мама да поспи до 9 ч., което много отдавна не се беше случвало.
Довечера сме на гости на мама със свекърите и ще изчезвам!
Приятна вечер!
ПП. Дринка, все още не съм видяла списанието. Сега ще го купя.  Wink

# 182
Ходихме на лекар и положението не е чак толкова лошо-гърдичките са ни чисти,но кашляме,имаме зачервено гърло и сополи и изписаха Оспамокс.Много се притеснявам и ми е криво,че ще и давам антибиотик.Толкова ми се искаше да се размине Sad,но важното е да се оправи.
Но пък искам да се похваля и с една хубава новина-ще си вземаме по-голям апартамент.Отначало бяхме говорили за двустаен,но сега решихме да е тристаен,защото разликата в цената не е много,а много ни се иска Вики да си има отделна стая.Другия месец ще е готова кооперацията и така.
Целувки,че Вики е много крива

# 183
Здравейте,мамчета!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ТАНЧЕ!!! bdbaloni
БЪДИ,ЗДРАВА,ВЕСЕЛА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА! newsm67Весело изкарване на празника!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КЪЦИ!!! newsm59ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ,ДЖУЛКА!ДА ВИ ПРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВИ!
Галентинка,бързо оздравяване на Вики!И ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!ВИНАГИ СЕ ОБИЧАЙТЕ И ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ТОЗИ СВЯТ! 1dating
Добре дошла на Гарфилд и бебчето! welcome Hug
Да се похваля,Нати има вече пети и шести зъб! Grinning
Спирам дотук,че трябва да се приспиваме.
Целувки на мъниците.  love001

# 184
ТАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много, много любов и здраве ти пожелавам!!!

ДЖУЛКА, честит ти рожденник!!! Много здраво момче да бъде и само усмивки и радости да ви носи!!!

ГАЛЕ, честита ви годишнина!!! Още много години любов и пълна къща с детски смях ви пожелавам!!!

Лека вечер момичета... И целувки на бебоците...

# 185
  • София, в полите на Витоша
Аз се включвам спорадично, че покрай тези бури ту имам нет, ту нямам.... #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Направо е страхотна- пак така веднъж Йоана беше с ангина, ама нетипична- с червени точици по небцето- тя веднага ме попита има ли в градината скарлатина- а още нямаше-  е,  на следващия ден имаше вече карантина , а тази ангина била стрептококова и някои деца вместо шарката прекарват ангина .... hahaha
Пипи, това с пъпчиците е херп-ангина. Може да се появи преди варицела, скарлатина.... Но може да си е ангина.

Нали точно за това говоря, ама го казах като за лаици.... Mr. Green

Кармен, поздравления за изпитите!И ние като вас ходим за ръце, но предпочитаме лазенето... newsm30

Джулка, честита кола и на добър път! А за морето-и  ние не сме правили резервации, сигурна съм че ще намерим нещо като за нас...

Дилянче, наистина тази възраст е най- интересна, ама и най уморителна за мамите... Mr. Green Наша Тея вече казва дай, иля- иля- особено като е сама в кревата и трябва да я взема или като иска да я гушне някой , нано- като й се спи, не- не- придружено с активно клатене на глава, особено като не е гладна..., и мама - като е много на зор  Joy Joy Joy

Дано скоро да се прибере у дома Меги и малката Йони!!!

Сватя  Hug, домъчня ми за вас, добре сте си изкарали, скоро ще се видим! Hug Hug Hug

Честито и от мен на Таня!!! Дълъг и щастлив живот!   bouquet

Честито и на Къци на Джулката!!!

Мирка, чудесна новина за кръщенето, чакаме снимки! А за поканата- не съм била аз  ,така и не сключихме граждански брак.. само църковен. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

welcome и от нас на мама Гарфилд! Пиши за вас, хубаво е да порастне още Октомврийският отбор!

Пипи, Тея изкарва първата шарка в групата. Май открихме и този фронт!

hahaha hahaha hahaha, не се бях замисляла за тази гледна точка, но ето- в едно нещо сме първи  newsm62

Ние в събота заминаваме с една мама от Септемврийките- с три броя деца като мен- на почивка без мъже... какво ли преживяване ще е.... аз се включвам без каката , че вече е мноооооого голяма.... Joy

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 23:27 от pipi67

# 186
Джулка, честито ти рожденик  smile3525! Само да те радва!

Галентина, честито ви годишнина  Two Hearts! Много обич и щастие  Two Hearts  loveuuu! Честито нов апартамент !
Бързо оздравяване на Вики  Hug!

Добре дошла, Гарфилд   welcome!

Честито на малките медийни звездички  Flowers Bouquet!

Волтаж, честито дискотечка  dazzler1  dancing! А снимки? И аз искааааааааааааам!!! Но, сигурно, че ще подремна под хубавата музика  Mr. Green!

Честито новите зъбчета на мънички и мъничета  tooth!

Пипи, весело изкарване на моренце   grinning039!

