Декемврийско бебче не се срами,покажи на мама момче или момиче си ти!

• 20 992
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
А може и в някой парк?
Южния...? Борисовата?...

# 121
  • София
Здравейте мацки GrinningClanG мен ме интересува тази книга,но знам че я няма свободно на пазара,а много искам да я прочета,прати ми,моля те нещо от нея или ми кажи от къде мога да я намеря PraynigАз без това само като видя лекарство и почва да ми се гади Sickа пък си представям като я прочета LaughingЗа флуора най-вече ме интересува,защото аз взимам,слаби са ми зъбите и от както съм забременяла ми се появи един кариес,оправих го ,не не искам да ми се скапят зъбите ConfusedNikki Ivanova добре дошла  bouquet 

# 122
Даниела тази книга само веднъж съм я виждала в магазина за здравословни храни над Съдебната палата "Здраве " май се казваше, не си спомням колко струваше но не беше много , Но аз си бях похарчила парите и не съм ходила скоро, с удоволствие бих я купила. Иначе това от някой сайт го свалих но не помня кой?

# 123
  • София
 ShockedНаправо ми настръхна косата,ужас.Фризьорката ми я има и ми разказа надълго и широко за какво става въпрос и мисля че от тогава имам непоносимост към лекарствата.Ще я взема от нея да я прочета Rolling Eyes

# 124
Здравейте и от мен виждам, че още се увеличаваме това емного хубаво. И| аз още не съм устила ритане само гаделичкане от време на време.
Иначе за срещата кажете за неделя, ако искате, ако е хубаво времето наистин аможе в някой парк.
Да ви попитам витамините на HIPPпрез цялата беременост ли трябва да ги пием, трябва ли да се почива?

# 125
  • София

Да ви попитам витамините на HIPPпрез цялата беременост ли трябва да ги пием, трябва ли да се почива?
Аз не пия по съвет на лекарката ми,защото попринцип ям много плодове и зеленчуци,храня се здравословно и ми каза че е излишно да се тъпча с химия,само ще стана 100 кила,а аз съм предразположена EmbarassedИначе имам чай за бременни на Хип и от време на време си правя,но не всеки ден.Ти си прецени за витамините,аз предпочитам плодове и зеленчуци Heart Eyes

# 126
  • София
Аз довършвам шишето на ХИПП и спрам за 1 седмица витамините. Полсе ще започна FLAVIT за 1 месец. Док забравих да я питам какво да правя с витамините, но това измислих на своя глава.  Crazy Иначе от витамини не се пълнее. Peace

# 127
Фифи, пратих ти на лични една извадка от книгата "Световната конспирация против здравето" В смисъл ако се интересуваш де . Аз бях потресена от това което прочетох . А ако не представлява интерес не я чети . На всички мами отнася се за ФЛУОРА който ни даваха в училище и който го има в пастите за зъби. Не помня от къде го свалих но които иска ще му го изпратя.

Аз съм любопитна. Чувала съм за тази книжка и много ми се иска да я прегледам. Така че, давай. Ще съм ти благодарна  Simple Smile Peace

# 128
  • Русе
Sesa,ето тук

# 129
Здравейте скъпи мамчета!!!Аз насмалко да изпусна новата ни темичка,която е прекрасна отново и както винаги!!!Поздрави за което  bouquetаз се преместих тези дни в нов по-голям дом и беше някакъв хаос около мене!Добре че е таткото и майка ми и братчето ми ,че незная как щях да се справя с тумбачето. Mr. Greenкакто и да е да ме причислите към мъжките майчета,чакам момченце-док каза със сигурност! Hug stork-boyпожелавам ви леки горещи дни и леко свикване с новите пропорции,защото на мен ми е много трудно,особено нощем Shocked  #Crazy preggo,но затова пък когато се отпусна се радвам на слаби ритничета и местене ту вляво от пъпа ту вдясно newsm32и корема ми се килва на страни Joy baby_neutralХайде усмивки за всички сестички по съдба Grinning  bouquet

# 130
Здравейте мили бъдещи и настоящи мамчета  Hug

Искам да поканя всички бъдещи и вече настоящи майки да се включат заедно с малките си бебчета в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземат участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Надяваме се да ви бъдем полезни и да можем да отговорим на въпросите, които бихте искали да ни зададете. А ако нямате такива, разходете се с нас и ни подкрепете  Hug

Желая на всички ви, когато му дойде времето да гушнете малките си съкровища, да усетите щастието на най-топлите и мили прегръдки между вас. Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 131
Момичета, не крия, че ми е много трудно да пиша тук...
Но за жалост трябва да ме махнете от списъчето ...
Още на 24 май направих спонтанен аборт. Но чак тези дни намерих смелост да пиша...

Възстановявам се сега(психически най-вече). Преживях загубата ( до колкото може да се преживее, но явно така е трябвало да стане).

Безпроблемна бременност желая на всииииички ви!!!
Поздрави!
И ако нямате нищо против ще наминавам от време на време Heart Eyes

# 132
VeNi, много съжалявам за това, което ти се е случило и ти съчувствам искрено. Желая ти бързо да се възстановиш и скоро да си пак сред нас Hug
Нямаме нищо против да наминаваш, разбира се, и аз си чета редовно юлските мами, каквато трябваше да съм Hug

# 133
Вени, съжалявам за това, което ти се е случило. Напълно те разбирам какво ти е, защото и аз съм го изпитала два пъти вече. Наистина е ужасно. Знам, че няма думи, които да те успокоят и да отмият случилото се. Горе главата, миличка, ще дойде и твоя щастлив час. Искрено ти го пожелавам. Стискаме ти палци и успех! Flowers Rose 55

# 134
Вени горе главата!!!!!
Сигурно не ти е никак лесно,но трудностите ни помагат да разберем колко силни сме всъщност.
А ти със сигурност си много силен човек.

Много успех и скоро да ни зарадваш с хубава новина  Wink
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт