Уреди за домашна грижа за кожата - 5

• 68 568
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
gabity0o машинката е добра като мощност, но главите не ми харесват, малко груби ми идват (ще я сменям по-натам)
tiriti имам лед маска но не този модел, моята е като тази от Алито и ми излезе към 80 лв
https://7online.bg/led-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0% … D0%BF%D0%B8%D1%8F
Доволна съм, работи добре, но аз не ползвам всички светлини.

# 616
Благодаря, DolliGi, въпросът ми е по-скоро дали се усеща някакъв ефект след известно време използване или не може да кажеш, понеже все пак грижата за кожа е комплексна... Чудя се научно дали работят тези светлини и дали вършат това, което пише или е по-скоро маркетинг Simple Smile

# 617
  • София
Понеже едва ли на децата и баща им ще им направи някакво впечатление, та да споделя тук Simple Smile Взех си дермапена, Ултима А6, от Амазон 43 паунда. Обичам да преглеждам останалите опции и често купувам "лайк ню", което е просто драсната опаковка и нищо друго по-зле, но намалява цената.

# 618
Получих замяната на Tripollar Stop, за който писах преди, че имах съмнения, че е дефектен. За около 10 дни стана връщането и получаването на нов. Този път всичко е наред и работи както трябва! 👍🏻 Имам смътното усещане, че с предния май просто не съм разбрала съвсем ясно как да го ползвам и може би си е бил наред, а тези от съпорта бяха крайно безполезни и дори не можаха да отворят видеото, което поискаха и им пратих точно с цел да видели какъв е проблема. Както и да е, сега го почвам сериозно и редовно и  да видим какво чудо ще настане с кожата ми 😄
В брошурата на сайта на currentbody.com , която са ми пратили, има два кода за отстъпка:
CBUPDATE10 за 10 паунда от 100+ паунда поръчки и CBUPDATE25 за 25gbp от 250 и повече паунда.
Но според мен, ще има и по-добри намаления близките месеци. Моя Триполар излезе по-евтино, когато го купувах юли месец на някаква промоция, сравнено с колко излиза с тези кодове сега...

# 619
Здравейте, реших да поръчам домашен уред за RF лифтинг, защото съм ползвала преди време тези процедури в козметичен салон и останах много доволна. Останах изненадана от огромното разнообразие , както и на цените - от 50 до 3000 лева.
Чудя се дали има различни RF технологии.
Има машинки, на които накрайника е като правоъгълник с матрица от малки точки- излъчватели. А има и такива, на които накрайника е с 3,4,6 издадени цилиндрични главички.
Има и комбинация между RF и ултразвук- HIFU.
Скрит текст:
https://www.aliexpress.com/item/4001266074923.html?spm=a2g0o.det … 422%2315392%23398
Може би и това е такова, макар, че не е използвана думата HIFU. То е комбинирано и май най-много ми харесва, но не съм сигурна дали е HIFU
https://www.aliexpress.com/item/4001257585591.html?spm=a2g0o.det … 89&fromDetail
Както и дали има значение това, дали присъства думата "триполар". Например ето две машинки, на едната в описанието пиша "tripolar", а  на другата "3MHz RF Radio Frequency " като има два накрайника-с 3 излъчвателя и със 6.
Знаете ли дали има разлика в ефективността на уредите с различни накрайници? Кое определя колко е полярността. Можете ли да ме посъветвате. Вие кое бихте избрали за зряла кожа.
Благодаря.

# 620
И аз избягвам по шията с тези уреди (нюфейс и триполар) , пише, че при проблеми щитовидната жлеза трябва да се избягва тази зона, най-вече в близост до жлезата. Ако нямате такъв проблем, мисля че може.
Именно, затова избягвам тази зона и аз.  Не съм пробвала и на ръцете, засега поради мързел.
Тази дама е голям фен на дермаролера, гледах няколко нейни клипчета. Казва, че до 0.5 става точно на шията.
https://www.youtube.com/watch?v=ga5l-Fg_arE
Имам време до застудяването да се оборудвам с уред и да се престраша. Засега само зяпам. И слухтя Simple Smile)
А нещо наистина ефективно за отпуснат клепач да препоръчате?
Отщява ми се да се гримирам така....

Taзи мацка си има сайт и нейна марка дермаролер, може и затова да си ги рекламира във вдиеата си. За мен машинка е по-добре.

# 621
Здравейте, момичета! Начинаеща съм в темата, с какво да започна за супер чувствителна кожа, която се зачервява от най малкото търкане и като цяло си е по грапава?

# 622
# 623
Момичета, относно бялото мезо, третирате ли с него бръчки пачи крак? Като минавам там и се получава силно придърпване, което ми затваря горния клепач като спазъм и се чудя така с тия спазми няма ли да станат повече бръчки на това място?

Иначе го ползвах вече 2 пъти, такова странно усещане не бях усещала досега Simple Smile

# 624
Аз пък основно там наблягам и ми отваря погледа

# 625
Аз пък основно там наблягам и ми отваря погледа

А при теб получават ли се тези спазми?

# 626
И при мен яко придърпва. Там само на втора степен го ползвам. На челото изобщо не мога да го изтърпя на нито една степен , и на най-слабата даже. Останалата част от лицето на 5-та. Ползвам го веднъж седмично от няколко месеца. Досега не съм усетила голяма полза и започнах да се обезверявам. Вие как се чувствате от мезото, доволни ли сте?

# 627
Аз го ползвам отскоро, но четох, че може да се ползва 3 пъти на седмица, вероятно, ако се ползва по-малко ефектът ще закъснее. След първото ползване сякаш порите ми се видяха по-свити, но може и това да съм искала да видя Simple Smile
Първият път го пробвах на 4 степен нявсякъде без проблем, вторият път на 5-та - само над горната устна ме заболяваше един зъб като минавах на 5-та.
Така и никой не ми отговори на въпроса - тези спазми около очите вредни ли са - ако може да ги изтърпи човек, хубаво ли е да се минава там или по-скоро е хубаво да се избягва, това не ми е ясно... дано по-опитните се включат...

# 628
  • София
Някаква безшумна машинка за лице?

# 629
Какво да прави машинката...?

Общи условия

Активация на акаунт