Уреди за домашна грижа за кожата - 5

• 68 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, имам едно ново бяло мезо, което така си стои. Само пробвано. Ако някоя го иска нека ми пише.

# 646
  • тук-там
Някой ползвал ли е TriPollar STOP Х. Дали е голяма разликата с V серията?

# 647
Ето ги разликите между  различните Tripollar-и. Ако ползваш други уреди, които имат липсващите функции на базовия модел, според мен, може да е излишно да се взима Х или V

# 648
  • тук-там
Благодаря tuali. Гледах я таблицата, но тъй като Х е по-новия, очаквах повече ефективност, а се оказва, че при него няма мускулна стимулация. В най-новия VX има всичко, но май още го няма в Европа. Но пък и  1000 лв са ми ту мъч. Мисля да се ориентирам към V- 400 лв е в момента.

# 649
Какво мислите за това:
https://m.emag.bg/dermaroler-condicia-s-tri-glavi-za-tjalo-lice- … mp;scenario_ID=49
?
Thinking
Не съм използвала подобен продукт, с някакъв гел ли се използва (ако да- какъв?) или може и без? Simple Smile

# 650
Пише, че на чиста кожа се ползва. Аз не съм ползвала, че е ме страх от инфекции (нали трябва да са едва ли не стерилни тия иглички), но ми е интересно и на мен как действат

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 11:01 от tuali

# 651
А може ли и мнение за тези дерма ролери- вършат ли добра работа? Имам само фини бръчици, не очаквам някакви чудеса от тях, но известно освежаване, свиване на пори могат ли да се очакват?

# 652
Порите няма как да се свият, кой с каквито се е родил-това е 😀Може да се подобри видът им, но генерално да си променят размера- тц. Аз наблягам на химическите ексфолианти за целта. AHA, ретиноли, ниацинамид ми помагат да се заглади текстурата на кожата и да се заздрави.

# 653
Какво мислите за това:
https://m.emag.bg/dermaroler-condicia-s-tri-glavi-za-tjalo-lice- … mp;scenario_ID=49
?
Thinking
Не съм използвала подобен продукт, с някакъв гел ли се използва (ако да- какъв?) или може и без? Simple Smile

Тамън днес ми дойде дерма ролер - като цяло ако ще се ползва, трябва да се изгледат поне няколко клипчета в Ютюб, за да не се окепази човек. Иначе четох, че доста подобрява вида на кожата, Още съм в период обучение по Ютюб, като се престраша, ще пиша какво е усещането Simple Smile

# 654
  • София
Аз ползвах дерма ролер, в последствие закупих дермапен. Изключително съм доволна и от двете, като разбира се, дермапенът се ползва със серум, за да се получи ефект на хлъзгане по кожата. Порите се свиват и още как; ефект има има върху тен и пигментации освен в общото състояние на кожата.

# 655
Благодаря, ще се радвам на споделени впечатления след употребата Blush
Tuali, аз не искам генерална промяна в размера на порите, а малко на вида по-скоро Blush За щастие, нямам разширени пори, но пък винаги има накъде още да се свият и да изглежда кожата по-гладка.
Beeps, какви са твоите дерма ролер и дерма пен? Особено второто- как изглежда? Simple Smile

# 656
Колко често трябва да се сменят игличките?

# 657
  • София
На 42 страница има снимка. Супер хепи съм.

# 658
Аз ползвах дерма ролер, в последствие закупих дермапен. Изключително съм доволна и от двете, като разбира се, дермапенът се ползва със серум, за да се получи ефект на хлъзгане по кожата. Порите се свиват и още как; ефект има има върху тен и пигментации освен в общото състояние на кожата.

А откъде закупи дермапена?

# 659

Дермаролерът какъв размер ти беше - моят е 0,5.
И преди и след процедура в какво го топиш и за колко време - четох за изопропилов спирт, но по аптеките няма, обикновен 90-градусов дали е ок и за 20 минути ли трябва да е потопен (така четох някъде). Също някои си обтриват лицето също със спирт преди процедурата, но не се ли изсушава много кожата - ти обтриваше ли с нещо?

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт