Декемврийско бебче не се срами,покажи на мама момче или момиче си ти!

• 20 984
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Момичета, днес си купих крем за лице на VISHY със слънцезащитен фактор 50+. Дали мога да го ползвам на плажа или ще ми е слабичък? Много се страхувам да не ми се появят лунички или някакви други разгрозяващи петна, защото по принцип съм със светъл тен.

А по въпросите, които ви тормозят - относно превията - изобщо не си го слагайте на сърце. Понякога човек с лошите си мисли предизвиква съдбата. Според мен, каквото е писано, това ще се случи. И все пак науката днес  е по-напред от едно време...

MAICHE, как може да четеш теми като "Родители, преживели загуба". Така само се настройваш отрицателно и по някакъв начин и бебето страда. Сега са ни нужни единствено приятни емоции. Да гледаме на живота през розови очила! Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 91
  • София
Току-що си записах час за 4.08 при д-р.Марков. Ще съм в 19 седмица, няма да съм в 20, но не вярвам да е проблем, това му е единствената дата за август, така че...

# 92
Приветченце, сладурани Simple Smile

Я кажете, чували ли сте за алергия, която е причинена от бременността? Сутринта ми се появи обрив по ръцете, после по краката, а сега и по корема. Местата, на които имам пъпчици са зачервени и имам сърбеж. Ходих на дерматолог, той каза, че е от бременността. Даде ми някакъв крем, който моят лекар забрани да използвам.
Здравей shrew. Преди 2-3 седмици и на мене ми се появи обрив, какъвто описваш. На мене ми казаха, че е от слънцето, и по-скоро от прегряване- на ръцете до лактите, на краката до колената. Тогава бях в отпуска и стоях навън по цял ден. Е, мазах го два пъти с Алергозан, но ефект нямаше никакъв. Мина от само себе си за около 1 седмица. Просто ако можеш не го пипай, за да не разраняваш пъпчиците.

# 93
Здравейте майчета!
Дано всички се чувствате така добре както се чувствам аз - бебчо доста честичко вече ми се обажда и доста категорично - силни ритничета.  За тези, които ще ходят до морето - какви бански ще ползвате.  Аз исках да си купя цял, но навсякъде са прекалено изрязани.  Иначе ми стават обикновените ми бански от миналата година, но не ми се иска да си разхождам и пека голата пупа. Някакви идеи да имате?

# 94
Здравейте,ето ме и мен,днес си взех резултата от БХС-дока каза,че е  добър 1:6730, и стига вече съм мърморила и съм си мислила глупости.Не знам,дали са ви изписали йодид,но на мен една приятелка ми  препоръча да гопия,за да нямам после проблеми съсъ щитовидната и дока ми го изписа,също каза и да пия повечко минерална вода с флуор,а след 6-ия месец мога да почна да взимам и таблетки флуор за мен и бебо.Голям щурчо е тоз бебок,брейййййййй-не ще да се покаже и тва е LaughingНо иначе доста са му заякнали крачката май-опитва се да ми пробие корема Party
Искам и аз на йога-ако решите да ходите кажете кога-щото съм в Дружба и н аПлиска ми е доста удобно.Аз и преди да забременея се занимавах у дома ,но понеже вече два месеца сме в ремонт,който не се знае кога ще приключим,та в този прахоляк и с тази алергия не ми се ще да се въргалям.
А относно обривите,четох  в едно книжле,че като си бременна и бебето нещо притискало черния дроб,та затова било нормално да ходим пъпчасали(все пак предполагам, че в рамките на нормалното,де).
Ако някъде ви се мернат готини цели бански-обаждайте Wink
Целувки на всички.

# 95
  • София
Здравейте HugЧак сега се добрах до компютъра EmbarassedИзлежавах ме се до 12.30,после кафенца,вестници,после фризьор 4470и сега почвам да оправям в нас ,че така сме разхвърляли CrazyМного ми се ходи и на мен на гимнастика или йога,обаче много далече на Плиска,трябва с такси да ходя,вече ме е страх да карам в голям трафик,пълно е с идиоти #2gunfireShrew и аз имам някакъв лек обрив,но само по лицето,почти не се забелязва,но аз си мисля,че е от слънцето,макар че не съм се пекла. Klemy къде ви е новия апартамент? FlutterГолямо инатче твоя бебок LaughingМоя от 10 седмица всеки път се показва GrinningКой Марков?От Фемина ли,ще ти прави феталната?За морето съм решила да не купувам специални бански,защото имам доста и все са ми готини,но ще си взема готини шалчета и ще седа на плажа с шал Blush

# 96
УРАААА!!! БХС - 1:2302 при очакван за възрастта 1:359 Много се радвам мили момичета аз почти се бях отписала от отбора. Ходих при Док и той каза - перфектно и ми предписа 2 бири да празнуваме.
Понтес, ниската плацента няма ли вероятност да се дигне? На една приятелка и се вдигна чак преди раждането

