ZEBRA – приятел в грижите за дома. Включете се в темата и спечелете награди!

• 16 014
  • 589
  •   1
Отговори
# 135
Най-вече за подсушаване.

# 136
Забърсване на прозорци,огледала,мебели,печка,съдове и прибори.
Ръце също,вместо салфетка.Подсушаване и отнемане на излишната влага от хранителни продукти преди готвене.
Попиване на излишната мазнина.
Вместо салфетки дори.
С малко дете и домашни любимци е едно от най-използваните у дома неща Grinning

# 137
За много неща: ако тигана или тавата са ми много мазни, първо обирам мазнината с хартия; за подсушаване на ръце, плотове, посуда; за забърсване на печката; че дори и за детски сополи Simple Smile (особено сега в този сезон)

# 138
- За почистване на керамичните котлони,
- за обиране на излишната вода и влага в пералнята след изпиране (уплътнения, чекмедже за прах и люк),
- по време на готвене за забърсване,
- при свършил пакет салфетки (с две малки деца вкъщи постоянно се използват),
- при миене на хладилника,
- за обиране на мазнина постилам къс хартия на дъното на купата
...и за още куп други неща в ежедневието.

# 139
За подсушаване на ръце, мивка, плот най-често.

# 140
Като цяло използвам изключително често кухненските ролки и за всичко, и ми е доста трудно да определя за кои цели ги използвам най- много. Мисля, че за избърсване и подсушаване на повърхности в кухнята.

# 141
В къщи използваме често кухненски ролки. За почистване на плот, на стъкла, за подсушаване на ръцете и за салфетки при липса на такива. Simple Smile

# 142
  • На брега на морето
Май почти за всичко...забърсване на ръце, съдове, плотове, за отцеждане на пържени храни...

# 143
  • SF
Използвам я всеки ден, купувам я непрекъснато. Всичко бърша с нея.  Парцали в кухнята си не държа. Само кухненска хартия ползвам. Да е жив и здрав този, който я е измислил и този, който я произвежда!

# 144
Кухненската хартия я използвам за толкова много неща: за избърсване на ръцете, докато готвя или разчиствам кухнята; за подсушаване на прибори, съдове, кухненски плот; понякога когато пържа нещо го изваждам и оставям известно време върху кухненска хартия, за да поеме мазнината; често и вместо салфетки.

# 145
За избърсване на мокри ръце,за попиване на нещо изцапано из кухнята,за подсушаване на измити продукти за готвене или нещо изпържено за попиване на излишната мазнина.

# 146
Кухненската хартия ми е пръв помощник в кухнята изплозвам я за:
- Подсушаване на повърхности, ръце, съдове;
- вместо салфетки на масата за хранене;
- при чистене с препарати, вместо микрофибърна кърпа;
- когато ми е скучно си майсторя розички, цветенца и различни фигурки;
- опаковка за сандвичи, плодове и прибори, които си нося на работа
и др.

# 147
  • София
Използвам кухненска хартия буквално за всичко - забърсване на маса/ плот, подсушаване на ръце и измити зеленчуци и плодове. Пръв помощник в къщата.

# 148
Да попивам разляти течности, да подсушавам около мивката.

# 149
Използвам домакинска хартия за подсушаване на ръце и плотове . След препарата във фурната и за почистване на прозорци .

Общи условия

Активация на акаунт