Първокласници. Тема 2

• 23 812
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Да за първокласници е и детето ми е първи клас...

# 586
Да, сори, не прочетох целия ти коментар.
Ужасно прекалено е да се дават толкова пари. И по 20 лв на дете за подаръци също е прекалено.

# 587
  • shumen
Прекалено е да се дават толкова пари и това още в 1 клас.

# 588
  • Варна
При нас настана драма с тези подаръци Crazy Тез дето са против щели да свикват родителска среща и да си искат парите от касата обратно ooooh! Хора, става дума за по 3 и нещо на дете, ако целият клас е съгласен. Та явно подаръците ще са от половината клас.

# 589
Защо са против, нали бяха само 2, кой ги пита? Кошницата с лакомства ми се струва разумен компромис, на фона на ваучерите, които ще подаряваме ние.

# 590
  • Варна
човек, не знаеш за какво чудо става дума... Естествено, че няма да ги питаме, то това остана, целия клас да им козирува. Ще си поделим разхода между тези, които са ЗА. Още не са се изказали всички.

# 591
  • shumen
Месечинке,и такива откачалници ли има да правят проблем за два-три лева?

# 592
  • На морето!
Леле, Месечинке, вашите са опасни.

# 593
  • Варна
Мдам... Голям майтап е при нас.

# 594
Ние ще подаряваме на госпожите луксозни кутии с десертно вино (фраголино) и шоколадови бонбони.
На Линдт има мн хубави предложения.
За децата в коледни чорапчета ще има по една книжка и лакомство.

# 595
  • София
При нас има коледни чорапчета за всяко дете и всеки ден се отваря по едно чорапче, по номера. На моето му се падна да отваря на рождения му ден и беше много щастлив. Има лакомства вътре и послание от госпожата.

# 596
При нас е ад с наддаването ако някой каже пет друг ще извика по-добре десет, а трети ще добави двадесет и накрая може и до петдесет да се стигне. Все едно съм в паралелна реалност...

# 597
  • пловдив
И при нас се получиха разногласия, едни искат общ подарък, други индивидуален.
Според мен трябва да постигне баланс, но засега е трудно постижим...

# 598
Индивидуален коледен подарък от дете за госпожа ми е леко като подмазване на мен🤐 По мое мнение подаръците за такива поводи трябва да са общи.

# 599
  • Където морето целува небето...
Е ние от това наддаване стигнахме до 30 лв. За мен не е редно, но хората искат големи подаръци да има... В градината никога не сме взимали общ подарък за Коледа, но аз винаги съм носила тематичен сувенир на лелите и госпожите. В никакъв случай не от подмазване, а просто за "Коледния дух".

Ако може по едно обобщение кой до коя буква и коя тема по математика е стигнал. Знам, че е индивидуално, но да си сверя часовника. И също имам въпрос - тези в математическите паралелки по кой сборник работите в часовете по ИУЧ?

Общи условия

Активация на акаунт