# 97
Докладвам за йогата - много объркано става и бая звънях, за да открия това което ни трубва, но ще гледам накратко да ви кажа-

- има възможност да се съберем групичка за неделя при една доста известна йога-инструктур, Надя Гавраилова. Тя по принцип води и друга йога в Гаятри Студио на Плиска и е доста известна в средите, а за нас ще води за бременни и вероятно няма да е в студиото, а у тях, което също е някъде на Плиска. С нея ще можем да се договаряме и за други удобни за нас дни - не само в неделя, а след работа например. Останалота ще го разказвам като се видим. Само моля да ми потвърдят тези, които ще идват и имате ли някакви претенции за часа, защото утре ще и се обадя да се разберем. За сега броя Клеми, Понтес и Алекс Шу и ако някоя се откаже трябва да зная, за да мога да се уговоря точно с жената, защото принципно тези курсове се сформират само ако има поне 2-3 човека. Може да ми пишете и на лични, за да не задръстваме темата.

- принципно има йога и в център Съвременни родители, но инструкторката е в отпуска и ще се върне след 15 август. Там занятията започват в 17 ч.

- за тези от Пловдив - намерила съм инструкторка, с която също можете да се уговаряте за удобен час, ако искате да ходите на йога - Даниела Неделчева - 0898 57 35 91 или 032/65 11 52 - това е някакъв център за родители, майки или бременни, не разбрах точно, но вие сигурно го знаете. Та тази жена може да идва и в София събота и неделя, ако не ни хареса Надя Гавраилова.

И сега за филолозите и подобни, както и тези, които са по философски настроени, мисля че ще ви е интересно да прочетете нещо от сайта на Гаятри Студио - има много полезни неща за размисъл и добро настроение. Страницата е дълга, но си заслужава постепенно да се прочете, а към края на страницата има и за пренаталното възпитание:)

http://www.yogabg.net/inspirations1.htm#prenatal_education

Дъбгичко стана, но дано да съм била полезна Hug

# 98
shrew  и аз имам такива пъпки появяват се и се скриват след няколко дена пак излизат и пак се скриват мажа ги с алергозан ама ефект нулев ще взема да отида на дерматолог да ми изпише нещо да ги мажа че сърбят и не се трае  Grinning

# 99
shrew  и аз имам такива пъпки появяват се и се скриват след няколко дена пак излизат и пак се скриват мажа ги с алергозан ама ефект нулев ще взема да отида на дерматолог да ми изпише нещо да ги мажа че сърбят и не се трае  Grinning

Уффф, наистина не е за траене, днес вече четири пъти се поливах със студена вода, това ме успокоява, мажа се с Betnovate cream....май има ефект. Почти съм сигурна, че е от слънцето защото в неделя попрекалих с морето   Blush

# 100
  • София
Няма какво да се чудиш Naughtyот слънцето,то е ясно ConfusedНа мен ми се получават точно от слънце,от солариум не.Даже сега се чудя защо ми излезнаха като не съм се пекла на слънце newsm78  grinning039Стой под чадъра Laughing

# 101
  • Vaudreuil Canada
Приветченце, сладурани Simple Smile

Я кажете, чували ли сте за алергия, която е причинена от бременността? Сутринта ми се появи обрив по ръцете, после по краката, а сега и по корема. Местата, на които имам пъпчици са зачервени и имам сърбеж. Ходих на дерматолог, той каза, че е от бременността. Даде ми някакъв крем, който моят лекар забрани да използвам.

Чувала съм - повечето от приятелките ми имаха такава радост по време на бременностите си - не се панирай явно минава от само себе си. Между другото може да е и от плодове зеленчуци или някакви витамини в комбинация със слънчицето. Бързо да се успокоява положението че сигурно е много гадно.

# 102
shrew това което си си купила да се мажеш на каква цена е?

# 103
Много е е евтино ама не знам дали е със същото наименование и в България, сладурано  Simple Smile
Абе само под чадъра стоя, е в морето няма как да си взема чадъра Simple Smile Тази година между другото в морето има доста гадории, така, че може и от там да е....
Даниелче, ако се попечеш може и да се махнат Mr. Green

# 104
  • Düsseldorf
Момичета с проблеми със слънцето,
аз от няколко години имам слънчева алергия и мазилата с висок фактор определено не са решение на проблема ми. Но открих едно на EUCERIN (медицинска козметика), факторът му е "само" 25, но е специално разработено за алергична и чувствителна към слънце кожа и ме спасява БЕЗОТКАЗНО! Има го в аптеките, някъде между 20 и 20 лв. беше, не помня точно....

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 13:56 от alex_shu

Общи условия

Активация на акаунт