Лотария "Зелена карта" 2021

• 71 060
  • 968
  •   1
Отговори
# 300
И аз вчера не успях, днес отново опитвам, пак неуспешно. Явно не е нашата година.

# 301
Пробвам от два дни от лаптопа и не става.
Пробвах от телефона и от първия път ... стана.

# 302
И аз се тутках досега. Опитах преди няколко дни, не стана и зарязах всичко, чакайки да се оправи сайта. Но като прочетох тук, видях, че си е същото.
Седнах преди малко и първата апликация ми я прие веднага, а на втората рефрешнах 2-3 пъти и стана. Chrome ползвам, ама и преди бях с Chrome, когато не ставаше.
Просто сайта е много претоварен и явно съм се мушнала между  почивките на опитващите Grin Успех на всички.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 10:24 от Re-Born

# 303
Много на сериозно сте се взели ми се струва.Точно заради вас ще удължат срока как ли пък не.

# 304
  • Сф
Или ще ги накарам да отменят лотарията като миналата година или да оправят сайта до 16 часа Българско време или и бог няма да им помогне като се захвана с тях... KYC...!

Ще те призная като ги накараш. До тогава звучиш несериозно. Wink

# 305
Към всички , които имат проблем с подаването на формата за Зелена Карта (Dv2021 ) ! : Използвайте браузър "Mozilla" защото тя позволява пре-подаване на формата само чрез рефреш. До като "Chrome" и "Explorer" ви карат да попълвате всичко на ново. Може да се наложи 100 пъти да рефрешете , но не се отказвайте !!! Тук има и клип , които да ви даде още по голяма яснота за това какво трябва да правите: https://www.youtube.com/watch?v=9wC6tyR7z6A

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 12:14 от Maxim Savov 647802

# 306
Dv2021 и се регистрира днес точно заради това ли?Да обясняваш кой какъв е?

# 307
И аз вчера не успях, днес отново опитвам, пак неуспешно. Явно не е нашата година.

При мен стана от лаптопа - след като натисна Събмит и другата страница не ми зареди, връщам назад и пак Събмит, докато стане. Тя формата е запаметена и няма нужда да се попълва пак. Ползвах Google chrome

Не знаят с кой си имат работа и какво ги чака!

Аа, не знаят. Със сигурност знаят и затова не те пускат да участваш Joy

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 11:59 от Анонимен

# 308
От 24 часа се опитвам да попълня формуляра. Успешно ми зарежда само първата страница и след като успешно съм прекачил снимка и съм попълниш всички данни следва да натисна бутона продължи и след като го натисна изписва че няма връзка със страницата и изписва грешка. Пробвах от Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, на лаптопа ми а също и от Chrome на смартфон ми. За съжаление резултата е един и същ. Връщах назад, рефрешвах, повтори наново попълването на целият формуляр, абсолютно нищо не работи. Аз съм пускал и други години в последният момент и никога не е имало проблем. Очевидно е че има някакъв вътрешен саботаж от страна на американското правителство за да не им работи сайта. Ей сега чакам KYC да отвори след 5 часа и ще и счупя телефона да звъня директно ще ги направя на 5 стотинки такъв скандал ще им заформя че такова нещо не са чували преди. Ще им кажа аз как се ограничават права на хора и как се крадат такива и че това няма да им се размине ако не удължат срока на лотарията да изместят датите с поне седмица напред или да анулират лотарията и да пуснат нов период както стана миналата година или им давам 1 час да направят сайта работещ! В 7:30 Est  при нас 14:30 отваря офиса и ги мятам по телефона. Не знаят с кой си имат работа и какво ги чака!
smile3532 smile3532
Да не си спал/а цял месец. Пък ако не те мързеше, можеше да прочетеш темата и да разбереш с кой браузър и през какво устройство става без проблем.
Аман от Ганьовци дето си мислят, че света се върти около тях.

С този атитюд в щатите ще цъфнеш и ще вържеш.

