Уреди за домашна грижа за кожата - 5

• 68 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
tuali, сподели после как е колагеновия контактен гел. Аз си взех гела с еластин, но не съм доволна. Изсъхва много бързо, прави кир ефект, доста гъст е, излиза трудно, нанасям на всеки 5 минути и изобщо не е икономичен.

# 601
И аз бях взела на кройтерхоф гел и наистина е много неподходящ 😄 Един по-гъст имам на друга марка, който ми върши по-добра работа. В ютютб съм виждала, че някои ползват есенции по-гъсти, но не съм опитвала

# 602
За използващите триполар, може ли да споделите какъв ефект виждате? Питам, защото и аз съм му се чудила доста пъти. Иначе съм писала, че ползвам nu face, pmd микродермабразио, лед маска някаква измислена, заради синята светлина, lightstim за бръчки, шпатула два ръчни масажора - нефритен ролер или нещо такова и nurse jamie, май това е., обаче един триполар все си мисля дали няма да дойде добре също.
Няма и месец откакто го ползвам.
След самата процедура усещам някакво опъване, някой би го нарекъл напомпване. Леко зачервяване също, но не нещо, което да плаши. Самият гел е със силно затоплящ ефект, друго подобно мазило не съм срещала.
Струва ми се че се постига скулптуриране на контура - по-изразени скули, може би стопяване на мазнинки. За заличаване на бръчки не мога да говоря засега. Главната ми болка е едната назолабиална гънка., нея наблюдавам с внимание.
А може и да си въобразявам. Но няколко човека вече ми казаха, че изглеждам много освежена. Трябва да отбележа, че аз отслабнах доста килограми (причина да виждам по-сериозно отпускане на контура на лицето си) и освежаването се дължи и на това.
Наистина смятам, че е рано за резултати, но да кажем, че съм силно обнадеждена.

Оказа се, че магазинът на Кондиция ми е близо - купих си гел със слим ефект за тяло. Имам някаква машинка за масаж от около 150 години, реших да я ползвам.
Самият гел се нанася лесно, няма "кир ефект" (готино описание, мерси), ефект ... не знам, веднъж го ползвах. Но не усещам затоплянето, както очаквах. Преди време от някакъв китайски магазин бях вземала гел за целулит с люта чушка и затоплянето беше доста силно. Сега не беше ясно затоплянето на масажа ли се дължи, на гела ли.

Иначе поръчах дарсонвал и ултразвукова шпатула от али-то, чакам ги.
Май ми липсва само някакво мезо и добра козметика.

Не съм се снимала преди и след, няма да се занимавам.
Както някой  беше казал: Не искам да изглеждам на двайсет години. Искам да изглеждам по най-добрия възможен начин за годините си (почти 50 вече!).

п.п. А, все още обмислям дермаролера, при това сериозно. Може би първо за тяло.

# 603
Камъче, благодаря за информацията, а на шията ползвате ли го или там не може.

# 604
Някой ползвал ли е продуктите на Bingo Spa и по-специално 100% колаген или колаген с ХК и др. подобни? Моля да споделите мнение изглеждат ми доста примамливи и на добра цена,  а и ако наистина вършат работа ще е прекрасно. А и да попитам с какъв уред могат да се използват? Благодаря ви момичета предварително!!!

# 605
Някой ползвал ли е продуктите на Bingo Spa и по-специално 100% колаген или колаген с ХК и др. подобни? Моля да споделите мнение изглеждат ми доста примамливи и на добра цена,  а и ако наистина вършат работа ще е прекрасно. А и да попитам с какъв уред могат да се използват? Благодаря ви момичета предварително!!!
Аз съм голям фен на продуктите на Bingo Spa за целулит,но това е за друга тема.Покрай мазилата за целулит последният път поръчах този екстракт от пет морски водорасли https://makeup.bg/product/281207/#/option/624912/
Ползвала съм го веднъж с бялото мезо и много добре хидратира кожата,даже перфектно.Предполагам че колагена и хиал.киселиан,които предлага марката са също на ниво.

# 606
  • София

Не съм доволна от него
Търся по безшумен!

# 607
Много ти благодаря stasy_f

# 608
Камъче, благодаря за информацията, а на шията ползвате ли го или там не може.
hibryd, не смея. Правя по една линийка под ухото странично, не знам има ли смисъл в този случай.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 17:46 от камъче

# 609
И аз избягвам по шията с тези уреди (нюфейс и триполар) , пише, че при проблеми щитовидната жлеза трябва да се избягва тази зона, най-вече в близост до жлезата. Ако нямате такъв проблем, мисля че може.

# 610
И аз избягвам по шията с тези уреди (нюфейс и триполар) , пише, че при проблеми щитовидната жлеза трябва да се избягва тази зона, най-вече в близост до жлезата. Ако нямате такъв проблем, мисля че може.
Именно, затова избягвам тази зона и аз.  Не съм пробвала и на ръцете, засега поради мързел.
Тази дама е голям фен на дермаролера, гледах няколко нейни клипчета. Казва, че до 0.5 става точно на шията.
https://www.youtube.com/watch?v=ga5l-Fg_arE
Имам време до застудяването да се оборудвам с уред и да се престраша. Засега само зяпам. И слухтя Simple Smile)
А нещо наистина ефективно за отпуснат клепач да препоръчате?
Отщява ми се да се гримирам така....

# 611
Здравейте,

Искам да си поръчам микродермабразио.

Някой поръчвал ли си е от амазон?
Загледах се в този уред: https://www.amazon.de/Beautystar-Diamant-Microdermabrasion-Derma … 83017&sr=8-52

Според Вас добър ли е, заслужава ли си парите?
Благодаря предварително!

Хубава вечер!

# 612
Китайски продавач, малко отзиви, твърде висока цена.
Бих заложила на нещо друго с повече отзиви и по възможност не китайски продавач.
Виж в Амазон Beurer имат два вида и са немски.

# 613
Първия уред го имам, поръчах си го от Али експрес с доставката ми излезе 21 долара това са по-малко от 40 лева.
Втория също го има там и пак на такива цени...
Имам шпатула също (като втория но друг модел), различна работа вършат, първия е за черни точки, но едва ли ще свие порите, само ги чисти, втория комбинацията от ултразвук и почистване по-може да повлияе на порите, но пък и не почиства точките толкова добре повече повърхностно, за мазната кожа по скоро дарсонвал или мезо
За 3те проблема само с една едва ли ще успееш, също толкова важна е и козметиката и начина на живот.
Благодаря за отговора, а доволна ли си от това дермабразио?

# 614
Някой пробвал ли е този уред и дали работи? За първи път виждам такова чудо Simple Smile

https://www.amazon.co.uk/Hangsun-Treatment-FT350-Unlimited-Sessi … 455774&sr=8-1

Общи условия

Активация на акаунт