Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 332
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, не забравяйте, че кокосовото масло не е ок за лицето, има висок комедонен индекс и запушва порите! От опит Ви го казвам!

# 466
Да изкажа и аз недоволството от кибрит и за мен е пълно разочарование!Поръчах веднъж мъжката за Коледа и за първи път за себе си Sad

# 467
Още не съм си взела кутията, автомата до който съм я поръчала се беше развалил, дали да не пропусна Simple Smile
Поръчах я заради маската, допада ми наличието на балсам за нокти, но си давам сметка, че просто съм фен на подобни продукти, за масовата аудитория не стават. Спирулината също мога да я оценя, но по никакъв начин не се връзва с темата, шоколад сякаш щеше да е по-добър избор Simple Smile

NAILBOX са пуснали нова кутия, чудя и се.

# 468
И аз си мислех дали да я взема или не, но все пак съм я поръчал вече. Голямо разочарование. И аз си мислех, че ще има книжка, но нещо не съм разбрала. И аз си мислех, че за 2 месеца можеше да направят много по-добра кутия. Тази купичка е като за еднократна употреба.

# 469
Влизам само да ви кажа, че вчера поръчах детска кутия. Е, във фейсбук има списък и някои снимки на нещата които съдържа, но така ме устройва перфектно. Изглежда интересна. Дано и па малката да й допадне.

# 470
Влизам само да ви кажа, че вчера поръчах детска кутия. Е, във фейсбук има списък и някои снимки на нещата които съдържа, но така ме устройва перфектно. Изглежда интересна. Дано и па малката да й допадне.

аз бих й се зарадвала /blush

# 471
  • Варна
Здравейте, искам да ви попитам някой пробва ли маската от кутията на Кибрит?  Аз да и попи мигновено, но ми пресуши кожата ми след 10-15 мин. и веднага я свалих.

# 472

Коя е кутията?

# 473
Bistra Kostdinova ползвала съм я същата маска, беше във Фулбокса преди година. На мен много ми хареса и да, наистина изсъхва на лицето веднага. Това е нощна маска, ако не изсъхне така, ще се размаже по възглавницата. Не се притеснявай, ползвай си я, на мен ми се отрази много добре. Държах я в хладилника, че е с кратък срок на годност и за всеки случай.

# 474
Разписах се с Марви. Чакам я с нетърпение

# 475

Коя е кутията?
Кутийката на Ними - така е страничката във фейсбук.
Сега видях и аз Марви, но доста се чудя. При положение, че доста от нещата не мога да приемам сега като съм бременна, отделно имам проблеми с кожата на лицето и не ми се тестват кремчета, шампоани и душ-гелове имам, та може и да я пропусна, макар че доста ме съблазнява.

# 476
  • Бургас
Момичета искам да поръчам някоя кутия, харесвам бяла козметика, грим продукти също, но предпочитам да няма хранителни продукти, на режим съм и няма кой да ги яде у нас, какво бихте препоръчали?

# 477
  • Варна
Момичета искам да поръчам някоя кутия, харесвам бяла козметика, грим продукти също, но предпочитам да няма хранителни продукти, на режим съм и няма кой да ги яде у нас, какво бихте препоръчали?
https://www.facebook.com/belleboxbg Пиши им за тазмесечната кутия предполагам, че имат бройки и беше страхотна понагоре в коментарите има и снимка с продуктите: Корейска шийт маска, маска за коса, серум за лице, околоочен крем и розова вода-спрей. Следващата им кутия ще е с грим продукти предполагам, а цената е 24.99 лв. на месец. Когато решиш прекратяваш или си замръзяваш абонамента, което е добре защото нямат обвързване със 3 или 6 месечен срок, както повечето други кутии

# 478
Здравейте, искам да ви попитам някой пробва ли маската от кутията на Кибрит?  Аз да и попи мигновено, но ми пресуши кожата ми след 10-15 мин. и веднага я свалих.

Аз я имам от друга кутия, но тя е против бръчки и мисля че идеята е "лифтинг"
И на мен така ми действа, само ме пресуши :/

# 479
Такива са само Bellebox и My Full Box, аз поръчвам и препоръчвам последната. Тя е и най-необвързваща - може да си купиш и една кутия, а ако решиш - абонамента не е предплатен.

Общи условия

Активация на акаунт