# 187
Боги евала! thumbsup Трябва по-честичко да си доставяш такива радости  newsm68 newsm44
Гале страхотно е, че си вземете по-голям апартамент. В кой квартал е?
Пипи приятна почивка  sun
popy1 няма да е зле да измислиш нещо мекичко за решетката щом така си удря зъбките.  1crib И най-вече ти да си спокойна.
Ние с Вики и Криси участваме в един конкурс. Запалих се от форумските майчета и викам си защо да не пусна и аз някоя снимка. Ако искате и вие го направете. Има още време да изпратите снимките си  photo

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 02:26 от klamerche

# 188
Вече гласувах  и за двете принцеси с по 5 звездички.
аз да се похваля имаме си ново зъбче ама е на толкова странно място не е от централните 2 горе ами все едно е 3 отстрани пак е от резците , не е и кучешки, абе незнам дали ме разбрахте.
айде чао и
Честит рожден ден на Къци на Джулката и на Танчето с малко закъснение  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
Благодаря ти приятелче  Flowers Bouquet lovekiss Хайде майчета пускайте и вие снимки и аз да гласувам за вас. Не е важна наградата, важно е участието. Нека да има тръпка.  Flowers Four Leaf Clover Може да се гласува за всички снимки които си харесате.  Heart Eyes
Наде за зъбчето на Коко не се чуди. Вики е с два от долу - централни и два от горе - странички. Като посредата има място за още два.  Mr. Green Много е смешна, но на всяко дете зъбките растът в различен ред  Grinning

И ние участваме в конкурса и събираме звездички dancing Който ни харесва да гласува, който не - здраве да е. Flowers Four Leaf Clover
Криси
Вики

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 15:22 от klamerche

# 190
Кламерче и аз гласувах за вас с по 5 звездички,много сладки принцесите,а апартамента е в Левски,точно под Втори корпус на ВИНС.Много ми харесва там,защото е много спокойно и зеленичко,а около нас не се очертава голямо строителство,защото повечето са големи къщи с няколко собственика и като по разпитахме строителите,ни обясниха,че такива къщи трудно се обещетяват и общо взето каквото строят-трябва да е за собствениците-а никой не се навива на такъв вариант.Сега където сме на Лятно тракия направо е толкова нагъчкано,от никъде не влиза светлина в нас и много шумно и прашно.
След около 2 месеца идвам във вашия квартал и ще се виждаме по-честичко надявам се Hug
Ние не сме спали цяла нощ от сополи и направо умираме за съм с мъжа ми.
Пипи,приятно икарване на моренцето.
Боги,браво за дискотечката,другия път да ме вземеш и мен Wink
Честито на всички,които си имат нови забченца Mr. Green
Хубав ден на всички!

# 191
Привет!
Ние сега се прибираме от разходка навън, че мноооого жега стана. Пък от тези температури нито Невена, нито аз можем да спим. Цяла нощ се върти детенце, буди се през половин час, а аз тъкмо си затворя очите и ... айде пак - повикване  Confused А спи само по боди-потник, без завивка, и пак й е жега. Напров се измъчихме. В спалнята ме е страх да вдигна щорите, терасата я отварям за половин час привечер (тогава ни е сянка)... Ужас направо, искам съъъъъъън  Tired
Джулка, честит ти вчерашен рожеднник! Да ти е жив и здрав, и много да се гордеете с него (в което не се съмнявам)!
Гале, и на теб с малко закъснение - честита годишнина! Още дълги години да се раздвате един на друг и любовта ви некога да не помръква!
Кламерче, страхотни снимки си срожила, познай с колко гласувах  Wink Mr. Green Твоите принцеси са ужасно сладки  Heart Eyes
Боги, за завиждане - завиждам ти. Но ние утре отиваме на събор на село и смятам да приспя Невенището и да поставя баба ми на пост, пък ние с Илия да излезем на дискотека и да разпуснем като бели хора  Twisted Evil Така че, стискайте палци нещо да не се обърка, утре и ние сме на танци  Laughing
Спирам до тук, че Невенищот ме закача и иска да си играем. До скоро!

# 192
Здравейте,мами! Heart Eyes
Сега се прибираме и бързам да ви кажа радостната новина-Йони вече е добре и днес са ги изписали с Меги.Та може би вече са в къщи. Grinning
Имате поздрави и целувки от тях. Kissing Heart
Кламерче,и аз гласувах с по 5 т. за принцесите,ама те много сладки,бе!Особено малкото голо дупенце на плажа. Grinning
Целувки от нас.    love001

# 193
Привет на всички!
Влизам за малко зада ви кажа първо резултатите от вчерашната консултация тежи 7300(+150), 74см(+1).
Иначе рехабилитацията я свършихме и докторката иска септември или октомври пак да направим още единпът упражненията след кратка почивка.
Днес бяхме пи невролога който ни изпрати на рехабилитация зада види до къде е стигнал с развитието. Каза че има лек напредък,, но и той като лекарката иска да изкараме още една рехабилитация след месец. Предписа му някакъв сироп който стимулира мозъка. Оказа се че цялата тази ситоация е че като беше в болницата и е получил кислородна недостатъчност и се развива по бавно от останалите. Оспокоиме че нее много зле и може да се оправи само с този сироп и много масажи и упражнения.

Това е от нас за сега по късно ще изчета всичко което сте писали.
Целувки и прегръдки от нас с Райчо!

# 194
Привет момичета!  Hug
Знам, че не съм писала отдавна, ама пусто време не остава. Rolling Eyes  Имам нужда от вашата помощ, трябва ми добър очен лекар за малката, от няколко дни едното й оченце е зачервено и вътре има нещо като мехурче, вчера я водих при педито той рече и отсече- конюктивит, но аз се съмнявам в диагнозата,  Confusedзащото окото нито сълзи, нито има гурелчета. Ако някоя от вас може да ми помогне ще бъда признателна Heart EyesБлагодаря ви предварително, ще пиша по-късно, щото сега ми е доста притеснено Sad

Общи условия

Активация на акаунт