Уреди за домашна грижа за кожата - 5

• 68 563
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да масажира

# 631
Хмм, пас съм тогава.
На мен ми харесва усещането от nuface, ама то не е точно за масаж. Иначе е безшумен.

# 632
И при мен яко придърпва. Там само на втора степен го ползвам. На челото изобщо не мога да го изтърпя на нито една степен , и на най-слабата даже. Останалата част от лицето на 5-та. Ползвам го веднъж седмично от няколко месеца. Досега не съм усетила голяма полза и започнах да се обезверявам. Вие как се чувствате от мезото, доволни ли сте?

Аз ползвам друг уред,но усещането е същото.
Не ме притеснява съкращаването на мускула,напротив - мисля,че така се стимулират и мускулите на лицето,което е много важно.
Според мен,веднъж седмично не е достатъчно ,за да видите осезаем резултат за 3-4 месеца.Имайте предвид,че за професионален радиочестотен лифтинг са необходими няколко процедури. И пак се съмнявам,че ще видите кой знае какъв резултат ,ако кожата ви е добре поддържана.

Правих HIFU миналата есен и козметичката беше категорично против,защото няма да забележа покъртителен резултат за 1 процедура,защото само толкова направих. Просто реши,че имам прекалено високи очаквания ,но не търся пълна промяна,по-скоро поддръжка.

Аз слагам и серуми под контактния гел .

# 633
  • София
Здравейте, момичета, много съм впечатлена от това, което пишете, от познанията ви!
Чета, препрочитам... кашата става все по-голяма, ама все от някъде трябва да се започне .......
Да попитам дарсонвала при използване за косата, какво трябва да се очаква да стане? Който го ползва какво забелязва, може ли да сподели? Какво е усещането като се прави процедурата, неприятно ли е? И има ли разлика при моделите, кой показател е важен за по-добри резултати?

# 634
Tripollar Stop e на много добра цена в current body в момента!
 https://www.currentbody.com/products/tripollar-stop-reduce-wrink … r-face-neck-hands

# 635
  • Стара Загора
Видях, че в Джъмбо продават джейд роклери за лице. Някой пробвал ли ги е? С истински камък ли са?

# 636
Ясписът изобщо не е скъп камък, като нищо и да са истински (не съм ги виждала тези точно, де), но цени от 40-50 и нагоре цени са ми абсурдни за такова нещо.

# 637
  • Стара Загора
Ето ги ролерите в Джъмбо, цената им е 5.99лв.
Скрит текст:

# 638
От няколко месеца имам подобен,само че нефрит.Взех го за 4 евро от Али.Гледам,че тук са също 6-8 евро ,без бодлички.А намерих и точно такъв като моят за 35 евро?? Ползвала съм го само два пъти и нямам още мнение за него.
Обаче,за друго влизам Simple Smile Запалихте ме по Tripollar и понеже този четвъртък имам РД,май искам да си направя такъв подарък.Скоро ще имам кръгла годишнина и взех да се плаша Simple Smile
Дали някоя от вас се е престрашила да си вземе от Алиекспес Триполар за тяло?Дали да рискувам от там или да си взема само за лице на същата цена от линка по горе? Идали мога да ползвам гел на водна основа,когато свърши оригиналния гел?

# 639
Не бих рискувала за такъв уред от Али-то, очевидно е менте на марката. Вярвам им колкото на копията на скъпа козметика, тоест никак. Не знаеш доколко са го изкопирали и какви материали са вложени и дали няма да ти изгори лицето, примерно. Ако се стигне до рекламация, също ще е изгубена кауза...
Може гел на водна основа, става с Алое гел или хиалуронов/колагенов, има много изгодни заместители дори от бг сайтове.

# 640
  • Бургас
И аз се изкушавам от цената на триполара, но английския ми не е достатъчно добър и се опасявам да не разбера погрешно описанието му. Може ли някой от вас да сподели каква технология използва машинката? Какво се очаква от действието й?

# 641
И аз се изкушавам от цената на триполара, но английския ми не е достатъчно добър и се опасявам да не разбера погрешно описанието му. Може ли някой от вас да сподели каква технология използва машинката? Какво се очаква от действието й?
https://apteka.framar.bg/30020530/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%BE … D0%B8%D0%BD%D0%B3

# 642
Уха, каква цена са му набичили😳 Двойна на това в current body

# 643
Здравейте! Аз съм на 26г. и вече започнах да се оглеждам за подобни уреди, с които да помогна за забавяне стареенето на кожата, но не знам кой от тях би бил подходящ. Не мога да преценя дали за момента мезото или RF са необходими или ще постигна обратен ефект в дългосрочен план. За сега единствено почиствам, слагам тоник и хидратиращ крем, от време на време слагам маски и ексфолирам. Ще се радвам да чуя вашето мнение. Благодаря ви Simple Smile)

# 644
  • Бургас
red soul, благодаря ти, вече всичко ми се изясни и мисля да го взема. Ще разгледам още ревюта на ползващите го, но мисля, че всъщност реших.

Общи условия

Активация на акаунт