Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 119
  • 968
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Здравейте, съжалявам за нахлуването в темата, но имам няколко въпроса, които не ми дават мира.
ММ е одобрен за зелена карта /майка му пусна 2017г документи да заминем/, но тогава още не бяхме женени. Та сега след като сме женени има ли шанс да заминем цялото семейство или не? Горе долу до колко време пристигат документите от посолството до Бг, защото ни казаха че трябва да ги чакаме? Каква е процедурата след това?
Благодаря предварително, и се извинявам ако е обсъждано преди.
Здравейте, от кога е одобрението?
От 10.07.2020г

# 901
Само да вметна,
темата е за лотарията, а не за петиции. Освен това не бих оставила на форума да решава съдбата ми. Всички въпроси които имате, отнесете към посолствата. Може и по и мейл да питате.
Предвид създалата се ситуация с ковид 19, и предстоящите избори за президент, едвали някой тук от нас може да Ви каже какви са шансовете за заминаване.

# 902
Добро утро на всички! Има публикуван бюлетин за провеждане на интервюта за DV 2021 през октомври.
Прилагам Ви линк, за да се запознаете - за Европа са посочени номера до 2 500.

http://britsimonsays.com/first-dv2021-visa-bulletin-published/

и оригиналния линк:

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa- … ptember-2020.html

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 09:27 от majabees

# 903
  • Sunshine state
348 за България. 😳 Интервюта няма да има, така ли?

# 904
348 за България. 😳 Интервюта няма да има, така ли?
Много малко изтеглени, но пък и много малко са пуснали апликации в световен мащаб  само 6,741,128

# 905
348 не сме малко, много сме, силни сме!
Успех на всички, дано падне този бан и скоро да се редим на гишетата в Лозенец.

# 906
  • Sunshine state
3,900 за Албания и 5,000 за Узбекистан. Нямам думи. 🤨
Дано падне банът и интервютата да започнат! 🙏

# 907
Броят изтеглени за Албания и Узбекистан наистина е впечатляващ на фона на останалите, особено за Албания, която е с население под 3 млн. Ако продължат тази тенденция и следващите години, то хора няма да останат там Smiley

Гледам и че Беларус, Казахстан и Украйна също са сред страните с доста изтеглени. Може би определянето на бройките за конкретни региони/държави е свързано с геополитически интереси.

# 908
  • Sunshine state
Нищо чудно да не останат - от години се знае, че БВП на страната идва отвън. Тук е заринато с албанци. Странна история. Не знам пък на узбекистанците каква им е историята, ама тези са си опасни.

# 909
Здравейте, малко ми е неудобно да питам,  но решихме тази година да участваме с майка ми за Зелена карта. Досега не сме участвали. Въпроса ми е какви са условията за кандидатстване и кога започва то? Нова съм в темата и не знам откъде да започна. Благодаря ви.

# 910
Здравейте, малко ми е неудобно да питам,  но решихме тази година да участваме с майка ми за Зелена карта. Досега не сме участвали. Въпроса ми е какви са условията за кандидатстване и кога започва то? Нова съм в темата и не знам откъде да започна. Благодаря ви.

На първата страница в първия пост има достатъчно информация като за начало.

# 911
Благодаря.

# 912
Толкова бързо мина тази година а то станало време пак да кандидатстваме. Аз май нещо пак не съм разбрала. Кога се кандидатства тази есен? Май доста съм се дезинформирала 😆

# 913
  • София
Октомври трябва да пуснат, само че сега как я забатачиха с тия интервюта не знам какво ще стане.

# 914
А тези, които сме изтеглени от дв 2021, и не се знае за нас ще има ли интервюта, сега октомври да пускаме ли пак?

Общи условия

Активация на акаунт