Декемврийско бебче не се срами,покажи на мама момче или момиче си ти!

• 20 986
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Привет, сладкишки   Hug

За обривите - със сигурност е от слънцето и от морето, и от плажа! А бременността само допринася за чувствителност. Shrew, дано ти мине по-бързо, аз когато имах такъв обрив, имах го по абсолютно цялото тяло, а може би и вътрешно, пих някакво хапченце вътрешно..., но сега ти си бременна, та може и да не можеш да взимаш вътрешно...Но все пак, ако не ти мине до седмица, пак се посъветвай с лекар. Не яж яйца! Докато не ти мине. Възможно е и от някой обяд с яйца на плажа да е било!?

За йога - аз не мога през седмицата  Sad, работя до 6 и докато се придвижа до някъде си става поне 7 часа, освен това ползвам поне два превоза в градския транспорт и е ужасно. Много ми е далече всичко, офиса ни е в Хладилника... За неделя мога обаче, но предпочитам да е следобед, сутрин ходим на църква и не обичам да отсъствам.

Лено, намерих го магазинчето вчера, има хубави нещица.

У нас все още ремонтът кипи и е някакъв ад от мръсотия абсолютно навсякъде... Докато се измажат стените около прозорците, докато изсъхнат, докато се боядисат с латекс...не може да се изчисти нищо. Не знам и до неделя дали ще приключи, а от понеделник тръгвам пак на работа!  Shocked Ужас някакъв.

На мен изследванията ми за щитовидната бяха ок, но загубих цял един ден в тази ендокринология!!! Да не ви занимавам, но ако на някоя от вас й се наложи да си изследва нещо там, нека ми пише, да й обясня какво е! Pontes, там всичко се плаща и то не е евтино никак, наглите му с нагли "здравни" работници, но се държат така, че все едно си измет! Отвратително просто.

Момичета, тази неделя няма ли да се виждаме! Хайде, де!?

# 106
  • Пловдив
Вече на работата ме хваща саклета! Всички ли работите? Чудя се от кой месец да си взема болничен. Имам нужда от почивка, защото след това ме чака много тормоз... Още повече, че си имам един малчуган на главата.
Добре, че в събота ще се чупим към морето. Още не сме решили къде ще ходим - в Созопол или Несебър, но това ще го мислим по пътя.

# 107
  • София
Здравейте, аз отдавна не съм писала, защото съм се побъркала около приготовленията за сватбата- тази събота е и вече ме тресе треската Laughing
Бебо е от най-активните- доц. Томова много му се смя и каза, че отдавна не е виждала толкова немирно бебе. Момченце е! Умирам от кеф Party
Иначе и ние ще правим ремонт в нов апартамент(необзаведен се местим), ама чак като се върнем от пътешествието в края на август-доста ще си поплажувам- за банските-тези които ми харесаха за бременни са на Триумф, ама са 100лв, не знам още , ако не харесам нещо друго в крайна сметка ще си ги купя. За дрехите за бременни- ходих  до Пловдив и за инфо на мамите от Пловдив в подлеза на Тримонциум има бутик Conti- сега има намаления и дрехите са уникални- има мнооого яки ленени панталони и роклички.
За хаповете- доц.Томова ми каза никаква фолиева, магнерот по два пъти дневно и витамини Top Levure(не знам дали така се пише)
Айде че стана дълго  bouquet

# 108
  • София
Аз понеже имам проблеми с щитовидната жлез през определен период изследвам ТСХ, отивам в Цибааб, пащам си и след някоко часа проверявам резултата в нета. Хич не ми се занимава с направления и т.нат. За сега , слава Богу, всичко е ОК. Praynig

# 109
Да ви кажа, аз също харесвам на Триумф банските, ама дай пари за хотел, дай пари за зъболекар, дай пари за ендокринология, дай пари за витамини, дрехи ... и просто си изкарах страхотно моренцето със миналогодишните ми половинки (мажех се с 20 фактор на Нивеа) и за плуването само с един цял бански от пантивека  Sunglasses и верно, щеше ми се да си купя нови..., ама не е кой знае каква болка. Важни са ми дрехите, че много пари отиват всеки месец за дрехи!
Тези от Триумф за бременни май са за по-бременни от нас, ние все пак сме само 4 месец или в началото на 5-я...