# 309
От 24 часа се опитвам да попълня формуляра. Успешно ми зарежда само първата страница и след като успешно съм прекачил снимка и съм попълниш всички данни следва да натисна бутона продължи и след като го натисна изписва че няма връзка със страницата и изписва грешка. Пробвах от Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, на лаптопа ми а също и от Chrome на смартфон ми. За съжаление резултата е един и същ. Връщах назад, рефрешвах, повтори наново попълването на целият формуляр, абсолютно нищо не работи. Аз съм пускал и други години в последният момент и никога не е имало проблем. Очевидно е че има някакъв вътрешен саботаж от страна на американското правителство за да не им работи сайта. Ей сега чакам KYC да отвори след 5 часа и ще и счупя телефона да звъня директно ще ги направя на 5 стотинки такъв скандал ще им заформя че такова нещо не са чували преди. Ще им кажа аз как се ограничават права на хора и как се крадат такива и че това няма да им се размине ако не удължат срока на лотарията да изместят датите с поне седмица напред или да анулират лотарията и да пуснат нов период както стана миналата година или им давам 1 час да направят сайта работещ! В 7:30 Est  при нас 14:30 отваря офиса и ги мятам по телефона. Не знаят с кой си имат работа и какво ги чака!
smile3532 smile3532
Да не си спал/а цял месец. Пък ако не те мързеше, можеше да прочетеш темата и да разбереш с кой браузър и през какво устройство става без проблем.
Аман от Ганьовци дето си мислят, че света се върти около тях.

С този атитюд в щатите ще цъфнеш и ще вържеш.

Ако беше прочела това което пиша щеше да ти стане ясно че съм пробвал с всички устройства и с всички браузъри и не се получава. Изявлението ти "с кое устройство и с кой браузър става без проблем" е мека казано глупаво и смешно в този момент се изложи здраво. А щом смееш да се подиграва на човешкото нещастие аз ще ти кажа едно и го запомни. Когато дойде денят няма да си вече толкова So_Lucky, защото някой гледа отгоре и всичко се връща!

# 310
А щом смееш да се подиграва на човешкото нещастие аз ще ти кажа едно и го запомни. Когато дойде денят няма да си вече толкова So_Lucky, защото някой гледа отгоре и всичко се връща!
Не се подигравам на човешкото нещастие, а на човешката глупост и мързел. Догодина чакай пак последния момент да пуснеш, може да ти върже.  newsm10
Ще си вържа червено конче, да не ме хващат клетви от такива смешковци.  Mr. Green

# 311
А щом смееш да се подиграва на човешкото нещастие аз ще ти кажа едно и го запомни. Когато дойде денят няма да си вече толкова So_Lucky, защото някой гледа отгоре и всичко се връща!
Не се подигравам на човешкото нещастие, а на човешката глупост и мързел. Догодина чакай пак последния момент да пуснеш, може да ти върже.  newsm10
Ще си вържа червено конче, да не ме хващат клетви от такива смешковци.  Mr. Green

Не червено конче ами червен шал да си сложиш пак тая. Аз не те съдя и не казвам нищо за тебе защото не те познавам. А ти имаш наглостта и глупостта да ме определяш без дори да знаеш нищо за мене "бай ганьо", "смешно". Личи си че си "жена" със "стил". На мене ми приличаш на това което говориш на една дърта селска пръчка пълна с комплекси!

# 312
Ама защо някой все ви е крив на вас???
Сайта скапан браузъра не зарежда ние в темата сме ..........?Като се рефрешне 5пъти и става,а това,че мн хора чакат последния м8мент после да не се чудят защо всичко не е в ред.Чакам да споделиш след разговора дали са удължили срока заради теб???Може да помогнеш на много хора.

# 313
  • Sunshine state
Не мисля, че е от претоварване това със сайта, защото и тук доста хора около мен имат проблеми с подаването без оглед на часа и датата. Явно има някакъв проблем тази година. Thinking

# 314
  • Down south

Няма да чакам догодина. Има си срок официален той изтича в 19:00 часа Бг време днес. Има още 9 часа и сайтът трябва да работи а той не работи. Или ще ги накарам да отменят лотарията като миналата година или да оправят сайта до 16 часа Българско време или и бог няма да им помогне като се захвана с тях... KYC...!

Цитат
Ще им кажа аз как се ограничават права на хора и как се крадат такива и че това няма да им се размине ако не удължат срока на лотарията да изместят датите с поне седмица напред или да анулират лотарията и да пуснат нов период както стана миналата година или им давам 1 час да направят сайта работещ! В 7:30 Est  при нас 14:30 отваря офиса и ги мятам по телефона. Не знаят с кой си имат работа и какво ги чака!
Joy Joy Joy
Това словоблудстване, определено е забавно.
Най-добре да те "пуснат" да участваш, а още по-добре би било и да изтеглят, защото явно лошо им се пише. На KYC, които и да са те.

Общи условия

Активация на акаунт