ZEBRA – приятел в грижите за дома. Включете се в темата и спечелете награди!

• 16 230
  • 589
  •   1
Отговори
# 150
  • у нас
За подсушаване на ръцете. Понякога и да забърша нещо.

# 151
  • Пеликания
За почти всичко в домакинството.
Подсушаване на прибори и ръце.
Забърсване на масата и около мивката.
За опаковане на храна.

# 152
Използвам кухненска хартия за почти всичко. Подсушаване на съдове, плотове, ръце. Забърсване на разпилени продукти.

# 153
Използвам постоянно за подсушаване, за забърсване на нещо мазно дори понякога наместо салфетки ако съм забравила да купя.

# 154
  • София
Най-често ,подсушавам около мивката Simple Smile

# 155
Най много я използвам за почистване и подсушаване.

# 156
За полиране на чашите и избърсване на кухненския плот .

# 157
  • Пловдив
Най-често за пидсушаване на кухненски плот, за попиване на разлято, а прозорци мия с препарат и домакинска хартия. В колата също винаги имам по една ролка.

# 158
За подсушаване на ръце и съдове.

# 159
Най-често за подсушаване.

# 160
От години използвам домакинска, тоалетна хартия Зебра и салфетки. Харесва ми, че предлагате бели продукти, без аромати и оцветявания! Домакинската хартия използвам от кулинарията, през хигиенизирането на дома, та до това синът ми, който си направи татус, да си подсушава пресния татус, след обработка Grinning Тоест за всичко сте полезни! Успех! Simple Smile

# 161
  • София
Кухненска хартия ползвам за почистване на различни плоскости, вкл. стъкла, огледала, както и в процеса на готвене.

# 162
В къщи я използваме много, в кухнята си подсушаваме ръцете, забърсвам печката, понякога много омазнени съдове за готвене - първо ги забърсвам с нея, когато се храним - като салфетки. Като тръгнем на поход на Витоша си носим ролка с нас, а понякога и като носни кърпи.

# 163
Ползвам я за понякога за бърсане на прах и прозорци с препарат, за бърсане на ръце, на плотове, за подсушаване.

# 164
  • Варна
Забърсвам всичко без да подбирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт