ZEBRA – приятел в грижите за дома. Включете се в темата и спечелете награди!

• 16 031
  • 589
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте!
Изпозлваме кухненска хартия за почистване на масата или плота в кухнята,  за подсушаване след случайно разливане, за бърсане на ръцете.

# 496
Използвам я за почти всичко в ежедневието си-бърсане на ръце,плот,маса,под,прозорци.....

# 497
  • I want it all and I want it now.
Използвам за плота около мивката.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 13:54 от Syn

# 498
  • В сбъднатите си мечти :)
Използвам домакинска хартия за абсолютно ВСИЧКО Simple Smile
-за подсушаване на мивката след миене на съдовете
- за ръце
- когато детето се храни и разлее малко от супата примерно
- когато чистя прозорците и мина с парочистачката, най-добре попивам после остатъците точно с домакинска хартия
- за попиване на излишната мазнина след пържене на филийки или мекици уикенда
- за всичко случайно капнало на пода, докато готвя...
- на бюрото на дъщеря ми стои стойка с едно руло непрестанно, защото често рисува с боички и понякога ситуацията става ... да речем сложна Grinning
- почиствам след готвене повърхността на мултикукъра или печката
- подсушавам след измиване зеленчуците за салатата
Страх ме е да продължа да мисля за какво още я използвам, и без това четейки написаното , се почувствах най-големия прахосник на хартия на света Grinning 

# 499
За мен е много важно ролката с кухненската хартия да е винаги на видно място в кухнята. Може да се използва за бърсане на съдове и  прибори, дори плот, но най-често я използвам за подсушаване на плодове след измиване, например малини.

# 500
  • София
Използвам кухненска хартия за почти всичко - незаменим помощник ми е в кухнята.

# 501
Каквото и да правя, каквото и да сготвя, кухненската ролка винаги ми е под ръка. Използвам я за абсолютно всичко вкъщи, не само в кухнята.

# 502
Използвам я за бърсане на ръце, подсушаване на съдове и какво ли още не. Кухненската хартия е от нещата в домакинството, които най-често купувам.

# 503
Използвам кухненската хартия за почти всичко вкъщи. Изключително практично средство за една домакиня!

# 504
Използвам я за подсушаване на ръце, на плота около мивката, когато чистя на котката.

# 505
Използвам ги най-често докато готвя или почиствам нещо в кухнята.

# 506
Използвам кухненска ролка за абсолютно всичко у дома:подсушаване на съдове, забърсване около мивката и котлоните, за попиване на мазнина когато пържа нещо, като риба, пържени картофи и др., чистене на прозорци, за бърсане на ръцете, като салфетки доста често, за забърсване на нещо паднало на пода по-време на готвене или ако котето е направило някоя порази и за още куп неща в ежедневието. В къщи постоянно има заредени по-няколко пакета кухненска хартия.

# 507
Използвам за забърсване на всичко у дома.

# 508
Използвам кухненска хартия за много неща - за забърсване на разляти течности,трохи,мазнина около котлона при пържене. Почистване на плота на мивката. Вместо салфетка. За бърсане на ръцете и т.н и т.н.

# 509
Използвам я най-вече за подсушаване на плота около мивката.

Общи условия

Активация на акаунт