Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 258
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Фул бокс ще имат специална кутия Април месец по случай рожденият им ден, ще съдържа 10 продукта и ще е на цена от 39,00лв.

# 631
  • София
Някой има ли снимки на последните 2 издания (за домашна грижа) на Nailbox? Чудя се.

# 632
Някой има ли снимки на последните 2 издания (за домашна грижа) на Nailbox? Чудя се.
Това е Коледната кутия
https://www.instagram.com/p/B5-V2WcACGl/?igshid=hwnd5snzlzxc
Сега очаквам и пролетната... Аз бях много доволна от Коледната кутия, сега има намаление за пролетната на 26. 50лв  мисля!

# 633
Момичета, днес получих осмомартенската кутия на My Gorgeous Box.

Нямам търпение да пробвам продуктите, всичко изглежда страхотно 🤩

# 634
И на мен ми харесват,пускам снимка,но не знам как е скрит коментар.Има и скраб за тяло,крем за очи,солети от лимец и курабийка.Хубава е кутията.

Иха, всички продукти изглеждат много сладко!

# 635
  • София
Това е Коледната кутия
Сега очаквам и пролетната... Аз бях много доволна от Коледната кутия, сега има намаление за пролетната на 26. 50лв  мисля!

Благодаря, ще чакам снимки. Relaxed

Момичета, днес получих осмомартенската кутия на My Gorgeous Box.

Нямам търпение да пробвам продуктите, всичко изглежда страхотно 🤩

Ще поръчвам! Simple Smile Някой в района на кв. Лозенец, ако иска, може да се обединим за доставката, че са прекалили - 5.50 лв. Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 11:40 от bebsun

# 636
  • Варна
Heartpulse Поръчах си втора кутия Кибрит, крема за лице е невероятен и е най-скъпия крем, който някога съм получавала, но едва ли бих си купила сама. За лосиона за тяло вече писах, че попива бързо, хидратира много добре и не омазнява, а мъжа ми ми приватизира ролера  Stuck Out Tongue Sparkling Heart

# 637
Аз дълбоко се съмнявам в ефекта от този силно надценен от към цена крем... като гледах състава, ефект може да има само самовнушението покрай цената му. Най-скъпите кремове, които съм ползвала са на Filorga, но и те са силно надценени като ефект. И като цяло каква суровина трябва да се вложи в нещо, за да струва толкова във формат 50 мл?! Разсъждавам си просто...

# 638
И аз най-после си получих Кибрит-а:) Все още не съм пробвала продуктите, но съм съгласна с мнението на jazzzy, че съставът на крема не е нещо особено и не очаквам кой знае какъв ефект. И все пак, свърши ми дневния крем, така че ще си го изразходя (стига само да ми пасне на кожата, де:). А, да, пробвах кремчето за ръце - много добре ми хидратира сухата кожа на ръцете.
А що се отнася до Filorga, обожавам Hydra-Filler маската - ефектът при мен е моментален:) За съжаление, незнайно защо я спряха за продажба във България..

# 639
  • Варна
И аз най-после си получих Кибрит-а:) Все още не съм пробвала продуктите, но съм съгласна с мнението на jazzzy, че съставът на крема не е нещо особено и не очаквам кой знае какъв ефект. И все пак, свърши ми дневния крем, така че ще си го изразходя (стига само да ми пасне на кожата, де:). А, да, пробвах кремчето за ръце - много добре ми хидратира сухата кожа на ръцете.
А що се отнася до Filorga, обожавам Hydra-Filler маската - ефектът при мен е моментален:) За съжаление, незнайно защо я спряха за продажба във България..
Не знам дали ще има ефект, но попива бързо и не запушва порите, а кожата ми е хидратирана цял ден и цяла нощ без да ми тежи, а и заради цветя някак изравнява тена Simple Smile Струва си да се опита, а и още ме е яд, че не си купих втора коледна кутия защото серума също беше невероятен, а пазарната му цена е 100лв.

# 640
Това е Коледната кутия
Сега очаквам и пролетната... Аз бях много доволна от Коледната кутия, сега има намаление за пролетната на 26. 50лв  мисля!

Браво, значи все пак слушат мнения

Аз нали си върнах кутията с 10те крема за ръце и ме питаха какво да подобрят
Simple Smile

Тази е добре балансирана - лакове грижа, лепенки пиличка

А и нещата на Кучио и CND са над 25 лева

# 641
My full box ще са в Спиди на 5ти. Явно и Белбокс тогава. Нямам търпение Simple Smile

# 642
Аз поръчах Nailbox, от коледната стикерите ми са бели, другите неща сякаш са същите. Интересува ме обяче какво слагат в професионалните издания?

# 643
Аз поръчах Nailbox, от коледната стикерите ми са бели, другите неща сякаш са същите. Интересува ме обяче какво слагат в професионалните издания?
От време на време, качват снимки в инстаграм какво е представлявала кутията за професионална употреба... Може да погледнете там

# 644
  • Варна
Белбокс щели да изпращат кутиите на 9-ти.
Честит празник!!!

Общи условия

Активация на акаунт