Мами в Италия 14

• 16 648
  • 271
  •   1
Отговори
# 240
Ной андиамо а лето , а пию тарди карисими амики! Hug

# 241
Лейди,това е плясъка на север от Ливорно т.е Тиррения,Пиза Марриттима- 15 км от нас и на юг 20км Вада=пясък Peace
Дани,буон пизолиноSimple Smile
Уф,не я намирам оная тема ???!!А и аз бях писала......

# 242
 Hug sogni d'oro Дани!

newsm78 Лени,ами не знам Ани дали изобщо има нет..понеже аз и обяснявах какво става тук..а и предполагам след изпитите не и се пипа компютър.
Иначе програмата й е доста натоварена..ще ходят на море и те в Хърватска..и така.. Peace

Щерката се припича в Бургас...скоро ще ходи пак в Пловдив и средата на авсгуст се връща в страната на лалетата.
 Simple Smile
Лейди мерси за поканата,ама няма как да се възползвам.Да се пазиш много...че има да те нападат като мухи на мед. Wink

До 12 август съм на линия тук ..после идват родителите ми и не знам доколко ще имам време за нет..следват 10 дни извън града-малко на гости и после на море...те си заминават на 2 септември,но после почваме офанзивата с местенето(на 4,5, и 6 септември ни сглобяват новите мебели) ..и като се преместя...не знам за колко време телекома ще ми премести тел и нета..дано да не е много,че тук ми е втори дом!  Heart Eyes  bouquet

Къде се загуби Милена?

# 243
Денис,и аз се включвам като майка на Дева на 16 септември!
До преди 10 месеца се смеех на МЪЖ,ПА И ДЕВА ....сега съм замлъкнала  Whistling
Еленаааа, и моля моля да не си присвояваш авторски права...създаването датира от преди теб...сега я търся...уффф ама дали ще я отрия...яко съм имбраната с таз търсачка  Blush

# 244
Kaлка, не че това е толкова важно, но създаването на тази тема датира от момента в който съм пуснала първия си постинг. Възможно е да е имало подобни теми и преди , но не и в момента, в който съм постнала постинг номер 1 по темата Мами в Италия. 
И да е имало, не е била активна ( иначе бих се присъединила към вече активна тема) , тоест, предявявам авторски права за тази тема само и единствено
разбира се, няма да си разплета чорапите, ако някой мисли нещо друго   Peace

# 245
Калко, с носталгично чуство се върнах към архива!
Боже, какви въпроси съм задавала преди няколко месеца само!
срам)))  Crazy
сега се чуствам толкова по-добре. бях в такъв стрес безумен.....
кой знае какво сте си мислили , като съм питала за какво ли не!
фамилии, езици, шофиране, сирене.. Crazy
много ва обичам!

# 246
Ей я на темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=26275.0 Лени,ти не разбра ли,че искам да си пробутам писанията,барем някой ме прочете фнимателно  Joy Беше лека шегувка.....е дайййй!
Но пък ако си разплетеш чорапите, какво ще ми оплетеш  Joy
Лени, ?!

# 247
На дамите, дето Ще нанкат: лека по4ивка.  Hug

А пък Лейди вярно трябва да внимава по плажовете, 4е и без гадже...( нали я няма половинката WinkХмм Crazy Ще си има опаШка Blush

Гери, Щерката много пълна програма има, кога Ще си я видиШ пак?

Ина4е мойта мама  Ще си ходи на 3ти септември.

...Оф, побърках се ве4е: непрекъснато ми пристигат пакети с покупки, а аз все нови поръ4вам Crazy Абе българска работа: така не се ШаШкам много от сумата наведнъж Embarassed Пък и доставката е безплатна, та се възползвам. А и не се моря по жегите Sunglasses

Айде, пак се гмуркам в онлай маркета, до после Peace

П.П. Лени като ре4е сирене: жива и здрава да си мила, взех все с твойта фета и салата да се изхранвам  bouquet

# 248
 Wink  и аз се загубих по първата темичка...помня какво търсене правих на момичета,живеещи в Италия...пусках въпрос в алл.бг ,после в българия-италия..но там определено не ми хареса духа на форума...и съвсем случайно,попаднах тук!  Hug

denise щерката,доколкото я познавам ще дойде вечерта ,преди да тръгне на училище  Wink Не знам тази година ,кога ще е нализа виси от района ,но предполагам 2 рия понеделник на септември..

# 249
Айде и аз 'по конете',че мишлето спинка доста дълго,което значи,че после ще съм разногледа  ако не отдъхна сега #Crazy

# 250
Денис,и дъщеря ми е Девичка,страхотна зодия,неBероятно мили,красиви,добри,благородни,умни талантливи и тактични същества!Тя е родена на 27 август.
Калче,ти така и не каза нищо за ника!
А относно споровете ми най-гадната ми черта е че не мога да премълчвавам някои неща,а кажа ли истината за нещо веднага се превръщам във враг номер едно.

