Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 906
  • 968
  •   1
Отговори
# 540
И при нас за 10+ пъти е НЕ.
И сама като съм била съм пускала, и след като се събрах с мъжа ми, и след като се роди детето... и не ни искат 😁
Сега остава и детенцето ви да стане на 18г, да се омъжи/ожени и изведнъж ще ви изберат с мъжа ви. В кръга на шегата го казвам, дано не се засегнете. 😇😅

# 541
Възрастта не бива да ви отказва. Всичко зависи от качествата на човек. Да, времето за работа за върху пенсионни фондове и прочие е съкратено, но пък имате път за пенсиониране в България. Освен това обикновено децата са по-големи и проблемите с таксите за градини и летни лагери не са съотносими, което е огромен плюс. Ако и лесно се сближавате с хора, въобще не бих обърнала внимание на възрастта.

# 542
Не бързайте, че сте избрана не значи, че ще получите виза, знаете.
Към мен ли е?
Имам туристическа виза, 2 транзитни.
Кей номера ми е малък 2 хиляди и нещо.
Аз ако не сгафя с документите съм си вътре, принципно. Simple Smile

Дано! Щом толкова го искате Simple Smile
Ако сгафите с документите ще Ви искат отново, каквото е необходимо. Не е проблем това изобщо.
Тогава проблема е само указа на Тръмп от април, за забрана на издаван на визи, нали?

# 543
И сама като съм била съм пускала, и след като се събрах с мъжа ми, и след като се роди детето... и не ни искат 😁
Сега остава и детенцето ви да стане на 18г, да се омъжи/ожени и изведнъж ще ви изберат с мъжа ви. В кръга на шегата го казвам, дано не се засегнете. 😇😅

😂 няма как да се засега от такъв отговор. Ама бая време има докато стане на 18+, има-няма 10ина години 😁 ако така ще стане, ще чакам 😂 до сега колко чаках, ехее

# 544
Не бързайте, че сте избрана не значи, че ще получите виза, знаете.
Към мен ли е?
Имам туристическа виза, 2 транзитни.
Кей номера ми е малък 2 хиляди и нещо.
Аз ако не сгафя с документите съм си вътре, принципно. Simple Smile

Дано! Щом толкова го искате Simple Smile
Ако сгафите с документите ще Ви искат отново, каквото е необходимо. Не е проблем това изобщо.
Тогава проблема е само указа на Тръмп от април, за забрана на издаван на визи, нали?

Указът беше свързан с пандемията.
Вече се издават визи, влезте в сайта на посолството.

# 545

😂 няма как да се засега от такъв отговор. Ама бая време има докато стане на 18+, има-няма 10ина години 😁 ако така ще стане, ще чакам 😂 до сега колко чаках, ехее
Срещала съм доста хора, при които става точно по този начин. Всичко им е наред и са добре устроени и хоп избират ги. 😂 Успех за следващото кандидатстване. 🍀

# 546

Мой приятел твърди,че ще се удължава до изборите. Не знам, ще видим.

Та какво може да ме препъне мен? Визи ще има поне до номер 15-20к, а тази година разади кризата може и доста хора да не се престрашат да си попълнят ДС 260.

# 547
Леле, Лъкии, толкова много ти се радвам. Пожелавам ти светло бъдеще в мечтаната страна.
Време ти беше. Стискам ти палци. А ние наесен с песен.

# 548
Много шантаво време е и не мисля, че беше нещо лично насочено към вашето семейство. Като започнем от състоянието на икономиката и стигнем до социалното напрежение, много неща могат да се променят до есента и да се окажат спънка.

# 549

Мой приятел твърди,че ще се удължава до изборите. Не знам, ще видим.

Та какво може да ме препъне мен? Визи ще има поне до номер 15-20к, а тази година разади кризата може и доста хора да не се престрашат да си попълнят ДС 260.

Точно днес четох, но не намирам линк към новината - възобновили са издаването на визи.
Вие ще почакате, не става от днес за утре. Дотогава всичко ще е спокойно.

# 550
Oт 2012-та пускам. Бях в щатите, бях къде ли не, бях сама, бях перфектния кандидат. Сега съм си установена и щастлива у дома с детенце на 2 г, и те ме избраха...Играта се променя изцяло...Даже и нов апартамент си купих миналото лято на зелено...
Май трябва и да се омъжвам сега...
От къде се започва....оле мале
хахах, ти поне си купила миналата година апартамента, радвала си се година, а ние го взехме и седмица по късно разбрахме, че сме изтеглени Grinning и с две деца по на 2г 🤦😎
Но ей ни на, вие 2г в щатите 😀
Смело напред  !

# 551
  • Sunshine state
Влизам в темата и какво да видя??? Лъки са я избрали!!! Честито, Лъки! Много, много се радвам за вас! ❤
От мен 2 пъти "не" за сестра ми. Те си се устроиха в кралството, но нямаше да е зле.

# 552
Най сетне, йес за мен.
Избрана съм с малък номер! 2к

# 553
  • София
Инка, да си работила във Виваком?

# 554

хахах, ти поне си купила миналата година апартамента, радвала си се година, а ние го взехме и седмица по късно разбрахме, че сме изтеглени Grinning и с две деца по на 2г 🤦😎
Но ей ни на, вие 2г в щатите 😀
Смело напред  !
Не съъм, на зелено е. още на никъде, само се зарадвахме, че детето ще си има детска стая...
Обаче, друго било писано...

Пупитка, мерси!
А вас като избраха го помня, все едно беше вчера! А ето ви вече устроени добре, американци.

Общи условия

Активация на акаунт