# 110
  • София
Аз не се харесах с половинките, не знам какво ми щукна и си взех нормален цял бански за 30лв, чисто черен. Ще го ползвам него, а като родя ще ходя на плуване с него, че целите са по-удобни за плуване.

# 111
  • София
да бе така е - много пари са си, а за кое по-напред. И аз много пари пръскам за дрехи, а и сега покрай това пътешествие поне 20 дена ще сме по хотелчета и т.н. и ще се озорим, но ми се ще една по-дълга ваканцийка. а междудругото, ако някой мисли да ходи към Св.Влас- познавам собственичката на едно хотелче, което е страхотно и доста приемливо като цена.Мога да дам координати. Ние ходим с кола и Слънчев бряг и Несебър са на минути път. Peace

# 112
  • София
Елито, разкажи за хотелчето, цени, условия?

# 113
Фифи, пратих ти на лични една извадка от книгата "Световната конспирация против здравето" В смисъл ако се интересуваш де . Аз бях потресена от това което прочетох . А ако не представлява интерес не я чети . На всички мами отнася се за ФЛУОРА който ни даваха в училище и който го има в пастите за зъби. Не помня от къде го свалих но които иска ще му го изпратя.

# 114
  • Бургас
ha sega i az da kaja 6tot sum novobranka, puk i dokat iz4eta tva onova i tq sesiqta mi svur6va ....
az li sum tutkava,  Wink
mi na4i termina mii na 19.12, i.... ne use6tam bebeto o6te  Close 6to taka? zeh sa pritesnqvam
Na si4koto ot gore izsledvaniqta mi ot4etoha anemiq, sega piq TOT-HEMA po lekarsko predpisanie.....
 i sum o6te po pritesnena 6toto mai ne mi ponasqt mnogo, ama nema begane kaza doktora Mr. Green i ot vsi4ko tova mi e edno takova stranno nqkakvo, malko neorientirano edno...
samo az li sum takava kriva????

# 115
Nikki_Ivanova, добре дошла и леко бременеене.
Тук има много мамита, които не усещат още нищо. Кажи ни години, какво бебче очакваш (ако вече знаеш) и първо ли ти е бебчето? За да те впишем в списъка ни отпред.

За това ТОТ-Хема... newsm78 не знам, може някой друг тук да е чувал...ако не - пиши в основния форум с точен въпрос...

Моля те да пишеш на кирилица!

# 116
Ники Иванова-добре дошла,не си крива,мила,просто си бременна LaughingМойта приятелка пи същото лекарство близо месец,и тя беше с анемия,но после смени дока-и новия и даде нещо друго,но не съм я питала подробности-ако те интересува,ще я разпитам.
Клеми,откъде този цял черен  бански-такъв ,че да ми побере корема,щото в тяло съм същата-само един корем отпред Confused

# 117
Ники - Добре дошла!
Тотемата си е гадна на вкус и може да ти е неприятно но в момента е най доброто за бременни така че ще търпиш. За бебето не се притеснявай особено ако е първо нормално е да не го усещаш или даже да не го разпознаеш че е бебчо. Не очаквай да те нарита от първия път . преди време писах - момичетата казаха че успешно съм отразила усещането - пърхане, гъделичкане, побутване, почукване , усещане че червата се движат. Най вече като легнеш на гръб се усеща.

# 118
  • София
Ники Иванова-добре дошла,не си крива,мила,просто си бременна LaughingМойта приятелка пи същото лекарство близо месец,и тя беше с анемия,но после смени дока-и новия и даде нещо друго,но не съм я питала подробности-ако те интересува,ще я разпитам.
Клеми,откъде този цял черен  бански-такъв ,че да ми побере корема,щото в тяло съм същата-само един корем отпред Confused
Ами... най-обкновен си е банския. Те наи са от много еластична материя банските, разпъва се, няма проблем. Е,  9 месечен корем няма да побере, но до 6 месец става.

# 119
  • София
Мамчета, има ли желаещи да се видим в неделя следобяд или привечер? Можем да се съберем в някое дворче, дори и да не сме много, какво ни пречи да се срещнем!
Чакам включване  Wink

Общи условия

Активация на акаунт