Първокласници. Тема 2

• 23 809
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Буква К е взел моят син последно, не ги вземат подред, по две на седмица учат, около 17-18 букви са минали за момента.

По математика учат числата от 11 до 20.

# 601
С, отсечки и по-голямо и по-малко по математика.

# 602
  • Варна
До малко с са по писане.
По математика гледам, че някакви пари броят, по-голямо и по-малко много отдавна са го взели, за отсечки не знам. Иначе смятат с числа до 10.

# 603
Забравих да напиша за < и > - до 20.

# 604
И ние сме до К,по математика отсечка и г-жата е наблегнара на десетици,единици,см.и лв.,че стана мазало.Ходя с един джоб стотинки и в движение се упражняваме,голяма мъка са парите при нас.

# 605
Между другото досега броихме пари и вкъщи, мислех, че случайно му е скимнало на детето, но като ви чета, едва ли.

Отсечки са учили и при нас, както и смятане с десетици: 12= 1д.+2, нещо такова.

# 606
  • Варна
Сега гледах учебника аз, защото нашите не са взели отсечки. Дадено е в урока след Нова година... Дали работят по различни помагала или нашите се движат много назад или вашите напред... Не знам. Единици и десетици бяха учили и писали в едно от стоте помагала, сега гледам, че в учебника още не са стигнали до там. Изобщо пълна каша.

# 607
  • София
До малко с са по писане.
По математика гледам, че някакви пари броят, по-голямо и по-малко много отдавна са го взели, за отсечки не знам. Иначе смятат с числа до 10.
И ние сме точно до там. По Просвета сме. Помагалото по Иуч е Мат и Ема пак на Просвета.

# 608
  • Варна
И нашите основни помагала са на Просвета, ИУЧ май не са, но тях не ги носят вкъщи и не се сещам на кое издателство бяха. Имат една тетрадка на Хирон, там гледам, че са минали единици и десетици, отсечки е по-следващият урок.

# 609
Булвест е издателството на нашите учебници по математика. Госпожата каза, че децата нямат затруднения с материала и затова им принтира допълнително задачки и гледам, че после ги залепя в помагалата, за да видим какво са правили.

# 610
  • Варна
Да, и ние имаме такива допълнителни листи.

# 611
И ние сме на К, в понеделник ще взимат Г. В последно време започнаха да отделят на една буква по два дни, преди беше по три.

Иначе по математика са на по-голямо и по-малко до 20.

# 612
  • София
И ние сме до К - голяма и малка буква, а по математика десетици и единици. Броихме пари една вечер до умопомрачение и пак не вдена защо 1 десетица е по-голяма от 1 единица.

# 613
Нашите последно тази седмица взеха С и З.

# 614
Ние сме по Булвест. Последно взеха малко и голямо д. По математика са на отсечки.

Общи условия

Активация на акаунт