Декемврийско бебче не се срами,покажи на мама момче или момиче си ти!

• 21 003
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз съм +4... Cry Cry Cry

# 151
  • Чикаго / София
Здравейте момичета!

Извинавам се, че се намесвам в темичката ви, но искам да помоля Veneziana да изтрие част от съобщенията си защото в кутията й няма място и немога да й пратя лично съобщение!

Успех ви пожелавам на всички и здарви и сладки бебета през Декември! Страхотен месец е за бебета и моето голямо момиченце е родено на 5.12.2003г.

bouquet

# 152
Привет и от мен в новата седмица.
По повод на яденето- цяла сутрин киснах в кулинарния форум и само ми текоха лигите. Добре че нямам много време да готвя.
С килограмите съм с около 1-2 в повече от преди. Уж е нищо, и корем още нямам забележимо, обаче дрехите отдавна не ми стават и се чуствам безкрайно отпусната и дебела.
А ми се яде като за световно. Обаче като хапна малко корема ми се подува все едно съм изяла цяла диня и ми е тежко и не мога да си намеря място от дискомфорт. 

# 153
Shrew, аз от началото на бременността съм качила 5-6 кг. Бях 54,5 сега съм 59,3.
И на мен ми се хапва...вече и не ми се гади толкова много от сладкото...
Дано да не качим много, но Shrew, не се притеснявай - няма да стоиш гладна, щом ти се яде! Нали сега бебчето диктува! baby_neutral

# 154
Shrew, не се притеснявай, надали има по трагичен случай от мен. Бях 44кг, сега съм 52! Ям като невидяла и не знам какво ще правя но пък не може и да не ям, надявам се че ще успея да отслабна после.   Peace

# 155
  • София
За килограмите да ви кажа, всеки акчва индивидуално, някой качват най-много първите месеци, а други в 5-6, има таква които качват да речем 6кг в 9 месец. Аз предния път, до тук бях качила 8, т.е. двойно от сега, а до края качих 18, така че ако я карам все така, на половина от първия път накрая ще са само 9... Praynig Така че не се притеснявам толкова много.

# 156
Предполагам, че по-слабите жени качват по-бързо в началото?

# 157
  • София
По мои наблюдения да, но пак не е твърдо правило.

# 158
aз до сега качих само 1-2 кг от 49 станах на 51 kг като хапна добре ставам 52кг ,но апетита все още ми липсва ям си нормално дано да не кача много килограми до края на бременноста ,майка ми като е била бременна с мен е качила само 10кг дано и аз да съм така като нея  Grinning

# 159
  • сто акровата гора
Аз до тук съм +2,5 и съм по-слаба от преди да забременея, защото повръщането беше кошмарно при мен  Confused Надявам се да не си "наваксам" внезапно, защото е по-добре да не се качва прекалено, но Клеми е права, при всеки е индивидуално, като ни се яде ще ядем, пък после ще сме на диети  Mr. Green

# 160
  • София
Shrew спокойно,аз сутринта бях+ 5.5кг Mr. Greenдогонвам те LaughingУж ям предимно плодове и зеленчуци,хляб-малко пълнозърнест,но като ми се прияде нещо сладко,веднага хапвам  Embarassedнищо неможе да ме спре,оная вечер в девет вечерта поръчвах спагети,торта гараш  и един десерт от Виктория и това само за мен smile3511Въобще не мога да се контролирам.А и вече сутрин пак почнах кафенца с бисквитки smile3534,много ми е сладко,че допреди седмица хич не ми понасяше кафето.А и както съм си по цял ден в къщи и аз вися само в готварския  форум и се чудя каква вкусотийка да си сготвя Embarassedа бе ,пълен ужас Mr. Green

# 161
  • София
Ми аз стартирах 55, сега съм 60 кг. Но съм си слаба, никъде не виждам промяна, освен корема и малко дупето. Не се ограничавам, хапвам нонстоп. Слава Богу природата си знае работата и някак джанкфууд не ми се дояжда!
Нооо....откакто мина гаденето и се почувствах пак човек се хващам как ми се пуши Embarassed  Алкохол изобщо не ми се пие, но цигаркааа...лошо.

Понеже съм още мноого бясна от посещението си при Мазнейкова, ще ви информирам утре...та да избегна нецензурни епитети  #Cussing out.

# 162
  • София

Понеже съм още мноого бясна от посещението си при Мазнейкова, ще ви информирам утре...та да избегна нецензурни епитети  #Cussing out.
Да кажеш утре,че имам записан час за 1 август,да знам дали да ходя при нея Thinkingколкото положителни,толкова и отрицателни мнения съм чула за нея.

# 163
Здравете.
По въпроса за килогламите, аз започнах на 62, после станах 55.
Чак миналата седмица възтанових 1 и съм много радостна! Grinning
И съм се разхубавила нещо, заглеждат ме повечко по улиците. Embarassed
А и коремче нямам хич още....
И на мен ми се ходи на училище с вас, ама съм далеч. Иначе от 1 седмица ходя всеки ден на плаж, сега обаче ще си почина малко, че май се поуморих. Давам витамин Д на бебчето.
Много приятно се усеща, много е нежно движението и ритничетата! Heart Eyes

# 164
Пък аз съм утре на феталната в центъра Фемина, от 19ч. при някаква д-рка В.Димитрова? Някой чувал ли е за нея?

А за Мазнейкова и аз чух кофти работи. Може да има и тук мнения за нея, в търсачката - аз така си намерих мнения за доктори, докато си търсех име за редовната женска консултация...Има някъде тук списък с имена на доктори и мнения.

Общи условия

Активация на акаунт