# 251
Да, прочетох Калка.
освен заглавието , друго няма общо, но си питала и ти за пермессоооооо) не само аззз съм имала доманде.
онази тема е заключена на 15ти юни, оцеляла е 2 страници)))
нашата я отваряме декември или  януари. и се казва Мами в Италия? ( моята доманда))

оная не е оцеляла.  не я броя.
продължавам да държа купата  Party Party Mr. Green Mr. Green Mr. Green

писй аморе, пийс.

Денисче, нали е като българско сирене!
благорадение на това сирене, както и киселото мляко буквално нищо не ми липсва ( таратори, шопски салати и тн).

# 252
Ей ме на...абе не ме оставяте на мира ужас...няма отърване от вас  Hug
Влади,ника ми Кала е щот съм Калина и приятелите ми викат Кала....всичко започна от не помня кога брат ми започна да ми вика Кале,Кало,щот аз Кали,калин4е и компания НЕ ГИ ХАРЕСВАМ(имайте го впредвид Twisted Evil)...и така,та от Кало и Кале минах на КАЛА и много си го харесвам и приятели и познати ми викат така:)А Белла не идва от беллецца,а племенницата ми е Белослава и и викат Бела!И за пръв път като влязох в чата на бг-мамма да питам за 1вия гинекологичен преглед за бремита бях с тоз ник и от чата така се регнах и във форума!И така,та чак досега!Но Кала си ми е почти истинското име;)
Лени,толкова въпроси имах,че се засрамих от себе си и не ги зададох всичките Blush може би трябваше да съм по-настоятелна и да пробудя темичката!Но пусти му срам...виках си лелеее сега за каква ли Ше ме посмилАт  Joy и ти дойде и ни омота в мрежите си и ей на неспираме........
Краситруд е права...заприличали сме на тукашните  Whistling за ядене си говорим 90% от времето  Crazy
Гери,аз просто от вас не мога да смогвам и със седмичната,а ми се искаше  Flutter ,ама то с вас инторно нон е посибиле  Joy

# 253
Ке пизолино , ке роба...
Ми то аз дремнах ма тия животинчета не искат и едно око да затворят камо ли и двете.
Аз пък от една дружка чух за този форум влязох открих че ви има италиански мами и реших е ще ми е готино при вас имам много неща за които да си говоря с вас приятни сте и забавни .
Сега съм с включен компютър около 24 часа в денонощието с изключение на деня в който  мъж ми почива.
Мен пак ме почват болките във венците то  там вече нямам зъби , мога да пия само такипирин пък 1 ми е малко та карам по 2 хапчета на 4 часа направо съм като дрогирана от хапчета .

# 254
Калино моме, ти що не каза по-рано, че не обичаш да ти викат Кали? Щот аз почти все така ти виках. Имах навремето една колежка, много симпатично момиче, Калина, и всички Кали й викахме. От Копривщица беше, ожени се млада и зелена, не помня на 20 или 21, там някъде, щото мъжа й трябваше да го ръкоположат за поп, за което първо трябваше да се ожени. Ходих й на сватбата, голям купон беше!
Влади, ей мъ на и мен днес, оставихме Бобо на свеки, посвършихме малко работа, и сега релакс - аз на форума, Валтер играе на неговия копм.
Днес ходих да проверя дали ми е готово пермесото, че минаха 19 дни, а СМС не съм получила. Е, казаха ми да си го чакам, само така се разбира, че е готово. Ами ще чакам, ама ако не стане, ми объркват тотално плановете. Не мога да пътувам с колата без пермесо, със стришетта само, единствено със самолет.
Лени, стана ли тестото?
Лейди, аз ще съм си в София ог 28-29, зависи от въпросното пермесо, до 11 август. После отивам на море до 17-ти, и от 19 до 26-ти. Остават ми няколко дена, май около 1 септ. ще тръгнем наобратно.
Колкото до морето, не че се хваля, но доста народ съм чувала да казва, че най-хубавото море в Италия е Тиренското. Не съм виждала Адриатическото крайбрежие, но Тиенското е страхотно. На юг е още по-хубаво. Но правилото е, или хубав плаж, или хубаво море. Където има широки пясъчни ивици, морето е мръсно. Където има високи брегове, каменист бряг - там морето е като на Карибите - невероятно бистро, синьо, прозрачно..... Тук на островите е страхотно, но няма много пясък - Капри, Иския и Прочида.

Общи условия

Активация на акаунт