Пубертетът при момчетата - тема 6

• 41 179
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Ще се откроява, не се тревожи  Wink Joy

# 601
  • Перник
Ще се откроява, не се тревожи  Wink Joy

Да, със сигурност Simple Smile Истински перничанин - с официален анцуг Joy

# 602
С мен също за били много строги. Стигало се е до шамари и това смятам, че въобще не ми се отразило положително.

Водили ли сте децата си на психолог? Синът ми ми идва странен повече от обиновено. Раздразнителен е, вика и се нерви, почна да намалява ходенето на тренировки, все нещо го боли.

# 603
За боя и на нас не ни се разминаваше - с колана, с чехъла... Минало, заминало, предпочитам да не си го спомням.
За официален анцуг и аз претърсвам магазините - ако има как само с увиснали торби да ходи... Добре че има униформа за училище и не ги пускат да влязат без нея, че да го видя нормално облечен.
За психолога - водила съм го и аз също съм ходила. Те са свързани процесите и няма как само единия да се развива. Беше полезно и за двама ни.

# 604
  • sofia
Ние имаме добър училищен психолог. Ако е напрегнат, объркан или не знае как да постъпи, сам ходи. Много му е полезно, чувства се добре след такива разговори.

# 605
Ние имаме добър училищен психолог. Ако е напрегнат, объркан или не знае как да постъпи, сам ходи. Много му е полезно, чувства се добре след такива разговори.

В държавно училище ли е? И ако да, в кой град?

# 606
  • sofia

В държавно училище ли е? И ако да, в кой град?
  Да, в държавно училище. За София става въпрос.

# 607
  • София
Аз имам късмета съпруга ми да е психолог, макар и не детски. И въпреки, че си каза, че не може да бъде обективен, все пак успява да му помага в дадени моменти, които за синковеца са важни. Той много обича да говори с баща си за важните неща

# 608
Аз имам късмета съпруга ми да е психолог, макар и не детски. И въпреки, че си каза, че не може да бъде обективен, все пак успява да му помага в дадени моменти, които за синковеца са важни. Той много обича да говори с баща си за важните неща

Страхотно е мъжете в семейството да се поддържат...

# 609
  • Някъде в Европа...
При нас пък бабата (моята майка) е психолог, действащ...Лошото обаче е, че живеем заедно  и не може безпристрастна да е - баба е преди всичко и то от старото поколение, със съвсем различни разбирания от мойте за родителството..

# 610
  • Варна
Ех, че нямаме и ние психолог под ръка Sad . Ходи известно време, сигурно повече от година, но имахме период, в който не ни беше много розово финансовото положение и го спрях. Добре му се отразяваше.

# 611
Интересна тема, която ме вълнува, предвид това, че имам 12-годишен син.
Аз съм психолог, но непрактикуващ.
Не зная доколко това помага във възпитанието на детето ми, но се старая с всички страхове, които може да изпита една майка Simple Smile.

# 612
Хубаво е в близост до тийновете да има психолог,смятам,че би повлиало положително във всяка една посока,но уви около нас няма.Аз също съм се замисляла,дали има нужда,(като малък съм го водила,но не се откри да има належаща продължитилна работа).Та го отдавам на растеж,хормони и т.н.,като не толерирам простотията и в същото време говоря до откат.Радва ме това ,че споделя и търси мнение и съвет,макар,не винаги да се вслушва в тях.Тези дни понавестих учителите, да видя какво е дереджето.По всеобщо мнение е възпитано и кротко дете,малко разсеяно(аз това си го знам) и напоследък давал вид на по-голям ученик.А дано се укроти и за в бъдеще,че у дома е взривоопасен понякога.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 15:56 от bobsi81

# 613
  • Варна
И моя последно време на моменти ми изглежда по-голям, свива ми се сърчицето.

# 614
  • София
Момичета, много ви благодаря за съветите. Ходихме до Декатлона и избрахме страхотни обувки за 60 лв. Само дето нямаше неговия номер. Мери 41 номер, каза че са му много удобни на широчина, че неговия крак е широк и тесните обувки много го стягат, обаче му стават съвсем точно на крака. И в крайна сметка му поръчах от сайта 42 номер. Направо не мога да повярвам - за една година скочи от 40 номер на детската номерация на 42 номер от мъжката.

Общи условия

Активация на акаунт